Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Uuu kok novih fotk :eek: :palec: :palec:

Aiwa, fuul ti pase rjava, prijetna sprememba. Ocitno teb vse barve las pasejo, se spomnem, ko sem gledala pri teb doma slike in si bila rdeca pa ti je prav tako pasal :palec: Ma vse ti x;)x

sealčy x:px x:px se bolj hot z irokezo x:o)x x:Dx xflirtx

ob pikicnih slikcah sem se itak cisto raznezila :2src: :2src:

pa cashy s stilom :2src: Super napredek :palec: :palec:

macona, niti nimam besed...postavca, da se sika, prave poteze, vsestranska in res lusna :2src:

mysti je pa res huda na tej fotki, pa barva las ti pase, pa crna ti pase :2src: :2src: :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj res, sem vedla da je se kdo.

Pikica mini strucka! :palec: x:Xx

*sam ne garantiram, da bom vidla in spet ukrepala v primeru kakih akcij v zvezi s fotkami. :o|o:

tko da, objavljate na svojo odgovornost - a svoje.

fotk dojenckov pa morda raje ne bi objavila.

je micken in se ne more branit.

ni mi prevec vsec to, no.

no a ocitno sestra nima nic proti.

Hvala. Sm šla zbrisat, k če bi blo pa to predelano, ga pa lastnoročno ubijem! :vragec: Očitno so enkrat že ble, pa nisem vidla. Mislm, morš bit pa res svetovn pezde, da se na nebogljenga otroka spravš. Al pa pedofil. :vragec:

Ok, umaknjeno je, tisti, k ste jo vidl, ste jo, hvala za pohvale...je pa res pravi sončk. :2src:

Drgač pa Ajda in Mystica...lušni...mislm, da so to ta nove. :palec:

x:Xx xflirtx

Hvala. x:Xx Hehe, ja pravijo, da sem na vsaki sliki drugačna. x;)x

Uh, ej ... hvala za kompliment. Elaine (al whatever) mi je ful dobra. Obožujem Seinfelda. x:px x:Dx x:)x

men je tud vsec elaine.

Kozorog ;) (13.1.)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kwa je pa george??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tehtnica, al pa 29. device

kramer je lev (mensezdi 24.7.), za seinfelda pa itak veste da je bik. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sm šla zbrisat, k če bi blo pa to predelano, ga pa lastnoročno ubijem! ...

... Mislm, morš bit pa res svetovn pezde, da se na nebogljenga otroka spravš.

no pa dejmo se vseen mal o tem.

to je brez veze. to kar pises, Pikica.

menim, da je 'spravljanje na otroka' ze to, da objavljas njegovo tko rosno fotko nekje.

Ze pri mamah sem v dvomih. ne zdi se mi kul, niti fer. do tamalega. to je tko kot objavljane chartov drugih oseb. ce bi jaz svojga vidla, da ga je ena moja teta nekje objavila, mi ne bi blo niti malo vsec, tud ce bi to ugotovila po 16. letih.

Morda bi blo treba drugac razmisljat, Pika - ne tko, da je oni pezde in to...

pac pa tko, da ce ocitno LOHK sklepamo, upraviceno pricakujemo, da bo kdo storil kaj tacga, vidim sama zlo preprosto resitev. xyesx

da jih NE objavljate. in ce je ze oni pezde, si ti vsaj nespameten.

kar smo ze 100x poudarili.

Mislim, da se ne bom vec vtikala v fotke. posredovala, ukrepala, brisala, opominjala.

dejmo torej rect: (SVOJE) FOTKE OBJAVLJATE NA LASTNO ODGOVORNOST. :att:

Picasso

tehtnica, al pa 29. device

kramer je lev (mensezdi 24.7.), za seinfelda pa itak veste da je bik. :palec:

:2src: :palec: in to kr iz rokava :D hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja saj to itak. x:o)x

pac, nekje vidim, si zapomnim... sam ne vedno tud datumov... tam zato, ker je 13., pri kramerju pa kaj vem zakaj... mroda ker je julijski, je manj moznosti, pa bolj opzaim al kaj, sandra bullock je tud julijski, sam ne vem ker datum (morda 26), vem pa letnico, ker je istega leta kot ich. pa keanu reeves, sicer je on 1.9. mensezdi... pa zadnjic sem opazila, da je Juliette Binoche tud riba in tud moj letnik, mensezdi da 9.3.

tko da zdajle lohk tu sedim pa dva dni pisem vse mogoce polozaje na razlicne kriterije..

recimo trinjastice.. pa jih zacnem stepat... ;) :D

no da vidmo, kako mi gre...

