Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

O. heeej! x:Xx xDDx :palec:

*sva imela vmes obisk, Mitjin brat je uletel...

*Lia, zato sem pa dala v zvezdice, ne da so grde glih tolk blazno, sam bedast se drzim ko shus. pa kao ful doziveto... x:Dx x:px pa sivo pot pojem. x:o)x x:Dx

(*saj najbrz sem nalčasc pretiravala, dvomim da bi se tko vzivela, ko sem se spomnila dons, da sem 'se clo pela', me je kar boxnil v trebuhu - pol pa fotke vidim! :eek: x:Dx kao ful pojem in to. :D

*

Poleg tega pa se pojem, Diana!! x:Xx xDDx thanx (ampak saj me nisi slisala :switz: x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa se midva: xDDx

(z vcerajsnje zabave ob frendovi petdesetletnici)

zakaj pa ta fotka tko odrezana? da se ne vid pijač na mizi, a a a??? hehe x:Dx x:o)x kul x8Dx

...to samo za pice pa za sladice... x:px x:px x:px hidratni zasvojenck... x:px

ej model! js nism vidu noben fotke, ponovi vajo! x:Dx

honor and respect

x:px x8Dx :palec: ... fine fotke Marsa, take - dogaja x:px xmusicx ... maš ta nove zelene hlače :2src: (ti pašejo xyesx )... fajn vaju je videt skupaj :palec: (pa tolk si moji frendi podobna na tej fotki, da ni res :eek: )

jp. ves kolk je dogajal! x8Dx :2src: xcheersx (mater, se dobr da sem sla! xsrcx)

Thanx, ja, zato pa sem jo tud dala gor, sem bla vesela, da imava eno skupno, ko sploh vedla nisva, da naju je kdo slikal.

saj je se ena, sam na oni sva oba velik bolj bedasta. x:o)x xDDx

no morda me v filingu pocutja, spomina na tale party, pici in jo vseen dam gor, pa ceprav je of. :)

aja, kaksna pa je tvoja frenda in kaj je po horoskopu? :irs: x;)x :8):

(*pih, povezovanje, pozorno branje oz. pozornost - thanx!!!! - res je, tanovehlace mam, se dobr, se tolk super pocutim v njih xDDx x:Xx)

zakaj pa ta fotka tko odrezana? da se ne vid pijač na mizi, a a a??? hehe

ej model! js nism vidu noben fotke, ponovi vajo!

Oj, seal!! x:Xx xDDx

ne v resnici ni zato (bom dala eno s cikom pa s cvickom x:Dx - ker taka pac je x:Ix), pac pa, ker mi ni kul kar zdaj objavljat folka, jasno nisem vseh sprasvala ce lohk objavim (saj se vedla nisem da so fotke, ker men je ob prvi fotki zmanjkal baterij x:Ix x:o)x x:px xrolleyesx)....

ha, jaz pa (vidla), sam ce je dal dol, kaj cem pol komentirat, ploleg tega pa sem fotko ze vidla, tako v fotkah kot jo je imel samson tud na os. fot.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vio: pajade....zgledaš dvajset let let mlajša kakor v resnici....ne vem kje Mitja take mlade pobira x;)x

xrolleyesx seal pa itak sam mm meri xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

evo se moja malenkost(prvi z leve).. je slaba tri leta stara slikca, sam mlajse nimam. sm kt divji peteln, k ga je tezko vidt. mene je pa tezko v objektiv ujet x;)x

Halo Nolsi, preden sliko zbrišeš mora biti vsaj 24h potem, ko jo gor daš!!!! xrolleyesx A ne veš za to pravilo???? :o|o:

Pih, nismo vsi skoz na računalniku no, potem smo pa prikrajšani. x;)x

Prosim, prosim daj gor no, da te še jaz vidim. xsrcbumx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

aja, kaksna pa je tvoja frenda in kaj je po horoskopu? :irs: x;)x :8):
x:Dx ... ma, sploh ne bi nikol rekla, da sta si podobni (tko, po faci - pa še bolj majhna je)... sam, na tej fotki pa čist, no... {dvojček je, skoz govori, glasna, maha z rokami zraven, ful zavzeto pripoveduje non-stop, štosira vmes, da eni sploh ne opazijo, da se v resnici zabava - ker je videt, kot da se blazno razburja in je čist vznemirjena vsa - pa sam tolk uživa v drami, ki jo dela... dela take face zraven, da ne morš, da se ne režiš... x:Dx }

tamle spi... xDDx

nic ni sel sploh na net... :)

pa se ich z bedastim nasmehom (in ocali).

Picasso

ejj thenks pels!!! x:Xx

res kul, sem dobre... sploh vedla nsiem (vecinoma) da se fotka oz. da me/naju fotkajo... nic se obremenjevala in nic, itak mam 100 mimik/sekundo, pa je brez veze pol... x:o)x

da bi se clowk ufuraval v kake maske negovat. x;)x xDDx

pa zato z veseljem dajem gor... ker so ... hm, pristne... ne tolk da mislim da sem tolk dbest gor (ja, zredila, vse zivo, butasti izrazi pa se siva pot, halo x;)x :Dx), kot glih zato... ker je tocno ta filing bil, kot je ujet tud na fotkah. xDDx x8Dx

Picasso

js mam pa zej same NEkvalitetne oz. slabe fotke, ker je vse s telefona, mam digitalca na servisu-pa do četrtka mora bit zrihtan, ke grem na dopust x:o)x bi rad vidu eno svojo predelano od morenota :8): xDDx
honor and respect

A na zadnji slikci si pa omagala od prehudega žuranja? x:Dx

tako nekako. xDDx x;)x

*thanx, saj sva res kar kul. x8Dx x;)x

Picasso

Sil, skoda sam za nekvaliteto fotke, drugac pa, kakorkol te obrnes in tako dalje, si kul, ne sam da si ceden, si tud izredno fotogenicen! :palec:

Picasso

ne klič hudiča...

sej ga ne kličem, ga prosm x:o)x

Sil, skoda sam za nekvaliteto fotke, drugac pa, kakorkol te obrnes in tako dalje, si kul, ne sam da si ceden, si tud izredno fotogenicen! :palec:

o Marsa, hvala x:Ix xflirtx

honor and respect

zadnji stadij x:px x;)x (saj ne, v bistvu sam mizhim, tle (se) nisem tolk zblojena (tud ne kot zgledam, sam pac mizim, pa je spet pac samo ena od mimik). xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...