Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ena iz zbirke: Ne verjamem...sicer je blond, sam ni podhranjena in brez celulita...to pa ne prodje kod tebe! Aja, fotke...bliža se Božič...tale je sam zate, bobnar. Uživaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 heeehehhee, tu si pa ko stara mati v nedeljo zvečer pa ne morš verjet... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 evo se moja malenkost(prvi z leve).. je slaba tri leta stara slikca, sam mlajse nimam. sm kt divji peteln, k ga je tezko vidt. mene je pa tezko v objektiv ujet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nols simpatico,...pa tote učke....lepčkan... sicer si bil pa že sam po postih kaj to, roza klub? konkurenco treba zminirat a nje Bobi, bo manj manekenk zate ostalo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 evo se moja malenkost(prvi z leve).. je slaba tri leta stara slikca, sam mlajse nimam. sm kt divji peteln, k ga je tezko vidt. mene je pa tezko v objektiv ujet I know you from somewhere.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 VEČ manekenk, ne manj... ko to tamo pjeva kaj zaj če nekdo nea samo slinastih srčkov lima, ni vrei, boljše bi blo da bi se čist raznežil, pol bi pa pedr ratau, anje, kućo starax;)x če pa so res ko pedri na slikah, al pa ko na čipndelsih al kaj jaz vem... sicer pa nisn nikjer omeni tipa, le sceno...ejej, škoprije niso več to kar naj bi ble... Spet ena protivnost s tvoje strani, k mi gre na živce... Neki lapaš o tem, kaki dedi so, v isti sapi pa razlagaš o šopingu in fensi cotah...daj odloči se, no! Grrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ko pjeva, Bobi? ...kučo stara...sine vsak vidi to kar je v njem *Nols je pa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kaj to, roza klub? vem kaj te mot un uhancek pa majcka brez rokavov drgac pa sam slucaj, da ni nbene lubice gor. I know you from somewhere.... i cannot know from where.. mam pa eno sestricno tino (letnik 81 pa tud skorpjonka)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kdo o kakih dedih?se ti fuzla...dedi me ne zanimajo...vedve nekaj bluzita... fensi cote?kakor kdaj...zadnč sn dve srajci kupo v H&M... Ja, kr vadi se vn... znamo mi takve. Kar si reku, si reku...a kr H%M....a to so za bolj ''umazana'' dela'? i cannot know from where.. mam pa eno sestricno tino (letnik 81 pa tud skorpjonka)? Poba, a se ti ne zdi, da čeb bla tvoja sestrična, bi to vedla, da s ti njen bratranc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. mam pa eno sestricno tino (letnik 81 pa tud skorpjonka)?a mas slucajno kaxno golo sliko od nje??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a od sestricne? ne, od sestricne pa res ne ti moja pikica ves, sej ni fora v tem, da ona neb tega vedla.. sej skor sigurn res ni. a zakaj? zatu k je se miljavznt tin.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 no da takoj razčistmo tale nesporazum... nimam nobenga bratranca, tko da si z Nolsom nisva v sorodu! pa Samson.... dej se mal v red sprav no... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ti moja pikica ves, sej ni fora v tem, da ona neb tega vedla.. sej skor sigurn res ni. a zakaj? zatu k je se miljavznt tin..A tvoja sm tud? Hm, ne vem...že bobnar pa samson se zame tepeta. Ta najmočnejši me dobi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 pa Samson.... dej se mal v red sprav no... ...jest sm cist u redu... a zdaj clovk se gledat ne sme vec... a ni dost da je posiljevat prepovedan???Ekh... klinc!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...jest sm cist u redu... a zdaj clovk se gledat ne sme vec... a ni dost da je posiljevat prepovedan???Ekh... klinc!!! lol Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 si, si. moja moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A tvoja sm tud? Hm, ne vem...že bobnar pa samson se zame tepeta. Ta najmočnejši me dobi. ...jao in pol mam jest kratko lajtngo... se nisi mogla 3 leta prej tega spomnt, taX k sn se kvihtal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...jao in pol mam jest kratko lajtngo... se nisi mogla 3 leta prej tega spomnt, taX k sn se kvihtal... Sej David je tud Goljata premagal...s pametjo! Kakšn Samson pa si...počak še pol leta,da ti čupa zraste, pol pa v napad! Te bom počakala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Sej David je tud Goljata premagal...s pametjo! Kakšn Samson pa si...počak še pol leta,da ti čupa zraste, pol pa v napad! Te bom počakala. ...s kaxno pametjo neki... sej me poznas, no... ...bo treba zacet surovo meso jest!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kakšn Samson pa si...počak še pol leta,da ti čupa zraste, pol pa v napad! Te bom počakala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kjer se pretepajo trije,Cashy Pikico odpelje... zelo klavrna rima, ampak drži pa 100% Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kjer se pretepajo trije,Cashy Pikico odpelje... zelo klavrna rima, ampak drži pa 100% hihi...tko se dela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kjer se pretepajo trije,Cashy Pikico odpelje... zelo klavrna rima, ampak drži pa 100% to bi lahko bols naredu...npr:kjer se prepirajo trije,ga cashy v pikico zarije!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 to bi lahko bols naredu...npr:kjer se prepirajo trije,ga cashy v pikico zarije!!! Zdej s pa že neokun ratu...jebemo, najbolš, da me zvežeš, pa začneš okol talat. Klinc, pa taki dvojčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 to bi lahko bols naredu...npr:kjer se prepirajo trije,ga cashy v pikico zarije!!! nisem želel biti tako direkten Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.