13.1. elaine (seinfeld)

13.2. Robbie Williams

13.3. William H. macy

13.4. hmmm... ne vem (+ moj prvi resnejsi tip)

13.5. dennis rodman

13.6. hm... ? seal. xDDx x;)x x8Dx

13.7. ne vem (+ Nada Vodusek, spikerca legendarna na RS - *tole sem tud naknadno napisala, ne maram da so prazna mesta, neizpolnjena polja xDDx)

13.8. Hitchcock

13.9. ne vem (*aha vem - tole naknadno pisem, ker sem se vmes spomnila - astrotalisman x:)x)

13.10. ne vem (+ moja sosolka B.V.)

13.11. whoopy goldberg + joe mantegna

13.12. jure zdovc.

x8Dx :palec: x^x

Picasso

13.2. Robbie Williams

+moja stara mama x:Dx :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

no pa dejmo se vseen mal o tem.

to je brez veze. to kar pises, Pikica.

menim, da je 'spravljanje na otroka' ze to, da objavljas njegovo tko rosno fotko nekje.

Ze pri mamah sem v dvomih. ne zdi se mi kul, niti fer. do tamalega. to je tko kot objavljane chartov drugih oseb. ce bi jaz svojga vidla, da ga je ena moja teta nekje objavila, mi ne bi blo niti malo vsec, tud ce bi to ugotovila po 16. letih.

Morda bi blo treba drugac razmisljat, Pika - ne tko, da je oni pezde in to...

pac pa tko, da ce ocitno LOHK sklepamo, upraviceno pricakujemo, da bo kdo storil kaj tacga, vidim sama zlo preprosto resitev. xyesx

da jih NE objavljate. in ce je ze oni pezde, si ti vsaj nespameten.

kar smo ze 100x poudarili.

Mislim, da se ne bom vec vtikala v fotke. posredovala, ukrepala, brisala, opominjala.

dejmo torej rect: (SVOJE) FOTKE OBJAVLJATE NA LASTNO ODGOVORNOST. :att:

Delno se strinjam. Samo...v čem je pol fora, da mam o temo fotke kle? Jst sm na tem forumu, ker mi je všeč večima folka in sm se s fotkami pač javno izpostavla, kot večina ostalih. Nečakinjo sem dala gor, ker sm hotela delit svoje veselje z vami, ker nekaterim je ta fotka celo polepšala dan. Če se ti ne zdi bolano, da se en ''psiho'' sprav na malega otroka in ga zmaliči, prov, ne...tvoje mnenje. Jaz mam pač drugačnega...ampak sej je svoboda mišljenja in govora dovoljena. Zarad tega ti nom rekla, da si krava...lohk si sam mislim, al pa spet ne. Sm pač nespametna. :o|o:

Se prav, da se bo od zdej tukaj naprej podpiralo hinavščino, laž in sprenevedanje. Se pravi ne smem bit to, kar sem in se moram skrivati za fotkami drugih ljudi, se pretvarjati, da sem popolna, brez celulita in objavljati fotke manekenk, da me ne bo sram kakšna sm...pa govorit tud ne smem tako, kot mislim. Ok. deal.

:palec: Če vas to osrečuje.

Nečakinjo sem dala gor, ker sm hotela delit svoje veselje z vami

TO mi je popolnoma jasno! x!x x:Xx

sam mors mal bolj zavestno delovat. ne pomislis, zato ti pa povem. xyesx

vseen je, kaj se men zdi. morda ne bom mogla bit vedno na broju, me ne bo, kaj jaz vem (*veste pa, kaj se je izcimil iz enega bogega brisanja ENE fotke x!x x?x)

Tko da, sem vedla da bos s tem 'nazaj' - vendar naj te ne zanima, kaj NEKDO DRUG.

