Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sploh nism porajtala....... škoda, sm skoz upala da nekak ni res, k mi je tak kul dečko drgač Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ajda, tu si pa cist drugacna, fajn, mi je svec, ko je taka spontana fotka, se smejes preserno. Ves da sploh nimam nobene fotke, na kateri bi prej vedela, da me bodo slikali... zmeraj me tko slikajo na kakšnem žuru al pa tko... da sploh ne vem v bistvu... sam so potem tud fotke dobre... res čist popolnoma spontane... ko dobim skener bom pa še kakšno tako "navadno " dala gor Sem pa drugačna tud mal zarad drugačne frizure zdej mam ful dolge lase pa hočem še daljše Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 men je to glih dbest! mal se nasiti clovk sam teh tapozerskih ('biti lep' varianta), ceprav je na sreco ful tud teh, ujetih trenutkov, spontanih, pristnih. drugac ono nastavljanje, ki si pa na vsaki fotki isti, mi je pa pac dost dolgocasno... pac, fotka...tko je pa glih dbest, lohk ujamem kak izraz, drugacnost, dobi clovk sirso perspektivo.... en cajt nas je par dal mim fotke (ki smo bli cist off, grdi gor, mensezdi da je poleg astre in mene tako fotko dala sam se todika, no vsekakor jih ni blo velik, tko nekak, morda se kak redek psoameznik, mislim pa clo da ne).se ni prijel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 a čmo še enkrat probat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja, bova dali ti pa jaz... to je mal mim... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 a grdo fotko? no pokažta, da vidim.,, čeprou ful grde lih ne morjo bit tele fotke, ker nista glih 2 grauži, a ne... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ma ne lih grde.....una varianta k te fotkajo, ti pa totalno bedasto faco glih tedi nardiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 a grdo fotko? no pokažta, da vidim.,, čeprou ful grde lih ne morjo bit tele fotke, ker nista glih 2 grauži, a ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Tale je pa svetovna, Marsa kolk sm se pa zdej nasmejala... Jst imam samo teh par od prejšnjega vikenda... bom dala še eno - na teli sm pa res smešna... sva skupi s tanajo* - na mizi v bistvu v enem momentu ko sva že hotele it - jst sm že šal dala okol vratu pa je bil en hud komad Pa tukejle - v akciji Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Včasih sm res smotana na fotkah tko vse skup čudno izpade Sam so mi pa res najboljše tele spontane fotke - jst mam največ takih... bom dala še kšno grozno gor, samo da me slikajo Eno mam na osebni izkaznici - zgledam stara 12 let, gledam pa tko kt da bi vidla duhca čist vsi se smejejo tisti sliki, jst pa sploh zmer k jo vidm grozna sm ... pa še eno mam v albumu, jo bom dala gor, ko bom mela skener - tam sm pa tko smešna, sploh ne morš verjet- še glavo mam čudn obrnjeno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sem oponasala Puss in boots iz Shreka... Please, no, por favor, por favor, please no, I implore you. I was doing it for my family! My mother she's sick and my father he lives off the garbage. The king offered me much money and I have a little brother... no, pa ni cist uspelo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Aliana Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 LOL Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Evo.. ko že grozne slike zbiramo.. tele na primer ne bi nikol gor dala... (in jo bom tud dol dala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja res lol surya! haha aliana, ta je tud dobra!!!saj je fajn, res, sam mas tak nasmeh.... :D sam kok je pa tristancek mega!!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja, sej, Tristancek da mal preusmer pozornost.. (tle je bil še majhen..) ma dej, obupna frizura, spegli, brez make-upa, smejem se pa tud tko na siroko k opica... cist pokvar imidž Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ne saj men je vsec.... tak.... uzivaski smeh... cist en nov izraz, tko da ne, je kul. sam hecn pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sam je mega res.........pristna....in to je to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 A ne, ko si glih zanc rekla mensezdi, da mam skoz isti izraz (al nekomu drugemu?).. Zato, ker mi je sam tist izraz vsec in take fotke kazem okol pol.. No, če vam je pa všeč.. pol pa kul... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jaz pa recimo tele ne bi nikoli gor dala. Sem čisto sjebana. zgleda kot vnebohod Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 A ne, ko si glih zanc rekla mensezdi, da mam skoz isti izrazzelo dvomim... saj ves kako je v komentarjih... predno ga spacas, jih je 5 vmes, pa se vcas ne ve na koga leti.ali - povzames temo, vsebino VSE teme, vzdusje... ne pa nujno onega komentatorja, za katerim se je pojavil tvoj komentar...pa pol vcas se kaj narobe sklene. mislim da ne, no... je pa res, da te nisem omenila prejle, da kere vse smo dale *mim fotke* gor, pa sem se pol spomnila, da si res nekaj dajala z eno masko gor al nekaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 No ja, sej ni vazno.. sem ze imela razlog, da sem osebno vzela smo pa zalaufale temo v ful dobro smer surya, ja, k angelcki.. mal utrujeni sicer... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.