Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa&mitja.....uau.... :palec:

nols...seal...sej ni za komentirat...super (sam od samsonita slikce pa nisem vidla)

ajda...pravljična in resnična....babica je tud faca... x;)x

5rca in jure.... xsrcx

pika pikica...a si ziher, da nimaš nikjer nč sco....?.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

O res luštne slikce. Ajda te Benetke so ble pa res viharne, me kar zmrazi ko pomislim nanje.

Marsa tebi pa zavidam ves ta vin, ki te je obkrožal. x;)x

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

5rca in Nino.... :2src: lepa sta mi ful in ful vesela za vaju! :palec:

Amis...sam uran je v sco....zakaj? :inocent: x:px

...pikica..naj ti izdamo majhno skrivnost... mas sonce trigon pluton... dokaj natancno..orbis mal vec kokr stopinja...tko da neki sco gvisno mas...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Marsa & Mitja :palec:

xokx x;)x

Marsa & Mitja...prov posrečena sta na ene parih.

xDDx (a sam na ene parih? x:px x;)x)

Marsa & Mitja mi je čist smešno, vedno sem si vaju drugače predstavljala ampak izboljšala sta vtis, full sta nice xsrcx in Marsa ti še posebi deluješ bolj nežno kot pa na slikcah, tistole strogo živo rdeče s prstom je tko "učiteljsko" ampak na teh slikcah si pa kt ena pupa - učenka xDDx uglavnem full dobr x^x

Aja pa dojamem tisto gesto z zaprtimi očmi, a je bla poza as in tiste ženskice na kakih kartah z dolgo tenko cigareto pa tako špičasto se držijo?

Eh sej kukrkol, luštna sta pač xDDx zdej lažje dojamem kdo stoji zadi LNF-ja, sploh ker Mitje nikoli videla nisem razen na eni temni slikci!

.........

Samo zdej pa dajem popravni izpit gor, ker se naju res na tisti fotki full slabo vidi iz koncerta. Je pa ta iz istega dne pa sem jo že v koncertih objavila, bom še tuki prilimala, tak nisva še nobene skupne fotke v to temo dala. Evo naju xsrcx

http://www.lunin.net/forum/uploads/post-3528-1130621930.jpg

Hvala petrca, x:Xx, res, na zabavah se zabavam, ko sem urednica, sem pa urednica, hvalabogu da nisem se tam kaj zhugala in taksno. x;)x x:px

pa se res sem se imela zlo fajn, pa se to pac najbrz tud na fotkah vid pa je se dodaten ta moment, cloveski, not. al kaj... xDDx

Mi je vsec, ko si tko fajn tole napisala, pa s tisto cigaretko pa tole... sem dost tak tip (mal 'starinski'), ja.

aha, vidva sta, superca, nisem zasledila, ceprav pa vem, da sta frenda dobra (saj se clo se spomnim iz chata, cist 'v zacetku' xDDx :vio:), kul, thanx ker si dala jasnejso fotko! :palec: x8Dx

marsa in mitja, ful znata žurat, se vama na facah pozna x;)x
Thanx! xDDx

po facah _ mislis ker zgledala cist sesuta pa prekrokana? x:o)x x;)x

marsa&mitja.....uau.... :palec:
xDDx x;)x

Marsa tebi pa zavidam ves ta vin, ki te je obkrožal. x;)x

Verjamem, to ni kar en 'vin', to je najboljsi cvicek na svetu. xyesx x!x

brez heca - na svetu itak,. ker je cvicek sam od tle, itak je pol sam od tam, tam pa poznam 'vse'.

Sicer ne maram cvicka, vendar tale pa je zakon, tisto kar si folk predstavlja kot cvicek, je cist neky druzga.

to je vino, pitko, bogatega okusa, nic kislica, pa NIKOL te po njem ne boli glava pa ga,lohk hektolitre stankas, kvaliteta nad vse.

Je ta frend, ki je praznoval, mojster tega cvicka najboljsega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tukej je pa še ena iz Turčije (obe čist zmatrane...) - bila z babico - ona je tud dvojček... x:)x

tole sem nekak spregledala, tvoja babi je pa fit gospa, taka... 'korenina'... ma kaj v biku najbrz... :)

(super ker mas se babico in ker se tko dobr zastopta :vio:)

sej me je Izraz nakurla pa sm jo dav se enkat gor, baje more bit 24 ur gor.. odstevanje zdaj.. x:Dx x;)x

to ni blo 24 ur, pac pa 12 ocitno sam al manj, nisem vidla slikce.

joj ste eni skrivnostni.

ne stekam, zakaj pol ipak daste.

aha, kao - za tega in tega?

ja posljite na os.... ce je sam za tega pa tega. xnckrivx

xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ta je že bila enkrat, malo predelana tokrat. Hehe, spet malo čemerno gledam tle. x:Dx :vragec:

ooo Misti :eek: tale fotka mi je pa full dobra! :palec: tko lepe, nežne barve pa še ti tko fajn zgledaš za polizat x:Dx x;)x kul x8Dx

honor and respect

Verjamem, to ni kar en 'vin', to je najboljsi cvicek na svetu. xyesx x!x

brez heca - na svetu itak,. ker je cvicek sam od tle, itak je pol sam od tam, tam pa poznam 'vse'.

Sicer ne maram cvicka, vendar tale pa je zakon, tisto kar si folk predstavlja kot cvicek, je cist neky druzga.

to je vino, pitko, bogatega okusa, nic kislica, pa NIKOL te po njem ne boli glava pa ga,lohk hektolitre stankas, kvaliteta nad vse.

Je ta frend, ki je praznoval, mojster tega cvicka najboljsega.

O, pa še cviček! Ni bolšga! :D

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

5rca in Nino.... :2src: lepa sta mi ful in ful vesela za vaju! :palec:

Amis...sam uran je v sco....zakaj? :inocent: x:px

hi hi hi...ker maš tolk dobre komentarje...me prav na sco sceno spominjajo včasih.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ooo Misti :eek: tale fotka mi je pa full dobra! :palec: tko lepe, nežne barve pa še ti tko fajn zgledaš za polizat x:Dx x;)x kul x8Dx

:palec: x:Dx

Seal bo nov sladoled z okusom Mystice izumil x;)x

komi čakam, da ga poskusim x:px x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...