Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

BINGA-BONGA k gre u osvajalni napad!!! SANTOOOOOS, kdaj boma mela fulkontakt?

:inocent: Nikoli ! x:Dx

Bonga;nice fotka ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oslovska leta, aakhut?

Bajazit al kaj je bil?

a je Nusic?

Bonga, ona pesmca od cigichke mi je mucho bolj vsec. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oslovska leta, aakhut? Bajazit al kaj je bil? a je Nusic?Bonga, ona pesmca od cigichke mi je mucho bolj vsec. xDDx :palec:

Me prou nc n briga, kwa ti je usec al ni! A misls, d je zjutri lohk u rimah pisat, a?

CIST BREZ VEZE!!!

xsmx Ti prepuščam Bongo...! :vragec: x:Dx x:Dx x;)x
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Jest na absolventu, ne me spraševat, kaj je blo to.

P.S. pa ne okrog govort, mislim da sem nekaj vidla...

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

no...po vsem tem naporu...pa še moje slikice...ta je ene 2 let stara...nou let2004 (do unih od letos še kr ne morm, ker so na leptopu xrolleyesx )

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

si vseen OK, ceprav tko gledas! :palec: xDDx

no...po vsem tem naporu...pa še moje slikice...ta je ene 2 let stara...nou let2004 (do unih od letos še kr ne morm, ker so na leptopu xrolleyesx )

heej mana, nisem si te s tko temnimi uchki predstavljala! :palec: :vio:

ful simpaticna, ful mas privlacne oci!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mi 4je...ups...2...sam sva bla za 4 x:o)x :vragec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

aja...ne...sm čist črnooka jaz...zgledam k en vesolc, k sploh ne grejo k meni tele uči xnckrivx

matija ma pa barvo glede na počutje...včasih zelene, pol modre...včasih mal rumene (kadar je tečn) :xx!:

še kaka una...t čudna... x:Ix

afriški pregovor

joj ne tko govort...k pol ne vem kaj s tem misliš x!x

ej to pa vsi praujo, da sva lep par...čeprou je on 186 jaz pa mali pikinez (163)...on svetlook, jaz čnooka...

ma vse je drugač pri nama

afriški pregovor

joj ne tko govort...k pol ne vem kaj s tem misliš x!x

ej to pa vsi praujo, da sva lep par...čeprou je on 186 jaz pa mali pikinez (163)...on svetlook, jaz čnooka...

ma vse je drugač pri nama

ja sej + pa - x:Dx luštno, maš lepe očke x:o)x

he he, a si mogoče vidla "une" čez 20 cm ??? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

honor and respect

Lušna mana in njen...jst sm si eno bl straejšo predstavlala...čez 30. :inocent:

Bonga, prava vještica si! :palec: x:Xx

Tanaja...kul! x:)x

:eek:

mislm, da sm sam 1 mesec starejša od tebe...pa še to ne ceu mesec...jaz tut dvojčica x;)x

afriški pregovor

Sva si kaj podobna? Me je mačona spodbudila, ker je dala sliko svojega brata gor. x:)x Imam dovoljenje za kratek čas. x:Dx

kdo pa je to?...na sliki namreč

ja ja cashy ziher ni dvojček x!x x!x x!x

ajaaaaaaaa...

ja dej obe sliki skupi...pol bomo vidl :vio:

afriški pregovor

Mojih je blo že preveč, se me boste naveličali. x:Dx

ja neeeeeeee...

:vio:

oba dej skupi

afriški pregovor

Ce ja pa Mana Dvojcek! Ne in ne, ima premocen vpliv Tehtnice. Dvojcki so (cisto vsi): polni humorja, zafrkavajo radi, govorijo 100 na uro, na kratek in jasen nacin opisejo vseh 2005 let, se afnajo, vedno zrihtani (se nikol nism vidla enga zanemarjenga).... v glavnem: zanimiva bitja (se pa radi kregajo, ampak z mano se ne morjo, ahahahaaaaa....., sam s tistimi, k nimajo smisla za humor) Konc moje razlaga o Dvojckih - AMEN

SANTOS, ce ti jest delujem kot ena vestica, pol pa si ti tm na uni sliki (U RINGU) en prou t prau AFRISKI LJUDOZRSKI PUGLAVAR!!! xsuperx

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...