Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Aja, ko smo pa ravno pri nogah, Marsa...

haha, kako... hm, laskava asociacija... (najbrz... x:px upam... x:o)x).. x;)x xDDx

ta mi je tud kul, sam ona mi je velik bolj svec, pa se nekaj je pasalo... ko si se vzpenjal...

so mi vsec te 'gorske'.

jaz mam sam eno svojo gorsko, bogve kje. ko sem cist nerazpoznavna, veter mi v faco piha pa tecno se drzim, na oz. tik pod vrsicem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
x:Ix mi je skor nerodn mal ratal.......taka postavna pa huda bejba k s ti da men tak kompliment x:o)x

Saj ni važna, kaka sem, rada pač dajem komplimente. :palec: xDDx

Seal je zadel žebljico na glavico, meni se ne spodobi pisati takih reči, ToTe reči o ToTih ljudeh si samo mislim...

Marsa, si dobila kar pravo asociacijo, ni kaj!

Drugo fotko sem dal v glavnem zaradi omembe Triglava. Naj bo v kompletu, še tretja, z istega izleta na Cmir in potem povratka preko Triglava.

Vse tri je posnel prijatelj. Sedaj sem skužil, zakaj sem jo nalimal gor. Triglav ni vse, ni vse najboljše, ni naj naj čeprav je obenem tudi naj.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ne, ne, to je bilo 15. septembra, eden redkih toplih dni v gorah. Ampak da se ne bi delala škoda, čez mesec dni teh fotk gotovo ne bi več limal gor... x:Dx

Da pa nekaj novih lunatikov ne bi videlo tvojih fotk, pa ne bi bila škoda., To bi že mejilo na katastrofo! x:o)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ne, ne, to je bilo 15. septembra, eden redkih toplih dni v gorah. Ampak da se ne bi delala škoda, čez mesec dni teh fotk gotovo ne bi več limal gor... x:Dx

ja, da ne bi koga kaj rpevec skrbelo. :D

Da pa nekaj novih lunatikov ne bi videlo tvojih fotk, pa ne bi bila škoda., To bi že mejilo na katastrofo! x:o)x

ja saj! x:o)x x:px

se posebej one, ki *z grozo pogledam* (pa tud tle videz vara x:Dx x:px :vragec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst sm pa dobla skener x!x x:)x x^x

Evo, tale je prva skenirana - na poti domov z morja - na vlaku smo uganjali norčije x:o)x x:Dx

lol :lol: faca :palec: x;)x ej btw nisi mi odg. k sm te vprašu, če se dost zadržuješ v DT-u ? k na vseh tvojih fotkah tko zgleda, kot da si tm x:o)x

honor and respect

Tale - pustna - bila sem muca maca - kostim domače izvedbe xDDx x;)x

lol :lol: faca :palec: x;)x ej btw nisi mi odg. k sm te vprašu, če se dost zadržuješ v DT-u ? k na vseh tvojih fotkah tko zgleda, kot da si tm x:o)x

xDDx

v DTju - tam me ponavad slikajo... sicer pa se tam zadržujem večinoma ob vikendih, pa še to ne zmeraj in ponavadi že bolj v jutranjih urah x:o)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Mysti - hvala x:Xx (kašne smo zganjal po vlaku, too much x:)x )

Tale pa prav morska x:)x

Gardaland 2003 x:o)x

Sej ne bom več - me mate že dost verjetno :) čeprav imam fotk še pa še... morm najd kakšno res smešno ;)

Sm pa smotana - vse zbrisala.... bom dala nazaj

Evo

hja... očitno neki ne dela, ni mi jasno kaj ampak nikakor mi ne rata dat slik nazaj gor - ne vem, kako mi je to uspelo... x:o)x x:)x bom probala jutri še enkrat

joj kok si za popizdit simpaticna Ajda, in lustna, prav veselje te je pogledat! x8Dx :palec:

super fotkice!! :palec: x^x

*

Macona, bratkoslav ti je cist podoben. :)

Picasso

O Ajda, a dobim kaj dnarja za fotke(avtorske pravice) x;)x

Tista z vlaka mi je tabol, kateri spomini, najbolj odbita vožnja z vlakom, polna smeha! x:Dx xDDx xcivx :onfire:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...