seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja BINGA-BONGA je čist usekana pa odtrgana v pozitivno seveda kul Marsa je 13-ka, to pomen, da ji ne pride nič do živega, kar se ji tudi vidi na obrazu, simpatična bejba, faca pa sploh je kul, ker je tko razumna na vseh področjih aja, da ne pozabm, imidž maš tud kul Ajda, ti si tud prou faca, taka simpatično-pozitivna na vseh fotkah in v vseh postih aja, a si ti skos v DT-u? vsaj tko se mi zdi po fotkah Izraz, mi deluješ taka nežna bejbika pa naivna tud be strong Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja BINGA-BONGA je čist usekana pa odtrgana v pozitivno seveda kul No, d naus sam kumnteru! Pejt si pugledat, kwa sm ti napisala pr Telovadbi, pejt! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja sm vidu pa nevem kaj naj ti odpišem sm brez besed razn tega da je GYM - telovadnica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Izraz, mi deluješ taka nežna bejbika pa naivna tud be strong Sedaj si me pa kar malo ganil s tvojo skrbjo. Ja kaj češ še sedaj sem mala naivčina. In zakaj se ti tako zdi?? Naivna pa to?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Sedaj si me pa kar malo ganil s tvojo skrbjo. Ja kaj češ še sedaj sem mala naivčina. In zakaj se ti tako zdi?? Naivna pa to?? to js vidm, pa ne znam povedat kako Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 to js vidm, pa ne znam povedat kako Hmmmm, i do not like that kind of an anwser!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 MAAAAAAAAAAAAAAAARSAAAAAAAAAAAA, POTRPEZLJIVO TE PROSM, pejt pumagat ALIAAAAAANIIIII, sluvenscino!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Hmmmm, i do not like that kind of an anwser!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 MAAAAAAAAAAAAAAAARSAAAAAAAAAAAA, POTRPEZLJIVO TE PROSM, pejt pumagat ALIAAAAAANIIIII, sluvenscino!!!Dej rajš jo po telefonu poklič, bo hitrej... nč. zabavajte se še naprej, jaz grem spat. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Maaaaarsaaaaaa, picka ti ....... UZDIGN TLFON, ALIANA gre spat! JE NUJNO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 [bUprost, a to men? Ce men, drugic pa tut jest dekulte!!! Ti si du pasa supr, kwa pa dol, noge pa to? evo binga sam zate....tačke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 ej ej ej!!!!!! os je zato, v knjizni jezik grem vcas prej kot v fotke.... seal, thanx!!! nis pozabil, sAJ si mi ze 1x rekel to, sem si zapomnila, je pa fajn tud magar 2x slisat. Bonga res si odstekana tamle - pa saj tist sploh ni tvoj imidz, one neke obleke pa to. sam mi je svec, ko si 'taka k fotr' v smislu, da povsod nekaj migas, se na fotki se vid, se ko si pr mir, si v gibanju.... fotr je tud tak...razen jaz sem totalna klada nepremicna. Todika, kulska, mas en tak fajn mix fantovskega in zhenskega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 todiiikaaa what a body! to so ti lepe nogice in celi štel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 evo binga sam zate....tačke I miei complimenti, signorina! Bi rekl Italjani, pa tut jest!!! Che belle gambe! Bi spet rekl Italjani, pa tut jest!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 MARSA, mene so ze v LJ klical Novoletna jelka! Jaz bi samo v pozlacenih oblekah cel dan okoli hodila, v vseh tistih oblacilih, ki se svetijo in z mocnimi barvami! Rada bi videla, da bi se vsi ljudje rihtal in barvno urejeni ukol hodil. Ves, enkrat prej so me tut puklical za statistko pa sm sla pugledat, pa k sm vidla, d bomo moral metat kamne + blat na ene hudobce a misls, d sm sla?! Ne, k bi mogla bit ublecena bl pu kmeck, jest pa takih ublek nimam! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 no sej... ena KURA je zginla, pa plac drugi nardila sicer bo pa hvalabogu ptichja gripa pokasirala svoj davek cheprav....ona prva kura je mela vsaj malo v glavi zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekaj res hudih fotk sem videl tuki gor. Nobenih nogic posebej ne bom izpostavljal, da se ob njih kdo po nesreči ne spotakne. Pa tudi sicer je treba paziti, kam človek stopi in kod hodi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 waw piko dobra fotka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 sploh pa tlele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekaj res hudih fotk sem videl tuki gor. Nobenih nogic posebej ne bom izpostavljal, da se ob njih kdo po nesreči ne spotakne. Pa tudi sicer je treba paziti, kam človek stopi in kod hodi. Uau, full dobra fotka!! Lahko da se motim, popravi me če ni res, ali je to Triglav?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 todiiikaaa what a body! to so ti lepe nogice in celi štel! mi je skor nerodn mal ratal.......taka postavna pa huda bejba k s ti da men tak kompliment tenks.......sam u bistvu neč tok ekstra no........ utrgana mystica sej to se pa prov fajn čuje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 dobri ste... Marsa sam to sme že vse občudovali, pa nič hudega če mal obudimo spomine dobro ohranjena in negovana... Piko tak škorpijonast stil, eleganca gibanja Todika taka naravna lepota kjerkoli te zalotijo si in Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 evo binga sam zate....tačke uff todika, direkt za v postlo s tabo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 dobri ste... Marsa sam to sme že vse občudovalisaj vem, dolgcas ne, sam ko nimam novih, pa tud, eni pa niso videl, ves kaksna skoda bi nastala!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Sem se šel malo napast po slikah s prejšnjih strani!Mikec tiger mali Aliane, vmes pade en poseben Izraz, Aakhužur za zmešalno mizo, mistično osebo, ki si poskuša nadeti butasto masko, pa ji to ne uspe, Nino za tren oka malo hrček, Tina z velikim L in hitrim A. Awe, Seala in Mačono sem spregledal, ampak ne zahec in ne zares. Samo ene tote osebe nalašč ne bom omenjal. Saj vem, da ni dala gor svoje fotke, da bi videli, kako je cortkana. Zakaj bi kar tako zardevala, če bi omenjal njene noge. Aja, ko smo pa ravno pri nogah, Marsa je tokrat pokazala vse drugo kot nogice. Se splača pogledat! P.P. Prejšnja fotka je z Rjavčevih glav, mali vrh blizu jokave gore Cmir. Triglav res ni bil daleč. Se je pa na Triglavček fino nasloniti (slikca), čeprav nisem slon. O cashy, ali si se kaj naslanjal na svoje omare, veš da se ta hip ne spomnim. Prav omare sem opazil, ker midva nisva tipa "omare", vsaj jaz ne. Seal nikdar ne bi delal fotke pred omaro, a ne Seal? Enkrat bom zbral pogum in se slikal v kuhinji. Tako, sedaj sem naložil, da bom komaj odpeljal domov. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.