Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mačona...čist drugačno sm si te predstavlala...ful lušna! :2src:

Todika...nagajivka. :palec:

Izraz....uf, vroče. :onfire: Pa zelo podpiram tvojo odločitev! Frajerka! :palec:

No, kle mate pa še našo lubiko...ne bom nč huda, če boste rekl, da je lepša od mene! x;)x

Pa še ena...tik pred sprehodom. :2src:

Deli na socialnih omrežjih

kok je mejčkena x:Ix

sej sploh ni tko mejckena... to sam zgleda zraven pikice(sumoborke)... sej shaquile o'neal zgleda tut mejhen ce ga slikas zraven kitajskega zidu... x:Dx :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sej sploh ni tko mejckena... to sam zgleda zraven pikice(sumoborke)... sej shaquile o'neal zgleda tut mejhen ce ga slikas zraven kitajskega zidu... x:Dx :vragec: x;)x

Hihi. Spet s me nasmeju. :palec: Mam filing, da s mi mav fovš, k sm tok nabildana sumoborka, ti s pa vs drobčkan...al se mi pa sam tko zdi, k si zravn mene taka grinta! :vragec: x:Dx

Hihi. Spet s me nasmeju. :palec: Mam filing, da s mi mav fovš, k sm tok nabildana sumoborka, ti s pa vs drobčkan...al se mi pa sam tko zdi, k si zravn mene taka grinta! :vragec: x:Dx

...mogoce so mi pa sumoborke vsec, pa mam tako tremo... x;)x ceprav mislim da bi sla teorija o fousiji velik lazji skoz... x:Dx :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, ja, kr zgovarji se. Sumoborke se ne pusstimo tok zlahka, sploh pa ne malim grintam. K+Jok brate, odpade...bo treba še mal žgančkov papat. Aja, sej res, ne maraš jih...pol pa sploh nč. :vragec: x:Dx

A v kšna pohvala, kok mam lepo nečakinjo, madona? :vragec:

...lepo necakinjo mas... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

kok maš ti lepo nečakinjo, Pikec :inlove:

kdo je pa tista sumoborka zraven nje? :eek: x:o)x

Cashy ti lahko brez težav podariš luno svoji lubici :wOOt: buci buci. Aiwa- prelepe zelene oči. x^x

:palec:

tole z luno pa ne kapiram x:Ix :inocent:

al je kej groznega, al kaj? sicer je pa v biku...in kaj ima tuki lubica veze? x?x x:Ix

ja, Aiwine oči so pa res nekaj posebnega...kot zelena polna luna na jasnem nebu x;)x xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Samson, a vidš, kaj si sprožu? Zdej mi bojo pa vsi težil za avtograme in me hodl opazvat, ko 9. čudo, jebemo! :vragec:

...jaz sem samo Njegov posrednik... ocitno ti skusa dopovedat da ni radio zate, marvec cirkus...

:vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Hm...se bo treba zamislt...čaki zdele, k te dobim v roke, si mrtu! Morm mal povadt sumoborske prijeme. :vragec:

:vragec:

glede na to, de mash prblizhno isto cifro modrca kokr aiwa....bi te lohk ona kake svoje tehnike nauchila x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...