Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Mestni trg! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 hvala, pa tud za... hm, 'spodbudo'... ker res... sem mela ze par usnjenih (pa tud skaj) hlac... pa nekak... saj so mi pasale pa to.ha, aja saj res. ne vem kako se bo tole vidl... (je oboje skopiral )(*kasnej sem dodala se 'tarumeno', pa jo je pred to objavilo :|||, no saj je jasno katera sem ich) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 a men to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 jp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 hvala, pa tud za... hm, 'spodbudo'... ker res... sem mela ze par usnjenih (pa tud skaj) hlac... pa nekak... saj so mi pasale pa to.ha, aja saj res. ne vem kako se bo tole vidl... (je oboje skopiral <sem hotla sam prvo, no tu mam usnjene hlace>) No problems! Hot! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 evo se ena taka bolj mamicasta, tetkasta, torej, novejsa. ko sem ze pri 'lepih' (je pa tud ta ze bla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 evo se ena taka bolj mamicasta, tetkasta, torej, novejsa. ko sem ze pri 'lepih' (je pa tud ta ze bla) Usnjene hlače bodo na tebi perfect! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 zelena+črna+Marsa= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 heej. sem mislila, da sem jo zbrisala, ker sem res taka tetkyca tle da je za znort... no pa vidim da je nisem [zbrisala]. (thanx, ker barva pa mi res pase tale oz. kombinacija... MORA bit - crno, rdece, zeleno, modro.... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ja, ja, Marsa, usnjene hlače itak! Jaz jih moram tud dat mal zožat moje, so se ful raztegnile, pa jih zdaj že skor eno leto ne nosim zarad tega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 hot ne, katrina... pismu, ugotavljam, da sem nekak morda res bla clo hot... sem se kregala na mrtve ze, da kok nisem hot, pac pa hladnez v lajfu. res. Ja, ja, Marsa, usnjene hlače itak! fak zdej pa konc!!!! x!xne morem sekunde vec zdrzat brez njih! (*kot oni v blow up-u, ko je zagledal propeler v starinarnici in nenadoma ni mogel vec zivet brez njega - a ste gledal to? fantasticno zanimiv film... antonioni: blow up. - nekaj posebnega, kultni film, NUJNO mora bit obravnavan s strani vsakega filmskega ustvarjalca, ki ma cez se fotkanje, kamere... tud modo, konc koncev - glejte! ja, je pa star... :||| - dam v filme*) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 STE ME KLICALI?? IN ME TUDI PRIKLICALI!! ..OM.. kok kuuuuuuuuullllll..... bom ponucu na enmu forumu za ikono ..zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 no super, fajn, mal drugacnega!!! res pa nekam teckana zgledas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 no pac zjutry... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Evo Marsa, z danasnga snemanja filma! Jasn, d je komplet moj deu! Ves, sm jest hotla dt tuki tisto slikco od Tozibab, s'mi micli citala, fajn ube!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 kok si hecna tle! drugac pa, dbest! (*aha, tko hitr se je pol zgodil tole, kul! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Evo Marsa, z danasnga snemanja filma! Jasn, d je komplet moj deu! Ves, sm jest hotla dt tuki tisto slikco od Tozibab, s'mi micli citala, fajn ube!!! KRATKO + JEDRNATO!!!LOL kaj ga sekata dons Marsenički!!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 LOL kaj ga sekata dons Marsenički!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ....ej, tolk res dobrih fotk pa že dolgo ne Todika, Marsa, Aliana, Diana, Izraz, Ajda, Binga Aja, pa dr.morenova tud ni slaba....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kok si hecna tle! drugac pa, dbest! (*aha, tko hitr se je pol zgodil tole, kul! )Ja, telepatske povezave, ne! A ti je blo kej dougcajt dons, a? aaaahaahahahaa, mugoce pa si dala zato t zeleno sliko, k ti jest vedno dam zabco ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ....ej, tolk res dobrih fotk pa že dolgo ne Todika, Marsa, Aliana, Diana, Izraz, Ajda, Binga Aja, pa dr.morenova tud ni slaba....... Mick, no pa se ena zate, s snemanja 19.10., evome!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kok s ti odštekana d best Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ja, telepatske povezave, ne! A ti je blo kej dougcajt dons, a? aaaahaahahahaa, mugoce pa si dala zato t zeleno sliko, k ti jest vedno dam zabco ne!!! ...hahahaaaaa... predn sm vidla tvojo sliko, sm u Svetovni prvak napisala, d bi bla jest sigurn prvakinja u citanju misli, ahahahaaaaa..... kok s ti odštekana d best Uprost, a to men? Ce men, drugic pa tut jest dekulte!!! Ti si du pasa supr, kwa pa dol, noge pa to? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.