Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Cashy, sploh te ne poznam pa vem, da si Dvojcek! xsuperx

ni, kozorog je.

Sva si kaj podobna? Me je mačona spodbudila, ker je dala sliko svojega brata gor. x:)x Imam dovoljenje za kratek čas. x:Dx

heh, rachich? xDDx x;)x

lusten poba, kitaristek ne?

tak kot ti, nezhen in obcutljiv. x:Xx

*

moram vas pa pohvalit - nekam velik fotk se je pojavilo v teh dneh, pa tud takih, ki jih se nismo videli oz. takih clanov, ki niso glih velik dajal svojih fotk do zdaj. :palec:

fajn. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mystica, ja no, pol se pa jajcama, spreminas ikonce, pol pa jest jasn use pumesam!!! Ze prej sm hotla neki tvojga precitat, pa te nism najdla, ne, aahahahaaaaaa.... k sm to s spegli (DOL SPEGLE) vidla, sm sla jasn mem!!! Zdej zadne cajte pa mi ta cerkus tut Principesa dela. Usak dan novo ikonco ma.

Cashy Kozorog? Dobr, ampak podznak je 100 % Dvojck!!!

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

hehe, prav imaš Binga, ascendenta imam v Dvojčku x:Dx...sonce je kozorog, luna pa Bik x:Dx Vse čestitke x;)x

in kje se mi vidi dvojček?

in zakaj sem "teeeečen", če smem vprašat? :ermm:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

zakaj dol špegle?

xDDx ftek ftek... :frog:

res te ziritira Bonga (si vidla da se najbolj *hladnokrvni* x:Dx popizdimo), sam nekaj pa je *treba vedet*... :P

pride Bonga na obisk, recimo, pa rece mitji: halo, zakaj s pa tko pobrit? to je cist mim, in se, zakaj imas sam v enem usesu uhan in to v desnem? x:Dx

men rece: joj, kaksna si bla tam, cist nic ti to ne pase, frfru, odrezan, smotana rdeca barva, ki ti nic ne pase in zgledas kot nuna. :P

moji mat pa sestri rece: joj, tumach, kaksne sive lase, zakaj pa se ne pofarbas.

x:Dx x:o)x

tko je s tem..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, prav imaš Binga, ascendenta imam v Dvojčku x:Dx...sonce je kozorog, luna pa Bik x:Dx Vse čestitke x;)x

in kje se mi vidi dvojček? in zakaj sem "teeeečen", če smem vprašat? :ermm:

Cashy imas tako mocan vpliv Dvojcka, da je kej!!! Kako vem? Dovolj mi je pogledati sliko! Tipicno za dvojcke je, da imajo pri sedenju noge tako, kot jih imas ti!!! To je znak za jajcanje!!! Ko grem na chat, se nikoli ne pogovarjam, ce ne vidim slike!!!

Zakaj si pa tecen? To pa je po kozorogu, imas izrazit konicast nos, tudi delovni in umski, bi se reklo!!! Si fajn fnt, punco si dob zdej za cez zimo, d te mal pumiri, ne!!! x:Dx xrolleyesx x:Dx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Cashy imas tako mocan vpliv Dvojcka, da je kej!!! Kako vem? Dovolj mi je pogledati sliko! Tipicno za dvojcke je, da imajo pri sedenju noge tako, kot jih imas ti!!! To je znak za jajcanje!!! Ko grem na chat, se nikoli ne pogovarjam, ce ne vidim slike!!!

Zakaj si pa tecen? To pa je po kozorogu, imas izrazit konicast nos, tudi delovni in umski, bi se reklo!!! Si fajn fnt, punco si dob zdej za cez zimo, d te mal pumiri, ne!!! x:Dx xrolleyesx x:Dx

MAAAAAARSAAAAAAAA uprauliiiiiiiuka!!!! N'kol vec ti nam dobrih nasvetou dajala!!!! Sploh pa: sej sam uprasam ne, a zdej pa se uprasat nc nam vec smela, ne!!! Sm sam uprasala mamo: Zakaj se ne pubarva? Zakaj ma Mitja sam 1 uringl, ne!!!

