santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Sem si mal ogledal fotke...čudovite!Sam preveč jih je, da bi našteval posameznike... žal, sem bil odsoten. Evo še ena moja...po starem imiču ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Evo še ena moja...po starem imiču ! Uau! Le kakšen je šele nov imič? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Uau! Le kakšen je šele nov imič?...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 ...! pih santos!!! sploh so dobre tele s fajtov, take dinamicne in tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ...! Kako faco je naredil... ampak ti spreminjaš imič tudi drugim... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Kako faco je naredil... ampak ti spreminjaš imič tudi drugim... hehe...to bo držalo ! Dva borca sta se odpovedala karieri...padla jima je samozavest, kar pomeni, da se ne borita več...psiha ! hooo, dobro si ga okol uh pih santos!!! sploh so dobre tele s fajtov, take dinamicne in tko. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ajda... taka živahna bejba deluješ, polna energije! Santos...kake hude hlačke maš na drugi. Mačona...tvoj bratc je pa premlad na tej sliki, da bi lohk kej komentirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Santos...kake hude hlačke maš na drugi. Kaj šele, da bi videla tangice...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 ti spreminjaš imič tudi drugim... Kaj šele, da bi videla tangice...!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Kaj šele, da bi videla tangice...!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 opa Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 opaOPA! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 tipi v tangicah ... no ja Stvar okusa gospodična stvar okusa...!! Nikol jih imel in še manj si jih nameravam dat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 boksrce? Odvisno od prilike...(oprijete seveda), ko treniram imam najraje navadne spodnjice ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 O, Tanaja, zivjo! sory, ker ti to recem, sam ne mroem bit tih - totalno si podobna eni moji frendici (kozorog/devica/lev) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Macona, bratkoslav ti je cist podoben. ... bratkoslav ... no ja, sam on je Ribi/Vodnar/Ribi s Kozorogom in je bolj mamin (ona tudi Rak/Ribi), sej mi je podoben, sam je svetlejši. s fotrom pa oba strelca. Mačona...tvoj bratc je pa premlad na tej sliki, da bi lohk kej komentirala. joj, veš kje je že to, zdaj je že v 2. letniku, to je bilo ziher kakih 7 let nazaj, če ne več. tipi v tangicah ... no ja uuuuu, meni pa so hot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 joj, men je pa to hecen, se bolj pa tipi v pajkicah.tolk se rezhim, mava z mitjo foro, ko sem ga hotla na vsak nacin za stos prisilit, da naj oblece ene pajkice, in to 'ta krevlaste' (kot pravi enim mojim, bogve zakaj a ne )...in noce pa noce. cudn ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 meni pa so všeč, ker se marsikaj bolj vidi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 BINGA-BONGA k gre u osvajalni napad!!! SANTOOOOOS, kdaj boma mela fulkontakt? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bonga,a to si ti? santos,pismu me je kr zdej prijelo ,da bi se sla fajtat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 BINGA-BONGA k gre u osvajalni napad!!! crni lasje?no saj ti cist pasejo, v bistvu dbest. zakaj mas pa tolk narisan po faci vsega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bonga,a to si ti? santos,pismu me je kr zdej prijelo ,da bi se sla fajtat Binga-Bonga udguvori:Cigancica, sulit se pejt mal ti!Jest sm te med pugresanim iskala,ti s'pa lpo duma spala!!!Ce pa citat ti ne znas,Z mano se vec ne igras!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 sory ,bonga mam bolj malo cajta tu v sluzhbi,pa nisem sama tu,tko kot prejshnji teden........bom jutri najbrzh mal bolj gobcala,k sama delam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 crni lasje? no saj ti cist pasejo, v bistvu dbest. zakaj mas pa tolk narisan po faci vsega? Vsi se veselimo,mal se razveselimo,plesemo in pojckamo,papcamo in pupamokrofe, vodo pa se kaj,saj prisel je Prvi Maj!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bonga pesni kakor krava,naj ji sije vechna slava :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.