Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hujša od najhujše napovedi...... To si zdej tko napisla k da frka nastane k pač damo fotko gor...... Ah, pa itak škoda časa za debato o tem, se mi zdi. Zdej je tko vse jasno......koga moti pačenje naj pač fotke ne da gor. Amen. Taka so pravila. Pač. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ne frka v splosnem, ampak ce je frka, ker jo kasnej preuredi nekdo, je zacetek pac s tem, ko se pojavi gor, a ni jasno to? ce ne bi blo fotk, ne bi blo TEH frk s fotkami pac.in tud, zame ne zanemarljivo, zame ne bi blo frk. se mi sploh ne da v fotke hodit vec, pa stalno pazit pa chekirat. ukrepi in benanje ne pomagajo.ce se nekdo ufura, se bo pojavil s petnajstim nickom v sekundi in isto naredil - iz ZE OBJAVLJENEGA . ker bo pac NA BROJU. to ne pomeni, da je men to vsec al pa kaj jaz vem, je sam dejstvo.vec kot ocitno, ne?saj je ful tega okol in tud velik slabe volje pa prickanja blo... in zato tu pac ne vidim druge resitve. gotovo ne vidim resitve v tem da aja, saj pol jih pa lohk marsa skensla, obdelane oz. take ko nam kaj ne bo vsec, pa bo Ni pa nesmiselno govort o tem - kar naj folk vidi, kaj dobi LOHK. in res premisli predno KARKOLI objavlja. pa tud, kaj vse lohk pomen objavljanje enih fotk.in kaj pomen objavljanje fotk nekoga, ki ne ve da so tiste fotke tam. in se morda sploh ne bi strinjal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ma ja. Sam tko nkol nisem preveč rad fotke dajal gor, le mal me (naju) je zanesl včasih.... Sicer pa mi dol visi, če mi jo kdo preuredi, tko da, k mi bo, jo bom dal, pa če nardi pol Frankensteina iz mene..... sam, da bo vsaj smešno izpadu, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja to itak.... zato naj pa vsakdo sam sebe daje in presoja, kaj pa kako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 STE ME KLICALI?? IN ME TUDI PRIKLICALI!! ..OM.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 se en moj pogled na fotke...odkar pomnim, mam rada fotke. clo hotla se vpisat na fotogarfsko (sam mi niti odgovoril niso), bla sem snemalka, mam narejen filmski tecaj in sem mela clo drugi fotostrip!sama tud razvijala ze... imela se pa jos opravit skratka in tud shizim na fotke, mam sploh rada podobe. ampak - celo jaz menim, da nekatere stvari, trenutki..., ... ne rabijo ovekovecanja. se vam je ze kdaj zgodilo, da ste bli ono ravno na najboljsem placu, videl najboljso stvar, se vam je res kaj ful dobrega zgodil - pa ste nekako pozabili fotoaparat al je zmanjkal baterij, filma, karkoli. takrat ste kleli.vendar - a ni nihce pomislil, da morda nekateri trenutki preprosto ne smejo bit ujeti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 STE ME KLICALI?? IN ME TUDI PRIKLICALI!! Pismo si ti ena rit ......k njega pa si polepšal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 se ti zdi? ja saj morda pa res, je res videt nekam vrazhji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Včasih mam občutek, da te isti ali pa vsaj podoben komentar bolj zmoti pri eni osebi kot pri drugi.Mislim, da tuki res ni blo treba take frke naredit. Pikica nam je pokazala svojo lepotičko in s tem nam je dala vedet, da je ponosna nanjo.....to se tudi meni zdi... sploh pri pikinih objavah se to zelo pogosto dogaja(uran, tole etc.)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mislim, da tuki res ni blo treba take frke naredit.morda.se mi pa zdi, da bo Pikica zdaj 5x premislila, preden bo dala kake take fotke gor.in tud drugi. torej se mi je ocitno zdel, da je 'treba tako frko nardit'. je velik frk, ki jih nardim, samo da jih vi ne vidte.zdaj sem pa rekla, da se mi ne da vec pazit in skrbet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Včasih mam občutek, da te isti ali pa vsaj podoben komentar bolj zmoti pri eni osebi kot pri drugi...to se tudi meni zdi... sploh pri pikinih objavah se to zelo pogosto dogaja(uran, tole etc.)...no ker sta glih vidva.ne verjet temu, kar se zdi, pa ne nujno sklepat o tem, kaj mene moti, sam po tem, komu in kjer komentiram. 'Moteci' so se mi zdel vajini komentarji v obliki dialogov v sco, pa tud pisknila nisem.torej, sklep: pikica mi gre velik bolj na jetra kot vidva.napacen odgovor. V vajinem primeru gre za brezvezni cvek, v tem primeru pa predhodno scitim otrokove pravice - namesto kasnej, kar bi jih morala.torej, nekaj je bolj 'resno' od drugega, nekaj opazim in tako dalje. me pa blazotno neumnosti se zmoti.res se ne vtaknem - predvsem zato, ker se mi ITAK ni treba vtikat.tu se pa moram, ce se komu zazdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 fasala? ker sem rekla da me je motil?smo mal obcutljivi prevec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kva vse koga moti... samo ce bi vsak omenjal tisto kar ga moti ne vem kje bi bla se fora furat forum... mislim da se je treba skoncentrirat na tisto kar ti je vsec in ne na tisto kar te moti... jaz bi tut lahko omenil velik stvari ki me motijo... pa tega (skoraj) nikoli ne storim... itak da vsi nimamo enakih kriterijev za karkoli in je cist normalno da tebe moti nekaj kar je meni neznasko vsec in vice versa... mislim kle mas zelo dvojna merila-pa brez zamere... po mojem bi bilo dobro, da bi se odlocila in bodisi pustila totalno anarhijo ali pa se dosledno drzala nekih pravil.