CIST BREZ VEZE UDGUVARJAT!!!

Guest mačona
Sva si kaj podobna? Me je mačona spodbudila, ker je dala sliko svojega brata gor. x:)x Imam dovoljenje za kratek čas. x:Dx

nice, nice, lepčkan je. :2src: :palec:

ne ne...jaz sm dvojčica...sm dvojčica, katere jezik se je prepogosto tako razpletel, da se je znašel okoli njenega vratu in jo prav pošteno stisnil... xrolleyesx

počasih odrasteš tudi v svojem znamenju...če imaš srečo in pa nekoliko tiste pameti, ki se rima na žamet

x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

binga-bonga...

kaj jaz pa ful neurejena zgledam, al kaj x?x :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

binga-bonga...kaj jaz pa ful neurejena zgledam, al kaj x?x :xx!:

Evo evo evo, sm vedla, d bos to rekla, sm cakala! Nisem mislila nate, ko sem rekla, da so vsi dvojcki lepo obleceni, saj te sploh ne poznam, po mini slikcah pa itak ne mores vec kot toliko videti. Samo vedi, VSI dvojcki so KLEPETULJE, ni vazno kaj in s kom klepetajo, glavno je da JEZIK MIGA!!! Torej, precitaj si tam pri Italijanih, kaj sem napisala. Videla bos, da je zdaj 14 horoskopskih znamenj. Pa si ti: ali KIT, Dvojcek ali Rak - 3 moznosti. Zivjo x:Dx :eek: x:Dx

no...po vsem tem naporu...pa še moje slikice...ta je ene 2 let stara...nou let2004 (do unih od letos še kr ne morm, ker so na leptopu xrolleyesx )
Ti si dala besedi manijak povsek nov pomen! Al bi reku kr manjak? xDDx x:o)x Tisti, ki je nor na Mano? Sem videl endzga tacdzga na naslednjih fotkah...
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ja res fajn beseda... x:Ix x:Ix x:Ix ...10pik za dobro razmišljanje se bo še danes v moj blokec zapisalo

mormo samo še v SSKJ spraut x!x x!x x!x

x:o)x x:Dx

afriški pregovor

Marsa je imela prav. Tiste fotke na temo Triglav tudi meni niso bile všeč. Vse brisal. Sem si rekel, pojdi jih narest na novo (pa ne zaradi foruma, haha) Včeraj sem si vzel s seboj vilinski simbol Vir na Virnar (Vernar), kjer še nisem nikol bil. Takoj na začetku izleta sem se priklopil nanj. Na vir. Triglav je redko zares troglavi. Tokrat bi lahko bil, če se zraven ne bi uštulila četrta glava! Kdorkoli mi je pomagal na izletu in tudi pri slikanju, najlepša hvala za pomoč. Človek to ni bil, ker sem bil "sam".

Hudo!!! x8Dx

Obe! x^x

si nasponal mal barve, tko kot da pijes iz onega recimo potoka zdravilnega, kot je v pravljicah... nad! x^x

pa tle ko je tri glav in tvoja glava! mega! x8Dx :palec:

*

sam ne vem, a res sem reklakaj da ni ok al kaj, ko pravis, mars ma prav?

Picasso

si nasponal mal barve...

a res sem reklakaj da ni ok

Dala si mi dobro idejo. Na začetku sem fotkam popravil samo kontrast. Sedaj sem ju že zamenjal s takima, kot sem ju posnel. Svetloba prehaja z desne, tako da gre skozi rokav in mi svetlo mdoro srajco naredi še močnejšo. Rumenkaste barve sončnega zahoda na vrhu gore so bile prav takšne.

Ne nisi rekla nič takega. Moram se izraziti natančneje. Opazila si, da druga fotka, kjer se naslanjam na Triglav, v primerjavi s prvo (ko sem v gibanju) ni bila tako dobra (kot sem razumel) Tako sem gibanje na teh slikah vnesel skozi tekočo vodo.

Še fotka približno pol ure po sončnem zahodu in večerne barve so bile v realnosti tako hudo našponane, da sem kar strmel!

(Nisem velik fant, sem pa rad visoko.)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...