Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 ah ne to pa ne pashe. mystica, ke a ni kul?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 da se ne boš zastrupla misti a si strupena? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ku mušnca nisem nisem, jaz sem pridna punčka a dej nehi s takim "jaz sem pridna punčka" sm jih že miljavznt slišou pa se je izkazalo zelo kontra ah mušnca men ne pride do živga, za marso pa nevem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ah no ... sj vem. Priznam, sem se zlagala - nisem preveč pridna. kwa pa počneš tacga, da nis preveč pridna? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 nj nj nj. Ena ti moira rečt NE sej se mi je kr zdel.. ah ja, te slovenistke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No da damo spet kakšno slikco mal gor..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No da damo spet kakšno slikco mal gor..... tinal dobr zgledas tuki Sam bi lahko naravo recimo izbrala, ne pa sanka v 300 lol Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 nasmejana No da damo spet kakšno slikco mal gor..... tinal dobr zgledas tuki Sam bi lahko naravo recimo izbrala, ne pa sanka v 300 lol hvala no... na unih mojih sprehodih po naravi se pa ne ukvarjam tok s fotkičem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hvala no... na unih mojih sprehodih po naravi se pa ne ukvarjam tok s fotkičem... hehe vrjamem ja se dobr, ker drugace bi te jaz mal v kregala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hehe vrjamem ja se dobr, ker drugace bi te jaz mal v kregala Ja to pa verjamem, k morte strelci skup držat, a ne!? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No da damo spet kakšno slikco mal gor..... ...se ti pa prou vidi, da si na frisno zaljubljena! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...se ti pa prou vidi, da si na frisno zaljubljena! pssssttt, pa ne okrog govort Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja to pa verjamem, k morte strelci skup držat, a ne!? definitivno kdo pa bo z nami drzu, ce ne bomo sami s sabo drzal jaaaa tinal zalublena sej to je lepo in praw Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ljubezen lepša....sahurno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No da damo spet kakšno slikco mal gor..... kr eni izgovori na ljubezen fotografka je dobra pa model tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kr eni izgovori na ljubezen fotografka je dobra ...men se pa zdi da svetloba ful ni dobr ujeta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 važn da je tinč dobr ujeta sploh glede na to kaj je fotografka pila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Meni je lepčkana fotka, sploh barva fotke mi je dbest pa morm rečt da full milo zgledaš na fotki tinal!Aiwa, fotografinja if yes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 lepa fotka, za dol past Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja aiwa swikawa dons sm še sebe. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 čvek čvek folk nej daje slikce gor jst si je skor ne upam! usi tuki so tok bol fotogenični kukr jst... lušne slikice btw... use ks ot utki gor! Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 daj no, tmala, veš kaj je skrivnost fotogeničnosti?da si popolnoma naravna, taka kot si, da se pred aparatom ne prenarejaš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 daj no, tmala, veš kaj je skrivnost fotogeničnosti?da si popolnoma naravna, taka kot si, da se pred aparatom ne prenarejaš heh, to maš prou, sam nwem jst fotoaprata prou ne maram...! zato se vedno skrivam... pol pa nastanejo kr neka bedne slike... pol mi pa nubena ni ušeč pa jo zbrišm... u ceumu lifetu so mi ušeč sam tiste slike k sm bla mejhna, pa 2 samo 2 sliki zdej k sm wečja... tko da... :S Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.