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 kva vse koga moti... ....ja. vse zivo, pa vseen gledam. Koga?kar enga, mislis?to mi je pa vseen, itak pa vsak pise, kar si misli, torej govori tud kar ga moti, kot tud ti, ki gor tole govoris. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja. vse zivo, pa vseen gledam. Koga?kar enga, mislis?to mi je pa vseen, itak pa vsak pise, kar si misli, torej govori tud kar ga moti, kot tud ti, ki gor tole govoris. Nisi razumela. Hotel sem povedati, da imamo ljudje razlicne vrednote, razlicne norme glede tega kaj je se sprejemljivo pocetje in kaj vec ni. In ce je forum kot socialna struktura relativno nestrukturiran in neopredeljen s pravili, je precej neumestno kogarkoli opominjati na karkoli. Nekako tako kot bi ti policist napisal kazen za kaznivo dejanje likanja na javnem mestu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja stekam kaj si hotel povedat. in sem odgovorila ze.pravila so jasna. vsakdo lohk vse, kar lohk: objavlja kar zeli, dokler to ne poseze v pravice drugega. zelo preprosto.te zadeve se javljajo v primerne teme ali na urednistvo, ze tisockrat zabicano, ne samo povedano. vsak tak primer obravnavam. vcasih pa resim objavljalca brez da on ve, da ga resim.in celo tvegam cele j* zarad tega.in ja, me to moti.sploh ce se ponavlja s strani istih oseb. ce se moram s kom kaj vec ukvarjat - brez da bi to hotla, me to moti.tako me moti moreno, ker vem da bom mela frke, pa motijo me kaksne vase fotke (recimo tole, ze drugic sicer), ker vem da bom mela s tem frke.a je vse gor, kar sami zelite. pac pa ni tistga, cesar ne zelite, ce je to primer. ce pa cesa NI gor, pa ne pomeni, da ni obstajalo.tud ce cesa ne veste, ne pomeni da tega ni.in ce kaj vidite, ne pomeni, da zdaj stekate vse. * policaji?nihce ni nobene kazni dobil.razen opozoril smo cloveka, da je parkiral na taksnem mestu, da mu lohk vlomjo al pa kaj ukradejo - kar je to osebo nadvse vznemirilo in je rekla - one osebe zadaj pa niste opozorili.policaj pa je odvrnil - vi ste lepsi, se rajs ukvarjamo z vami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 in sem odgovorila ze.pravila so jasna. vsakdo lohk vse, kar lohk: objavlja kar zeli, dokler to ne poseze v pravice drugega. zelo preprosto. * policaji?nihce ni nobene kazni dobil.razen opozoril smo cloveka, da je parkiral na taksnem mestu, da mu lohk vlomjo al pa kaj ukradejo - kar je to osebo nadvse vznemirilo in je rekla - one osebe zadaj pa niste opozorili.policaj pa je odvrnil - vi ste lepsi, se rajs ukvarjamo z vami. Ocitno nisi razumela. Ravno v tem je srz zadeve. Kje je meja med poseganjem in neposeganjem v pravice drugega. To nikakor ni jasno. Zaradi subjektivnega dojemanja sveta je to zelo nejasno. To je poanta.V odsotnosti formalnih pravil se merila za pravila znizajo in vlogo teh prevzamejo neformalna(kot v druzbi otrok zmerjanje npr.). In tvoje ti-ti-janje posameznih objav v svetu LNF-ja, in opremljanje drugih s palci in podobnim, prevzame vlogo formalnih pravil. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ocitno nisi razumela. Ravno v tem je srz zadevene ne, jaz sem ze razumela.tvoj vidik pac.pa mal pinkponka pac. gre za to, da jaz TOCNO vem, zakaj kdaj kako kje ravnam. Kot ti zase najbrz.torej, mal brez smisla, se ti ne zdi, da ti MENI razlagas moje poteze in strategije.... in bistva tega foruma.in ce ne kupim tvojih zadev, se ne pomeni, da jih ne razumem ali da nimam dovolj denarja. ce ti ni vsec maxi, ne rabis prepricevat latnika maxija, kok je mim. preprosto pejt v namo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ... pa grem... adijo, pa velik uspeha se naprej pri forumu in vsem! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 aha, ti tko trpis pri vsem skupaj? ful problemov z mano, krivice razne in cela frka z moje strani? dvolicnost, dvojna pravila, kar ti povzroca ful tezav in travm v tvojem vsakdanu?ker se ne mors v celoti izrazit?ce pa se me ne da spremenit, pa nic, pa gres.... ja, ok, pol pa res nimam kaj.jp, tud teb. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Pismo si ti ena rit ......k njega pa si polepšal ..OM.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...dolg casa ze kle krvavi pot potim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ..OM.. ma daj moreno! fak! kolk enga... schtraufenpachta... kot tecen in problematicen otrok.. vidis zdaj, ko skusam bit rpavicna pa scitit te in one interese, pravice (do cesar imate pravico tako ti, kot pikica, kot bejbi, kot vsakdo, ki se tle pojavi, ce je brez vednosti, tolk bolj zoprn)...tko da, si si pac izbral tako vlogo... sam... grozn zoprn, skratka.-.. :xx!: teb zabava, men shtala. ...dolg casa ze kle krvavi pot potim... ja, hvalabogu, da nous sam bubreg v loju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hja pravila in ne-pravila, ni ravno dalec od svobode in anarhije... z obstojecimi pravili je veliko prostora za anarhijo, ceravno je dovolj spodobnih ljudi tu da izpade stvar svobodno ... nocem razumet zakaj nebi kdaj koga malo privili... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 STE ME KLICALI?? IN ME TUDI PRIKLICALI!! ..OM.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.