Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ja BINGA-BONGA je čist usekana pa odtrgana v pozitivno seveda x:Dx :palec: x:o)x kul x8Dx

Marsa je 13-ka, to pomen, da ji ne pride nič do živega, kar se ji tudi vidi na obrazu, simpatična bejba, faca pa sploh je kul, ker je tko razumna na vseh področjih :palec: x:)x aja, da ne pozabm, imidž maš tud kul x8Dx

Ajda, ti si tud prou faca, taka simpatično-pozitivna na vseh fotkah in v vseh postih :palec: x:o)x aja, a si ti skos v DT-u? vsaj tko se mi zdi po fotkah x:o)x

Izraz, mi deluješ taka nežna bejbika pa naivna tud x:o)x be strong :palec: x;)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Izraz, mi deluješ taka nežna bejbika pa naivna tud x:o)x be strong :palec: x;)x

Sedaj si me pa kar malo ganil s tvojo skrbjo. x:Ix

Ja kaj češ še sedaj sem mala naivčina. x;)x In zakaj se ti tako zdi?? Naivna pa to??

Kako čemo? Lako čemo.

MAAAAAAAAAAAAAAAARSAAAAAAAAAAAA, POTRPEZLJIVO TE PROSM, pejt pumagat ALIAAAAAANIIIII, sluvenscino!!!

Dej rajš jo po telefonu poklič, bo hitrej...

nč. zabavajte se še naprej, jaz grem spat.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ej ej ej!!!!!! os je zato, v knjizni jezik grem vcas prej kot v fotke....

seal, thanx!!! x:Xx

nis pozabil, sAJ si mi ze 1x rekel to, sem si zapomnila, je pa fajn tud magar 2x slisat. ;) xDDx

Bonga res si odstekana tamle - pa saj tist sploh ni tvoj imidz, one neke obleke pa to. x:o)x

sam mi je svec, ko si 'taka k fotr' v smislu, da povsod nekaj migas, se na fotki se vid, se ko si pr mir, si v gibanju.... fotr je tud tak...

razen jaz sem totalna klada nepremicna. :D ;)

Todika, kulska, mas en tak fajn mix fantovskega in zhenskega. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

MARSA, mene so ze v LJ klical Novoletna jelka! Jaz bi samo v pozlacenih oblekah cel dan okoli hodila, v vseh tistih oblacilih, ki se svetijo in z mocnimi barvami! Rada bi videla, da bi se vsi ljudje rihtal in barvno urejeni ukol hodil. Ves, enkrat prej so me tut puklical za statistko pa sm sla pugledat, pa k sm vidla, d bomo moral metat kamne + blat na ene hudobce a misls, d sm sla?! Ne, k bi mogla bit ublecena bl pu kmeck, jest pa takih ublek nimam! xrolleyesx
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:vragec:

no sej... xrolleyesx

ena KURA je zginla, pa plac drugi nardila x:Dx

sicer bo pa hvalabogu ptichja gripa pokasirala svoj davek x:Dx x:Dx x:Dx

cheprav....ona prva kura je mela vsaj malo v glavi

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nekaj res hudih fotk sem videl tuki gor. Nobenih nogic posebej ne bom izpostavljal, da se ob njih kdo po nesreči ne spotakne. Pa tudi sicer je treba paziti, kam človek stopi in kod hodi.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Nekaj res hudih fotk sem videl tuki gor. Nobenih nogic posebej ne bom izpostavljal, da se ob njih kdo po nesreči ne spotakne. Pa tudi sicer je treba paziti, kam človek stopi in kod hodi.

Uau, full dobra fotka!! xDDx Lahko da se motim, popravi me če ni res, ali je to Triglav?? x:o)x

Kako čemo? Lako čemo.

todiiikaaa :wOOt: xflirtx what a body! to so ti lepe nogice in celi štel! x:px

x:Ix mi je skor nerodn mal ratal.......taka postavna pa huda bejba k s ti da men tak kompliment x:o)x

tenks.......sam u bistvu neč tok ekstra no........

utrgana x:Dx x:Dx mystica sej to se pa prov fajn čuje x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek: dobri ste...

:inocent: Marsa sam to sme že vse občudovali, pa nič hudega če mal obudimo spomine :palec: :2src: dobro ohranjena in negovana...

Piko tak škorpijonast stil, eleganca gibanja :palec: :2src:

Todika taka naravna lepota xsrcx :palec: kjerkoli te zalotijo si in x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: dobri ste...

:inocent: Marsa sam to sme že vse občudovali

saj vem, dolgcas ne, sam ko nimam novih, pa tud, eni pa niso videl, ves kaksna skoda bi nastala!!! x:px x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem se šel malo napast po slikah s prejšnjih strani!

Mikec tiger mali Aliane, vmes pade en poseben Izraz, Aakhužur za zmešalno mizo, mistično osebo, ki si poskuša nadeti butasto masko, pa ji to ne uspe, Nino za tren oka malo hrček, Tina z velikim L in hitrim A. Awe, Seala in Mačono sem spregledal, ampak ne zahec in ne zares. Samo ene tote osebe nalašč ne bom omenjal. Saj vem, da ni dala gor svoje fotke, da bi videli, kako je cortkana. Zakaj bi kar tako zardevala, če bi omenjal njene noge. Aja, ko smo pa ravno pri nogah, Marsa je tokrat pokazala vse drugo kot nogice. Se splača pogledat!

P.P. Prejšnja fotka je z Rjavčevih glav, mali vrh blizu jokave gore Cmir. Triglav res ni bil daleč. Se je pa na Triglavček fino nasloniti (slikca), čeprav nisem slon. O cashy, ali si se kaj naslanjal na svoje omare, veš da se ta hip ne spomnim. Prav omare sem opazil, ker midva nisva tipa "omare", vsaj jaz ne. Seal nikdar ne bi delal fotke pred omaro, a ne Seal? Enkrat bom zbral pogum in se slikal v kuhinji. Tako, sedaj sem naložil, da bom komaj odpeljal domov.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...