Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: men je bil pa všeč na unih fotkah, ko je bil še mlad, z dolgo čupo... x:px

z manj bicepsi, pa več strasti v učkah xcivx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

xcivx pri majhnih otrocih se vsak mesec pozna x;)x

:o|o: a bi rad , da se zdaj vse name spravijo Nols, zarad tebe sem danes skor pečenko zažgala, k sem hodila sem dežurat xrolleyesx xg:Dx xflirtx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zdej nekaj časa nisem bila nič na forumu... videla sem nekaj komentarjev na moje slikce - hvala za komplimente x:Ix xsrcx

Marsa na tisti sliki, kjer sta z Mitjem skupaj, sta pa tooook dobra!!! Prov super res, prov fletna :palec: x8Dx

Tukej je pa še ena moja, stara prbl. leto in pol, nastala pa ko sva s tanajo prišli iz Benetk okoli pol enih zjutraj, iz karnevala, midve pa direkt na žur v kranj - v benetkah pa cel dan deževalo, bili sva premočeni skoz in skoz... ampak je bilo pa nepozabno... doživetje... :palec:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

:palec:

mega :palec:

(*sam se dobr, da je tud povecana, na manjsi se ne vid dobr, pa bi lohk ble tud hraste/rane ipd. :sori: :8):).

itak si pa povsod lustna, ker si taka naravna in sproscena in se rada smejes. xDDx :palec:

ja, thanx, x:Xx (men se tud tko zdi, pa ceprav si nisem vsec na tej fotki, mam gube po vratu pa dolg nos pa vse, sam je taka fotka, ki dost pove... se mi zdi da sva zlo midva, no... xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdej nekaj časa nisem bila nič na forumu... videla sem nekaj komentarjev na moje slikce - hvala za komplimente x:Ix xsrcx

Marsa na tisti sliki, kjer sta z Mitjem skupaj, sta pa tooook dobra!!! Prov super res, prov fletna :palec: x8Dx

Tukej je pa še ena moja, stara prbl. leto in pol, nastala pa ko sva s tanajo prišli iz Benetk okoli pol enih zjutraj, iz karnevala, midve pa direkt na žur v kranj - v benetkah pa cel dan deževalo, bili sva premočeni skoz in skoz... ampak je bilo pa nepozabno... doživetje... :palec:

šit, od deleč zgleda kt da te je en zaklou :eek:

DON'T PANIC

xcivx pri majhnih otrocih se vsak mesec pozna x;)x

x:Dx

:o|o: a bi rad , da se zdaj vse name spravijo Nols, zarad tebe sem danes skor pečenko zažgala, k sem hodila sem dežurat xrolleyesx xg:Dx xflirtx

:xx!:

kdaj daje model?

ko me ni.

:o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, thanx, x:Xx (men se tud tko zdi, pa ceprav si nisem vsec na tej fotki, mam gube po vratu pa dolg nos pa vse, sam je taka fotka, ki dost pove... se mi zdi da sva zlo midva, no... xDDx)

Res je ful dobra fotka :palec: nisem sploh opazila kaksnih gub pa dolgega nosu... kar sijeta oba na tisti fotki, pa tko je sproščena, naravna, v glavnem the best xsrcx

To mi je narisal en tip v benetkah na obraz... kar vleku me je za sabo, ni mi pustu sploh rečt ne... na koncu sem pa še plačala 5 eurov... ampak je kr fajn zgledal... in cel čudež je bil da se ob vsem tistem dežju ni vse spralo...

Tukej je pa še ena iz Turčije (obe čist zmatrane...) - bila z babico - ona je tud dvojček... x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Tukej je pa še ena iz Turčije (obe čist zmatrane...) - bila z babico - ona je tud dvojček... x:)x

:eek: x:Dx :palec: :2src: kok sta luškane, prava fantazija...kaj je pa tista skrivnostna voda za vama?... jst bom tui z vnukinjo okol laufala...že mam take nobl kjut rdeče superge

santos, a ti treniraš muay thai???

xyesx

NE! on sam "mau da" x:Dx itak da trenira, on je car, rastura xsuperx

Seal... x;)x :palec:

Sem si pogledal fotke... :palec:

Seal; dečko in pol ! x;)x

Marsa & Mitja :palec:

Ajda :palec:

Upam, da nisem koga pozabil...drugač ste vsi :palec:

Zdaj pa ninat...saj sem ravnokar prišel iz Munchen-a :sleeping:

p.s.Dajte jutr gledat dnevnik...mal prej sem se pripeljal mimo Škofij (Meja)...se je pripetila huda pizdarija !! xrolleyesx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Nols & Samson kok sta kjuuut! :palec:

Jst zmeri zamudim sam zgleda sem tokrat prišla na svoj račun in pravočasno ujela x:Ix

Tisti "zakon" za slikce in 24 ur pa je nujno treba takoj registrirat pri uredništvu!!!

Ajda vedno nasmejana, všeč so mi ljudje ki se velik smejejo xDDx xsrcx

Maska je dobra, čeprav jst sm tut mislna da je kj narobe, sm mal zabremzala predno sem kliknila na fotko, prvič verjetno da sem najprej prebrala tekst x:px

Marsa & Mitja mi je čist smešno, vedno sem si vaju drugače predstavljala ampak izboljšala sta vtis, full sta nice xsrcx in Marsa ti še posebi deluješ bolj nežno kot pa na slikcah, tistole strogo živo rdeče s prstom je tko "učiteljsko" ampak na teh slikcah si pa kt ena pupa - učenka xDDx uglavnem full dobr x^x

Aja pa dojamem tisto gesto z zaprtimi očmi, a je bla poza as in tiste ženskice na kakih kartah z dolgo tenko cigareto pa tako špičasto se držijo?

Eh sej kukrkol, luštna sta pač xDDx zdej lažje dojamem kdo stoji zadi LNF-ja, sploh ker Mitje nikoli videla nisem razen na eni temni slikci!

Pika Pikica in njene tenoristke...čist sem impressed x:Dx

Seal kot vedno - kot iz revije :palec: frizurca mi je pa čist xsrcx ubitačna, full dobra, tipčk s stilom :palec:

A sem koga pozabila, ziher ker ste naštepal 3 strani pa nikoli ne komentiram tolk velik stvari naenkrat xDDx

Nč zamert, vsi kul vsi lepčkani :vio:

Samo zdej pa dajem popravni izpit gor, ker se naju res na tisti fotki full slabo vidi iz koncerta. Je pa ta iz istega dne pa sem jo že v koncertih objavila, bom še tuki prilimala, tak nisva še nobene skupne fotke v to temo dala. Evo naju xsrcx

http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3528-1130621930.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

marsa in mitja, ful znata žurat, se vama na facah pozna x;)x

Jure in Petra pa tko, kot vedno - "golobčkasto" x;)x

Ajda, ful the best tista poslikava, so mojstri teli Benečani x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...