Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xokx

hvala, pa tud za... hm, 'spodbudo'... ker res... sem mela ze par usnjenih (pa tud skaj) hlac... pa nekak... saj so mi pasale pa to.

ha, aja saj res. :)

ne vem kako se bo tole vidl... (je oboje skopiral )

(*kasnej sem dodala se 'tarumeno', pa jo je pred to objavilo :|||, no saj je jasno katera sem ich)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

xokx

hvala, pa tud za... hm, 'spodbudo'... ker res... sem mela ze par usnjenih (pa tud skaj) hlac... pa nekak... saj so mi pasale pa to.

ha, aja saj res. :)

ne vem kako se bo tole vidl... (je oboje skopiral <sem hotla sam prvo, no tu mam usnjene hlace>)

No problems! x;)x

Hot! x:px xyesx :palec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

evo se ena taka bolj mamicasta, tetkasta, torej, novejsa. ;)

ko sem ze pri 'lepih' ;) (je pa tud ta ze bla)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heej. x:o)x

sem mislila, da sem jo zbrisala, ker sem res taka tetkyca tle da je za znort... no pa vidim da je nisem [zbrisala]. :P

(thanx, ker barva pa mi res pase tale oz. kombinacija... MORA bit - crno, rdece, zeleno, modro.... xyesx)

Picasso

Ja, ja, Marsa, usnjene hlače :palec: itak!

Jaz jih moram tud dat mal zožat moje, so se ful raztegnile, pa jih zdaj že skor eno leto ne nosim zarad tega :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hot ne, katrina... pismu, ugotavljam, da sem nekak morda res bla clo hot... x:o)x

sem se kregala na mrtve ze, da kok nisem hot, pac pa hladnez v lajfu. :P

res. xyesx x:o)x

Ja, ja, Marsa, usnjene hlače :palec: itak!

x:Xx xokx

fak zdej pa konc!!!! x!x

ne morem sekunde vec zdrzat brez njih! x:o)x x:px

(*kot oni v blow up-u, ko je zagledal propeler v starinarnici in nenadoma ni mogel vec zivet brez njega x:o)x xDDx - a ste gledal to? fantasticno zanimiv film... antonioni: blow up. xyesx - nekaj posebnega, kultni film, NUJNO mora bit obravnavan s strani vsakega filmskega ustvarjalca, ki ma cez se fotkanje, kamere... tud modo, konc koncev - glejte! ja, je pa star... :||| - dam v filme*)

Picasso

kok si hecna tle! xDDx

drugac pa, dbest! :palec:

(*aha, tko hitr se je pol zgodil tole, kul! x8Dx)

Picasso

Evo Marsa, z danasnga snemanja filma! Jasn, d je komplet moj deu! Ves, sm jest hotla dt tuki tisto slikco od Tozibab, s'mi micli citala, fajn ube!!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

LOL x:Dx x:Dx kaj ga sekata dons Marsenički!!!! :palec: x:Dx

DON'T PANIC

kok si hecna tle! xDDx

drugac pa, dbest! :palec:

(*aha, tko hitr se je pol zgodil tole, kul! x8Dx)

Ja, telepatske povezave, ne! A ti :frog: je blo kej dougcajt dons, a? aaaahaahahahaa, mugoce pa si dala zato t zeleno sliko, k ti jest vedno dam :frog: zabco ne!!! :onfire:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ja, telepatske povezave, ne! A ti :frog: je blo kej dougcajt dons, a? aaaahaahahahaa, mugoce pa si dala zato t zeleno sliko, k ti jest vedno dam :frog: zabco ne!!! :onfire:

...hahahaaaaa... predn sm vidla tvojo sliko, sm u Svetovni prvak napisala, d bi bla jest sigurn prvakinja u citanju misli, ahahahaaaaa.....

kok s ti odštekana x:Dx :palec: :palec: d best x:Dx

Uprost, a to men? Ce men, drugic pa tut jest dekulte!!! Ti si du pasa xsuperx supr, kwa pa dol, noge pa to?

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...