Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ajda, tu si pa cist drugacna, fajn, mi je svec, ko je taka spontana fotka, se smejes preserno. x^x :palec:

Ves da sploh nimam nobene fotke, na kateri bi prej vedela, da me bodo slikali... zmeraj me tko slikajo na kakšnem žuru al pa tko... da sploh ne vem v bistvu... sam so potem tud fotke dobre... res čist popolnoma spontane... ko dobim skener bom pa še kakšno tako "navadno " dala gor x:)x

Sem pa drugačna tud mal zarad drugačne frizure :vio: zdej mam ful dolge lase x^x pa hočem še daljše x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

men je to glih dbest! :palec:

mal se nasiti clovk sam teh tapozerskih ('biti lep' varianta), ceprav je na sreco ful tud teh, ujetih trenutkov, spontanih, pristnih.

drugac ono nastavljanje, ki si pa na vsaki fotki isti, mi je pa pac dost dolgocasno... pac, fotka...

tko je pa glih dbest, lohk ujamem kak izraz, drugacnost, dobi clovk sirso perspektivo.... x^x :palec:

en cajt nas je par dal mim fotke (ki smo bli cist off, grdi gor, mensezdi da je poleg astre in mene tako fotko dala sam se todika, no vsekakor jih ni blo velik, tko nekak, morda se kak redek psoameznik, mislim pa clo da ne).

se ni prijel. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a grdo fotko?

no pokažta, da vidim.,,

čeprou ful grde lih ne morjo bit tele fotke, ker nista glih 2 grauži, a ne...

:vragec: x:o)x x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

a grdo fotko?

no pokažta, da vidim.,,

čeprou ful grde lih ne morjo bit tele fotke, ker nista glih 2 grauži, a ne...

:vragec: x:o)x x^x

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale je pa svetovna, Marsa x:Dx x:o)x kolk sm se pa zdej nasmejala...

Jst imam samo teh par od prejšnjega vikenda... bom dala še eno - na teli sm pa res smešna... sva skupi s tanajo* - na mizi v bistvu v enem momentu ko sva že hotele it - jst sm že šal dala okol vratu pa je bil en hud komad x:o)x xDDx

Pa tukejle - v akciji :vio: x:Dx

Včasih sm res smotana na fotkah x:Ix x:o)x tko vse skup čudno izpade xDDx

Sam so mi pa res najboljše tele spontane fotke - jst mam največ takih... bom dala še kšno grozno gor, samo da me slikajo x;)x

Eno mam na osebni izkaznici - zgledam stara 12 let, gledam pa tko kt da bi vidla duhca x:Dx čist vsi se smejejo tisti sliki, jst pa sploh zmer k jo vidm x:Dx grozna sm ... pa še eno mam v albumu, jo bom dala gor, ko bom mela skener - tam sm pa tko smešna, sploh ne morš verjet- še glavo mam čudn obrnjeno x:o)x

x:o)x sem oponasala Puss in boots iz Shreka... Please, no, por favor, por favor, please no, I implore you. I was doing it for my family! My mother she's sick and my father he lives off the garbage. The king offered me much money and I have a little brother... x:Dx

no, pa ni cist uspelo... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja res lol surya! x:o)x x:Dx

haha aliana, ta je tud dobra!!!

saj je fajn, res, sam mas tak nasmeh.... :D :D

sam kok je pa tristancek mega!!!!!!! xflirtx :2src:

Picasso

ja, sej, Tristancek x:Dx da mal preusmer pozornost.. (tle je bil še majhen..)

ma dej, obupna frizura, spegli, brez make-upa, smejem se pa tud tko na siroko k opica... x:o)x cist pokvar imidž x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

ne saj men je vsec.... tak.... uzivaski smeh...

cist en nov izraz, tko da ne, je kul. xyesx x^x sam hecn pac. :P

Picasso

A ne, ko si glih zanc rekla mensezdi, da mam skoz isti izraz (al nekomu drugemu?).. Zato, ker mi je sam tist izraz vsec in take fotke kazem okol pol..

No, če vam je pa všeč.. pol pa kul... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

A ne, ko si glih zanc rekla mensezdi, da mam skoz isti izraz

zelo dvomim...

saj ves kako je v komentarjih... predno ga spacas, jih je 5 vmes, pa se vcas ne ve na koga leti.

ali - povzames temo, vsebino VSE teme, vzdusje... ne pa nujno onega komentatorja, za katerim se je pojavil tvoj komentar...

pa pol vcas se kaj narobe sklene.

mislim da ne, no...

je pa res, da te nisem omenila prejle, da kere vse smo dale *mim fotke* gor, pa sem se pol spomnila, da si res nekaj dajala z eno masko gor al nekaj tacga. :)

Picasso

No ja, sej ni vazno.. sem ze imela razlog, da sem osebno vzela x;)x

smo pa zalaufale temo v ful dobro smer x^x

surya, ja, k angelcki.. mal utrujeni sicer... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...