Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 uuuuu u tem sm se pa jz včer vozila... hehehe..... kuuul fotka... xrosex ta prav bombnik anede! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ampak res... prou un zvokec ma taprav... prede... mašinca huda.. heheh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ampak res... prou un zvokec ma taprav... prede... mašinca huda.. hehehSporting, kaj pa druzga hehe ni čist isto k vojaški helikopter, ampak bo za prežvet ... lol Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mačona...čist drugačno sm si te predstavlala...ful lušna! Todika...nagajivka. Izraz....uf, vroče. Pa zelo podpiram tvojo odločitev! Frajerka! No, kle mate pa še našo lubiko...ne bom nč huda, če boste rekl, da je lepša od mene! Pa še ena...tik pred sprehodom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kok je mejčkena Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Ja, če je pa 3 tedne stara štručka...veš kak filing jo je držat v rokah. Za pojest je, lubika moja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kok je mejčkena sej sploh ni tko mejckena... to sam zgleda zraven pikice(sumoborke)... sej shaquile o'neal zgleda tut mejhen ce ga slikas zraven kitajskega zidu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 sej sploh ni tko mejckena... to sam zgleda zraven pikice(sumoborke)... sej shaquile o'neal zgleda tut mejhen ce ga slikas zraven kitajskega zidu... Hihi. Spet s me nasmeju. Mam filing, da s mi mav fovš, k sm tok nabildana sumoborka, ti s pa vs drobčkan...al se mi pa sam tko zdi, k si zravn mene taka grinta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Samson23, kako boš šele ti mejhn ko te pikica v roke dobi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Hihi. Spet s me nasmeju. Mam filing, da s mi mav fovš, k sm tok nabildana sumoborka, ti s pa vs drobčkan...al se mi pa sam tko zdi, k si zravn mene taka grinta! ...mogoce so mi pa sumoborke vsec, pa mam tako tremo... ceprav mislim da bi sla teorija o fousiji velik lazji skoz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja, ja, kr zgovarji se. Sumoborke se ne pusstimo tok zlahka, sploh pa ne malim grintam. K+Jok brate, odpade...bo treba še mal žgančkov papat. Aja, sej res, ne maraš jih...pol pa sploh nč. A v kšna pohvala, kok mam lepo nečakinjo, madona? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ...lepo necakinjo mas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 pikec nečakinja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Aiwk...a ni no!!! Tenk ju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 buci guciiii bo treba it enkrat zram na sprehod Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 kok maš ti lepo nečakinjo, Pikec kdo je pa tista sumoborka zraven nje? Cashy ti lahko brez težav podariš luno svoji lubici buci buci. Aiwa- prelepe zelene oči. tole z luno pa ne kapiram al je kej groznega, al kaj? sicer je pa v biku...in kaj ima tuki lubica veze? ja, Aiwine oči so pa res nekaj posebnega...kot zelena polna luna na jasnem nebu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 astrodisco Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 kok maš ti lepo nečakinjo, Pikec kdo je pa tista sumoborka zraven nje? Samson, a vidš, kaj si sprožu? Zdej mi bojo pa vsi težil za avtograme in me hodl opazvat, ko 9. čudo, jebemo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Samson, a vidš, kaj si sprožu? Zdej mi bojo pa vsi težil za avtograme in me hodl opazvat, ko 9. čudo, jebemo! ...jaz sem samo Njegov posrednik... ocitno ti skusa dopovedat da ni radio zate, marvec cirkus... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ...jaz sem samo Njegov posrednik... ocitno ti skusa dopovedat da ni radio zate, marvec cirkus... Hm...se bo treba zamislt...čaki zdele, k te dobim v roke, si mrtu! Morm mal povadt sumoborske prijeme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Hm...se bo treba zamislt...čaki zdele, k te dobim v roke, si mrtu! Morm mal povadt sumoborske prijeme. glede na to, de mash prblizhno isto cifro modrca kokr aiwa....bi te lohk ona kake svoje tehnike nauchila ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 glede na to, de mash prblizhno isto cifro modrca kokr aiwa....bi te lohk ona kake svoje tehnike nauchila ..OM.. Ne vem, kam si gledu, k s naja vidu, sam moje se lohk skrijejo za njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ne vem, kam si gledu, k s naja vidu, sam moje se lohk skrijejo za njimi. japajade k bi se hotu slon za mishjo skrit ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aakhut - kot da bi videl utrinek na nebu, tako gledaš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 nic groznega. luna v biku spesni naslednje: zelena polna luna na jasnem nebu... sliši se, kot da bi bil kak softič zaradi te lune :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.