seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 men nerodno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 zadnji stadij (saj <niti>ne, v bistvu sam mizhim, tle (se) nisem tolk zblojena (tud ne kot zgledam, sam pac mizim, pa je spet pac samo ena od mimik). hahah, kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 seal, tvoje fotke s v uber Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 men nerodno ok, seal, zdej si si pa tud pri men nabral pozitivne točke..mi je všeč, če tip ni samovšečen in mu je kdaj nerodno..to je tko kjut Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 na, enga lupčka Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 men je bil pa všeč na unih fotkah, ko je bil še mlad, z dolgo čupo... z manj bicepsi, pa več strasti v učkah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ko je bil še mlad ja seal, si pa res že starina Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a zdej je pa ze star ja dandanes res hitr osivimo. je zdej prjatu praznovov 24. rojstni dan pa je ze siv prsu. sm ga kr okurcov..pa se je neki na frizerko zgovarju. drgac pa lia, sej zdej mas mene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 pri majhnih otrocih se vsak mesec pozna a bi rad , da se zdaj vse name spravijo Nols, zarad tebe sem danes skor pečenko zažgala, k sem hodila sem dežurat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kaj, kje so kake fotke? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Zdej nekaj časa nisem bila nič na forumu... videla sem nekaj komentarjev na moje slikce - hvala za komplimente Marsa na tisti sliki, kjer sta z Mitjem skupaj, sta pa tooook dobra!!! Prov super res, prov fletna Tukej je pa še ena moja, stara prbl. leto in pol, nastala pa ko sva s tanajo prišli iz Benetk okoli pol enih zjutraj, iz karnevala, midve pa direkt na žur v kranj - v benetkah pa cel dan deževalo, bili sva premočeni skoz in skoz... ampak je bilo pa nepozabno... doživetje... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 mega (*sam se dobr, da je tud povecana, na manjsi se ne vid dobr, pa bi lohk ble tud hraste/rane ipd. ).itak si pa povsod lustna, ker si taka naravna in sproscena in se rada smejes. ja, thanx, (men se tud tko zdi, pa ceprav si nisem vsec na tej fotki, mam gube po vratu pa dolg nos pa vse, sam je taka fotka, ki dost pove... se mi zdi da sva zlo midva, no... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Zdej nekaj časa nisem bila nič na forumu... videla sem nekaj komentarjev na moje slikce - hvala za komplimente Marsa na tisti sliki, kjer sta z Mitjem skupaj, sta pa tooook dobra!!! Prov super res, prov fletna Tukej je pa še ena moja, stara prbl. leto in pol, nastala pa ko sva s tanajo prišli iz Benetk okoli pol enih zjutraj, iz karnevala, midve pa direkt na žur v kranj - v benetkah pa cel dan deževalo, bili sva premočeni skoz in skoz... ampak je bilo pa nepozabno... doživetje... šit, od deleč zgleda kt da te je en zaklou Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 pri majhnih otrocih se vsak mesec pozna a bi rad , da se zdaj vse name spravijo Nols, zarad tebe sem danes skor pečenko zažgala, k sem hodila sem dežurat :xx!: kdaj daje model?ko me ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ja, thanx, (men se tud tko zdi, pa ceprav si nisem vsec na tej fotki, mam gube po vratu pa dolg nos pa vse, sam je taka fotka, ki dost pove... se mi zdi da sva zlo midva, no... ) Res je ful dobra fotka nisem sploh opazila kaksnih gub pa dolgega nosu... kar sijeta oba na tisti fotki, pa tko je sproščena, naravna, v glavnem the best To mi je narisal en tip v benetkah na obraz... kar vleku me je za sabo, ni mi pustu sploh rečt ne... na koncu sem pa še plačala 5 eurov... ampak je kr fajn zgledal... in cel čudež je bil da se ob vsem tistem dežju ni vse spralo... Tukej je pa še ena iz Turčije (obe čist zmatrane...) - bila z babico - ona je tud dvojček... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sej me je Izraz nakurla pa sm jo dav se enkat gor, baje more bit 24 ur gor.. odstevanje zdaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kje je fotka?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tukej je pa še ena iz Turčije (obe čist zmatrane...) - bila z babico - ona je tud dvojček... kok sta luškane, prava fantazija...kaj je pa tista skrivnostna voda za vama?... jst bom tui z vnukinjo okol laufala...že mam take nobl kjut rdeče superge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 O, kul, ful fotk Marsa&Mitja luštna sta.Ajda, ta iz benetk je ful dobra. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 santos, a ti treniraš muay thai??? NE! on sam "mau da" itak da trenira, on je car, rastura Seal... Sem si pogledal fotke... Seal; dečko in pol ! Marsa & Mitja Ajda Upam, da nisem koga pozabil...drugač ste vsi Zdaj pa ninat...saj sem ravnokar prišel iz Munchen-a p.s.Dajte jutr gledat dnevnik...mal prej sem se pripeljal mimo Škofij (Meja)...se je pripetila huda pizdarija !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 oo Santo, a kr na bavarskem si biu? ajde, lahko noč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Marsa & Mitja...prov posrečena sta na ene parih. Ajda...dobra maska...na začetku je res zgledal, kt kri. pol sm pa mal bl pogledala. Babika faca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nols & Samson kok sta kjuuut! Jst zmeri zamudim sam zgleda sem tokrat prišla na svoj račun in pravočasno ujela Tisti "zakon" za slikce in 24 ur pa je nujno treba takoj registrirat pri uredništvu!!! Ajda vedno nasmejana, všeč so mi ljudje ki se velik smejejo Maska je dobra, čeprav jst sm tut mislna da je kj narobe, sm mal zabremzala predno sem kliknila na fotko, prvič verjetno da sem najprej prebrala tekst Marsa & Mitja mi je čist smešno, vedno sem si vaju drugače predstavljala ampak izboljšala sta vtis, full sta nice in Marsa ti še posebi deluješ bolj nežno kot pa na slikcah, tistole strogo živo rdeče s prstom je tko "učiteljsko" ampak na teh slikcah si pa kt ena pupa - učenka uglavnem full dobr Aja pa dojamem tisto gesto z zaprtimi očmi, a je bla poza as in tiste ženskice na kakih kartah z dolgo tenko cigareto pa tako špičasto se držijo?Eh sej kukrkol, luštna sta pač zdej lažje dojamem kdo stoji zadi LNF-ja, sploh ker Mitje nikoli videla nisem razen na eni temni slikci! Pika Pikica in njene tenoristke...čist sem impressed Seal kot vedno - kot iz revije frizurca mi je pa čist ubitačna, full dobra, tipčk s stilom A sem koga pozabila, ziher ker ste naštepal 3 strani pa nikoli ne komentiram tolk velik stvari naenkrat Nč zamert, vsi kul vsi lepčkani Samo zdej pa dajem popravni izpit gor, ker se naju res na tisti fotki full slabo vidi iz koncerta. Je pa ta iz istega dne pa sem jo že v koncertih objavila, bom še tuki prilimala, tak nisva še nobene skupne fotke v to temo dala. Evo naju http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3528-1130621930.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 marsa in mitja, ful znata žurat, se vama na facah pozna Jure in Petra pa tko, kot vedno - "golobčkasto" Ajda, ful the best tista poslikava, so mojstri teli Benečani Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.