aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja prov super fajn dobr so te upedenal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Izraz, ke lepooo u morjuuuu siiiii hehe js kao "iiii" Todika, ti si pa prou ena pojava, včasih sexy, včasih pa klovn kul Cashy kok maš ti v višino??? še mal v širino, pa boš pravi dec drugač si mi pa najbol kul na čist zadnji fotki, ko sediš in oblečen si v pulover pa spodi srajčko... kul js vs pa pozdravlam s postle, kr doma ležim in se učim pa mal blodm pa škilm... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 še malo mene. z morja. pa ne se mi režat, ker mam tak glupi izraza na frisu. ej tuki si pa čist druga osebnost, taka nežna punca... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 šmenta seal...ti pa kr ql zgledaš, a ne.., Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 nekj sm že mogu skupi spacat, ko se še nkol nism pokazou...pa je tko umetno vse skupi, ko mam v stavnanju jakno gor hja, v višino mam rec kar nekaj: 193 cm, v širino pa se še nism meru in mačona, nežna luštna bejbika, seal pa res macho, kot se zagre Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 šmenta seal...ti pa kr ql zgledaš, a ne.., hehe, na tej slikci sm bl ko en debilček ampak ok Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ej tuki si pa čist druga osebnost, taka nežna punca... saj tudi sem. če je treba, sem pa tudi vrag. videz vara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 nekj sm že mogu skupi spacat, ko se še nkol nism pokazou...pa je tko umetno vse skupi, ko mam v stavnanju jakno gor hja, v višino mam rec kar nekaj: 193 cm, v širino pa se še nism meru 193 x!x waaaa, a ga kucneš koš???? moršš zih ga zakucaš js ga komi pri mojih 184, ampak me dobr odriv rešuje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 o mačona!!! zelo lepa... pa taka ful umirjena si na fotki... zelo lepa. selčič... ful ti paše kratka čupca. ful bl k una prej. pa kr priden bod pa se uč ja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 saj tudi sem. če je treba, sem pa tudi vrag. videz vara. hmmmm.. o tem sm že veliko slišal "videz vara" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 samo slišal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 selčič... ful ti paše kratka čupca. ful bl k una prej. pa kr priden bod pa se uč ja! hvala mami in ja mami samo slišal? ja no, priznam, videz me je prevaral! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 hvala mami in ja mami ja no, priznam, videz me je prevaral! plosim pa kdr čš te nagonm učit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 evo, da me boste meli poln kufer, ... ta mi je sploh najbolj všeč, fotografinja je ful ujela svetlobo in kot, vse, ... sem mela še pirsing v nosu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mačona, ti se še kar naprej mačona, s takim ali drugačnim izrazom. Aiwa, a imaš ti nov imidž, barvo las?? Luštna zelenookica, ti bom povedala v šifrah, kar sprašuješ. Ker se cenim in zaupam, da bom dobila samo to kar je najboljše za mene, veš kako sem se odločila. Cashy, luštne oblekice samo kot kritična devica ti povem, da tista dobra črtasta srajca in tisti luštkan popisan pulover skupaj ne gresta. Vsak zase pa the best. Vzorci. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 evo, da me boste meli poln kufer, ... ta mi je sploh najbolj všeč, fotografinja je ful ujela svetlobo in kot, vse, ... sem mela še pirsing v nosu ... lase maš pa tuki k ena črnka hmmm pa spet si nekam drugačna, pa js mam velik kufr, tko da nemore bit tko hmal pohn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ooo izrazek... sm jz vedla da se boš prov odločila sm kr ponosna nate ja in prov si ugotovila aiwek je šu na rjav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 lase maš pa tuki k ena črnka hmmm pa spet si nekam drugačna, pa js mam velik kufr, tko da nemore bit tko hmal pohn ja, drede sem mela, fajn ne. ni mi škoda, da sem jih mela. kakšen kufer neki? Boby, ne ti meni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zakva jz ne morm slik gor dajat odkar je forum prenovljen??!!?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zato k morš kšno zbrisat.... men tud ni blo nč jasn... je marsa mal zmanjšala nam prostorček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ooo izrazek... sm jz vedla da se boš prov odločila sm kr ponosna nate ja in prov si ugotovila aiwek je šu na rjav hmmm men nisi nč drugačna, sploh ne opazm razlike še vedno prikupna in lušna.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 hwala ja sam blond nism itak se skoz neki barvam... sej ne vem več kva bi sploh nardila... sam strižt se ne mislm... so mi toook kul dolgi lasje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jz in moj nadomestni otrok! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 uuuuu u tem sm se pa jz včer vozila... hehehe..... kuuul fotka... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.