Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 se prdružujem mnenju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 (popravljeno) Pegice tudi, jaz sem si jih vedno želela, ko sem bila še mala. Pika Nogavička mi je bila med drugim tudi lepotni vzor Zdaj imam sončne, poleti, no tu se še enkrat pokaže, da če si nekaj zares močno želiš, se ti uresniči. Se oglašam zaradi fotk ostalih, toliko, da povem da ste outstanding! Sončna in vsi ostali sodelujoči, santos...etc...etc....aiwa, mysti, seal, 5rca, keti...upam, da nisem koga pozabila... Popravljeno 23. februar 2005 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Joj poglejte mojo debilno fotko :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Zakaj debilna? Pac, muki... tak cist simpaticen.. cosmA, outstanding, tako svetovljansko se slis!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ma daj ne seri, če se režim ko da bi me napičil, potem pa še s tisto šeflo za sadoled OMG, da je na rojstnem dnevu s tem digitalcom frenda tak pizdla okoli tak da sem ji moral neko faco naredit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 še to slikico dam na željo,ki sm jo dobil na osebnem sporočilu-da pokažem obraz.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 spominjaš me na jana plestenjaka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 seal.... mmmm..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 joj samo me res malo spominja na Jana, no če prezrimo da maš ti dve ločeni obrvi on pa ma samo eno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal.... mmmm..... aiwa ti si mmmmm.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>še to slikico dam na željo,ki sm jo dobil na osebnem sporočilu-da pokažem obraz.. halo... si pa res lusten tipcek!! prav zelo sexy... (meni osebno seveda velik bolj koz JP) ej halo, kaksen nor podmladek imamo, huh? iskrice se kreshejo kot ze dolgo ne tule, pih, odrole', uranska polna luna, saj se bo folku cist utrgal, madonca!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hej pasta malo, zdaj je glih ena iskrica vun z mojega pcja skočla Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 (popravljeno) hvala hvala marsa , tudi si zelo prikupno simpatična punca p.s. lupčka nazaj Popravljeno 23. februar 2005 -> seal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 evo nazaj (če je blo tudi meni namenjeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 to je bilo vsem namenjeno,ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 upam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hehe kwa mi dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 grem raj v kšno drugo temo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aiwa men je tud dogajat začel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 k si tak Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 uh kok cortkana Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 a ne de wI:w Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>k si tak ja ko pa si ti še tak večji Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aiwa--> cool dobro ozadje.. pa dobra ti Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Aiwa,...Nice ! Kot vedno...najlepša ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.