Tebe naj zanima, kaj TI (lohk storis, da preprecis, da pomagas, da je boljse itd.). xyesx

Morda ne bo vedno nekdo priletel resevat necesa, kar bos morda sproducirala, ne glede na najboljsi namen.

sam za to gre.

Tu se vse zacne... kaj ven dajemo... tolk enega sipanja z vsem mogocim... to vse postane seme lohk. in kot tako tud zraste.

Upam da me stekas, niti najmanj ne mislim nic slabega, vidis, tud jaz sem SAMO dobronamerna - pa tud ti ne jemljes tega tko - iz cesar lahko sklepamo mdr. tudi, da nas namen dober ni nujno da tud naleti na dober odziv. xyesx

Picasso

Z vsako se po mal strinjam......

Ne strinjam se, če je bil mišljen "primer Vrba x:o)x ", da se je ta izcimil iz enega bogega brisanje ene fotke.......

In ne strinjam se, da popačenje fotke sproducira tisti, ki da fotko gor.....ker jo da s čist drugim namenom zarad katerega je v bistvu odprta ta tema. Seveda je res, da je neb blo mogoče popačit, če je neb blo, samo potem pa res.....zakaj ta tema, če se iz previdnosti, da neb koga sprovociral k pačenju, ne dajejo fotke gor? Čeprav mislim tud, da je prenarejanje fotk v bistvu dokaj otročja in preveč nepomembna zadeva, da se bi se splačal komu zasekirat........ x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

zakaj je tema?

zakaj je forum?

a ga cmo kar skenslat, ker ni vedno tko kot je nam vsec oz. skoda ker smo ga pol sploh odprli?

ker pac je... ne mroes na vse mislit. VNAPREJ.

sam za nazaj, ucit se iz izkusenj, pa je med drugim znamenje inteligence.

Picasso

zakaj je tema?

zakaj je forum?

a ga cmo kar skenslat, ker ni vedno tko kot je nam vsec oz. skoda ker smo ga pol sploh odprli?

Ah, ne, to ne.....na splošno bi pa lohk skenslal pravila foruma, da se neb slučajn kdo zanašal nanje.... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

konc koncev - zakaj pa bi MORAL dajat fotke gor? x:o)x

in to se ne svojih?

daj svoje frende drugac zabavaj kot da jim kazes moje fotke. xyesx

vendar pa ti seveda ne morem rpepreciti, ce jih nekako imas, da tega ne bos pocel.

kar se mene tice, sem pa vprasala za dovoljenje lastnika PSA, ki sem ga objavila za en tedencek.

in tud pes se ne more brant, to je res. x:o)x xDDx

sam, ni tko obcutljiv kot se neoblikovano bitjece, ki se mu se niti glava ni zarastla!!!

in na otrocka dojencka naj bi najbolj pazili starsi in sorodniki - in ne tam eni uredniki tam enih forumov.

xyesx x!x

Picasso

aja saj to ni bilo odgovor teb... je blo vmes... moje razmisljanje.

da zakaj sploh, v bistvu?

mislim ce gledamo iz ene desete perspektive.. kok smo hecni... dajemo fotke, sami, se potrudimo, ck ck, objavi, pol mal poskakujemo od srece, pol pa nenadoma shtala, frke. x:o)x

kaj nas zene, da dajemo fotke sploh? ce recimo vemo, kaj se lohk zgodi.

zame, po logiki, pomeni da jemljemo tkole - mah, saj je vseeno... - to je men sklep.

ampak ne!!! x?x :eek:

Ni tko. xnckrivx

mal odstekan....

pa se nekaj:

Moj sin je star 13 let. ne mara da dajem fotke njegove semle (razen izjemoma, ko ga vprasam).

aha, zakaj bi blo tej ISTI osebi pri 1 mescu pa vsec, da je gor???????

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...