santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 BINGA-BONGA k gre u osvajalni napad!!! SANTOOOOOS, kdaj boma mela fulkontakt? Nikoli ! Bonga;nice fotka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nikoli ! Bonga;nice fotka ! Ja ves, sm hotla, d bos tut ti to potrdu! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 Oslovska leta, aakhut?Bajazit al kaj je bil?a je Nusic? Bonga, ona pesmca od cigichke mi je mucho bolj vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bonga,a to si ti? santos,pismu me je kr zdej prijelo ,da bi se sla fajtat Ti prepuščam Bongo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Oslovska leta, aakhut? Bajazit al kaj je bil? a je Nusic?Bonga, ona pesmca od cigichke mi je mucho bolj vsec. Me prou nc n briga, kwa ti je usec al ni! A misls, d je zjutri lohk u rimah pisat, a? CIST BREZ VEZE!!! Ti prepuščam Bongo...! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jest na absolventu, ne me spraševat, kaj je blo to.P.S. pa ne okrog govort, mislim da sem nekaj vidla... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 no...po vsem tem naporu...pa še moje slikice...ta je ene 2 let stara...nou let2004 (do unih od letos še kr ne morm, ker so na leptopu ) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jest na absolventu, ne me spraševat, kaj je blo to.P.S. pa ne okrog govort, mislim da sem nekaj vidla...si vseen OK, ceprav tko gledas! no...po vsem tem naporu...pa še moje slikice...ta je ene 2 let stara...nou let2004 (do unih od letos še kr ne morm, ker so na leptopu )heej mana, nisem si te s tko temnimi uchki predstavljala! ful simpaticna, ful mas privlacne oci! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mi 4je...ups...2...sam sva bla za 4 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 sem mislila da mas bolj tako barvo oci kot tale tvoj matija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 aja...ne...sm čist črnooka jaz...zgledam k en vesolc, k sploh ne grejo k meni tele uči matija ma pa barvo glede na počutje...včasih zelene, pol modre...včasih mal rumene (kadar je tečn) :xx!: še kaka una...t čudna... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 joj ne tko govort...k pol ne vem kaj s tem misliš x!x ej to pa vsi praujo, da sva lep par...čeprou je on 186 jaz pa mali pikinez (163)...on svetlook, jaz čnooka...ma vse je drugač pri nama Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Lušna mana in njen...jst sm si eno bl straejšo predstavlala...čez 30. Bonga, prava vještica si! Tanaja...kul! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 joj ne tko govort...k pol ne vem kaj s tem misliš x!x ej to pa vsi praujo, da sva lep par...čeprou je on 186 jaz pa mali pikinez (163)...on svetlook, jaz čnooka...ma vse je drugač pri nama ja sej + pa - luštno, maš lepe očke Jest na absolventu, ne me spraševat, kaj je blo to.P.S. pa ne okrog govort, mislim da sem nekaj vidla... he he, a si mogoče vidla "une" čez 20 cm ??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ooo kul fotkee!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bonga, Mana in Tanaja, kolk ste vse d'best Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bonga, Mana in Tanaja, kolk ste vse d'best Hvala Cashy, tut ti si lep fant, sokolji bi rekla, saaaaaaaaaaam teeeeeeeeecn!!! Bog n dej, d bi biu ti ucitl!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Hvala Cashy, tut ti si lep fant, sokolji bi rekla, saaaaaaaaaaam teeeeeeeeecn!!! Bog n dej, d bi biu ti ucitl!!! teeeečn? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 kwa vse ne zveš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Cashy, sploh te ne poznam pa vem, da si Dvojcek! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Lušna mana in njen...jst sm si eno bl straejšo predstavlala...čez 30. Bonga, prava vještica si! Tanaja...kul! mislm, da sm sam 1 mesec starejša od tebe...pa še to ne ceu mesec...jaz tut dvojčica Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Sva si kaj podobna? Me je mačona spodbudila, ker je dala sliko svojega brata gor. Imam dovoljenje za kratek čas. kdo pa je to?...na sliki namreč ja ja cashy ziher ni dvojček x!x x!x x!x ajaaaaaaaa... ja dej obe sliki skupi...pol bomo vidl Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Mojih je blo že preveč, se me boste naveličali. ja neeeeeeee... oba dej skupi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Bonga, prava vještica si! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ce ja pa Mana Dvojcek! Ne in ne, ima premocen vpliv Tehtnice. Dvojcki so (cisto vsi): polni humorja, zafrkavajo radi, govorijo 100 na uro, na kratek in jasen nacin opisejo vseh 2005 let, se afnajo, vedno zrihtani (se nikol nism vidla enga zanemarjenga).... v glavnem: zanimiva bitja (se pa radi kregajo, ampak z mano se ne morjo, ahahahaaaaa....., sam s tistimi, k nimajo smisla za humor) Konc moje razlaga o Dvojckih - AMEN SANTOS, ce ti jest delujem kot ena vestica, pol pa si ti tm na uni sliki (U RINGU) en prou t prau AFRISKI LJUDOZRSKI PUGLAVAR!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.