Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Se strinjam + okusi so razlicni Za bivsega sem bla grda, za enga zdej sem pa najlepsa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 mišelka taaaakkk cukerček.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 se morš pa z njo zment... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Pa Contesa ze dolg ni dala nobene, pa ful jih sploh se nismo videl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Aiwa ti si pa res tak lepa...ful fotogenična.Seal, boljši od Plestenjaka Behe...faca Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, jo pozivam, da postne fotko. Ni mi do tega trenutno V bliznji prihodnosti spet. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa Contesa ze dolg ni dala nobene, pa ful jih sploh se nismo videl. Marsa, tale je od zadnje zabave, ko bom imela pa kaj novejšega, pa dam gor! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>spominjaš me na jana plestenjaka Malo res mogoče. Samo da Janček ni tako lep. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, tale je od zadnje zabave, ko bom imela pa kaj novejšega, pa dam gor! Le čemu so namenjeni (kaj se vanje vtakne) žepi na bokih? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 O, Contesa, wow, thanx, ker si upostevala moj namig, , si pa tko lepo zagorela, pa vsec mi je, ko imas svetlejso barvo las, lepa fotka, kar zaris. kaj se ti pa v oceh blesci? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe kwa mi dogaja Ne zamert, če vidim celo kako podrobnost podobno z JanjKo...predvsem se vidi, da se počutiš odliiiiiiiiiiično, pa tak šarm enega sončka in druge reči Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj poglejte mojo debilno fotko :xx!:Si mislil debitelno fotko? Fant, čas je že, da izboljšaš mnenje o sebi! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne zamert, če vidim celo kako podrobnost podobno z JanjKo...predvsem se vidi, da se počutiš odliiiiiiiiiiično, pa tak šarm enega sončka in druge reči piko res je! z janjo a? he he sej je v naši familiji... kwa si ne bove podobne... he hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, tale je od zadnje zabave, ko bom imela pa kaj novejšega, pa dam gor! hmmm a je to kaka prednovoletna zabava bila?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena malo bolj nasmejana. O, mističen zaliv pod Belvederjem! Kaj če je mistična jadrnica E34 ali pd.? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, tale je od zadnje zabave, ko bom imela pa kaj novejšega, pa dam gor! Potem pa Contesa, kar hitro na zabavo , da bomo imeli kaj za gledat Čista 10tka. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Milf, tale pogled na tvoji ikonci - tkole moj šef gleda, kadar mi ima kaj pomembnega za povedat mi gre vedno na smeh, ker vem, da bo na koncu malce neškorpijonski Conti vedno ugotovim, da si enkratna oseba, tako znotraj kot zunaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, tale je od zadnje zabave, ko bom imela pa kaj novejšega, pa dam gor! Conti...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se ti pa v oceh blesci? To so okrasni kristalčki, ki se uporabljajo za poživitev make-up-a! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Piko, sej mam dobro mnenje o sebi, ampak ta fotka je naravnost :xx!: Contesa, super Aja, to pa že drži da je uni seal boljši od plestenjaka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... uni seal ... ja, men se tud zdi. * Contesa, se mi je zdelo, da bo kaj taksnega. Cedna, zelo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Contesa, evo slikco iz zabave, ti je kaj znano? Jaz in Bato Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Marsa,mi je všeč tvoja ikonca !! Tipo...če nauš priden...po ritki dala ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.