aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 jebemo, najbolš, da me zvežeš sm jst skos vedu, de si SUBICA... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ..jebemo, najbolš, da me zvežeš, no ...pa k smo zhe glih pr vezanju...moja "zhival" ( ) se strinja z objavo tele Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samara 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. sedem dni .. Citiraj .. Antes de morir veras el aro .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samara 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. za vse, ki ste se pokazali .. Citiraj .. Antes de morir veras el aro .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. sedem dni .. 24/7.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. sedem dni .. sej ne morem verjet. se en revcek.. matr me je pa prestrasu/la. ne vem a si sploh upam docakat 7. dan. se bom 6. kr fentov al kaj cm nardit? panika.. mal prevec grozlivke(beri:risanke) gledas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .. sedem dni .. .. za vse, ki ste se pokazali .. ka to en reklamo za Krog3 dela al kaj? sem pa rabla, da sem pogruntala kaj podpis pomen Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 js pa ne vem.. kaj podpis pomen? asociacijo na krog 3 sm pa prec dobu.. precej bedno kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 js pa ne vem.. kaj podpis pomen? asociacijo na krog 3 sm pa prec dobu.. precej bedno kaj preden umreš, vidiš - neki tacga pomojem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 matr dej sm pa ful ferbcn ratu. kurc nam se ubov 6. dan.. me prevec zanima ka bom vidu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 matr dej sm pa ful ferbcn ratu. kurc nam se ubov 6. dan.. me prevec zanima ka bom vidu? kašne pa zej pokate tle gor, ubov? dejte raj kašno slikco gor, lahk tud zgori brez al pa spodi, dam za pico, tistmu k bo prvi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 preden umreš, vidiš - neki tacga pomojempreden boš umrl, boš videl krog (al pač tist, ring..) tale el aro mi je probleme delal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 preden boš umrl, boš videl krog (al pač tist, ring..) tale el aro mi je probleme delal hehe, men seje pa logično zdelo...iz filma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kašne pa zej pokate tle gor, ubov? dejte raj kašno slikco gor, lahk tud zgori brez al pa spodi, dam za pico, tistmu k bo prvi a ti bi rd mene zgori brez vidu.. nej ti bo. sam k nimam nobenga k bi me slikov.. a se katera jav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Pa še ena od včeraj zvečer. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Lušna! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 tanaja, zelo mistično Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 seal, dolzn si mi pico!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 seal je oblubu pico prvmu k da topless fotko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...to samo za pice pa za sladice... hidratni zasvojenck... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Še fotka približno pol ure po sončnem zahodu in večerne barve so bile v realnosti tako hudo našponane, da sem kar strmel!(Nisem velik fant, sem pa rad visoko.) (ja, rekla sem da mi je boljsa, res. Vceraj posneta sredi koncerta Phil Collinsa Kul, , sam skoda ker se vaju ne vid. midva men si zlo vsec tu. Binga + moj prijatelj SERGEJ VERCKul. Sam cist mini mini (najbrz zarad placa). ena iz zbirke:OK, ceprav nic ne vem, kdo je to - morda ji ne bi pasal, ce bi vedla. no ...pa k smo zhe glih pr vezanju...Pih!!! Pa še ena od včeraj zvečer.Fajn! lepa, mal sam nejasna. midva pa se midva: (z vcerajsnje zabave ob frendovi petdesetletnici) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tedve pa sodita k onim fotkam, *ta,hm,grdim*. ampak recimo zraven se tud posrecenim. lohk si mislite, kaksen zur je bil, ce so me shecal pet sivo pot. :xx!: (upirala se z vsemi kriplji, sam kaj cem komplicirat, pa sem sla pa sem pac pela, ce me je tam po mikrofonu itak ze v zadrego spravil, je manj energije mi pozrlo it pac pet kot pa se vadit, da ne by in taksno. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 (pa se midva: (z vcerajsnje zabave ob frendovi petdesetletnici) madoniš sta fletna končno malo zrelega šarma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tedve pa sodita k onim fotkam, *ta,hm,grdim*. blagor tistemu, k ma take fotke za grde Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.