Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aha, pa sem vs dobla.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
:palec: .........komaj čakam, da mi spet zrastejo lasje. :o|o: neumnica, sem se ostrigla ker mi je tako "nekdo" predlagal, da bi mi bolj pristajalo x:)x , zdaj pa obzalujem.

Pokaži :8):

Men pa popolnoma nic zal, da sem se posisala na kratko, sicer bi se se malo bolj, ampak me mamica moja noce :inocent: Pa ma ze prav, verjetno mi res ne bi pasalo, ona ze ve.... x;)x

Drugace sem se pa najbols pocutla blond kratka cupca......jaja so bli casi x:Dx Morm se prestrihat nazaj na blond, sam kaj ko sem se ravno na temno, pa mami spet noce prestrihat, prav da bom plesasta, ce me bo skos barvala x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Kaj?? Kje?? A tiste dve gubice na trebuhu??? :eek:

Postavico imaš krasno, če to misliš.

:2src:

Biti suh/a, še zmeraj ne pomeni lepa postava...! xrolleyesx x:Dx x:Dx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Uhhh... :switz: xDDx

Aiwa, lustna kot vedno (fajn ko je za spremembo CB, ceprav so mi barvne bolj vsec). :palec:

Petrca, tisto (oci) sploh ne bi rekla da si ti, drugac pa fletno! :palec:

Piko, kozice in ovcke so mi vsec, ona z robido pa mi ni. Ne shizim na fotke od blizu ki kazejo jezik nekoga, jezik mi ni nek.... razkazovalni point..... ni mi, no... xnckrivx

Santos, v akciji kot (skoraj) vedno! :palec:

Nea tvoje fotke se ne vid, mal zrihtaj to.

Tanaja, kul, mas zanimiv obraz, skoda ker se onega pirsinga boljs ne vid.

Diana, ceprav lepckana usteca in socna, velja kot pri Pikotu - ne shizim na jezike same ne fotkah.

Pac pa so ostale tvoje fotkice tolk bolj lustne! x:Xx :palec:

Lustna si, bolj si mi svec kot tam, kjer je sam faca, kjer se nastavljas, te so bolj sproscene in spontane.

Todika, podobna kot na oni, ki si jo ze dala. :palec:

Liu, simpaticna punca! :palec:

Macona, lepoticka (kao speh!!! x:Dx x:px :xx!:)

Thanx, si pozorna, si sla tolk nazaj gledat! x:Xx :palec:

p.s. Seal, ti si pa res pozoren, mensezdi da cist vsako fotko komentiras, no se ene par vas je takih, se mi zdi lepo to. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuuu, LiU!

Ene punčke pa mislijo, da morajo še kar hujšati. Veste, kdaj jim ne bo več treba? Ko jim bo popek obrnjen navzven in ne navznoter.

Tole fotko pa nisem slikal, tako, kot sem želel. Ne vidi se zajle, za katero se držim z levo roko. Po drugi strani pa sem zadovoljen. Se vsaj vidi, kako mi je bilo vroče v glavo in kako se je večerna vlaga dobro spojila z mojim švicem na glavi. Slika je namenjena predvsem mladim mamicam in očkom, da jo bodo lahko dali na kozarček z marmelado. Tako je otroci ne bodo upali jesti na skrivaj.

P.P. Ja, vem, da je slika jezika na robidi komu ni bila všeč, pa tega ni napisal. Moram priznati, da je skominjala celo mene. No, tiste robide sem po lizanju seveda pohrustal, in pred tem še kar nekaj njih, preden sem se spomnil narediti kakšno fotko. Jesti robide na 1. november pa tudi ni kar tako.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:palec: .........komaj čakam, da mi spet zrastejo lasje. :o|o: neumnica, sem se ostrigla ker mi je tako "nekdo" predlagal, da bi mi bolj pristajalo x:)x , zdaj pa obzalujem.

men se pa zdis bolj lusna s kratkimi lasmi :8): :palec:

špeh :o|o:

mačona ti pa obvezno hujsat to je cist prevec xrolleyesx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...