Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Piko - moj najboljši poskus bi ble kapljice vode :inocent: x?x

Marsa x:px včasih ko mi je dolgčas se igram s Paint Shop Pro-jem, tko kot zadnjič ko je nastala tista slikca - pravzaprav ena izmed stvari, ki mi je full pri srcu, zato tut rada tako in drugače ustvarjam na računalniku x:)x

Liu- ne vem od kod ampak znana si mi full! Imam občutek da iz nekega športnega sveta ampak, to verjetno ne bo to ane x:Ix x:)x

Mačona je tam nekaj o špehu govorila xrolleyesx zgleda bom mogla it v SSKJ pogledat kaj ŠPEH pomeni ker verjetno sem celo življenje živela v zmoti :vragec: torej špeh...mačona ne ga srat!

Santos v svojem stilu :2src: sva komentirala z Ninom zadnjič slikco in ugotovila, da bi ti, kar se tvoje podobe tiče, pristajal čisto na katerikoli kontinent bi te človek postavil, čist hudo :palec: x:)x

NAJBOLJŠA IZJAVA PA DEFINITIVNO TALE: Ker tut sama vtaknem v usta gozdni sadež pa mi niti na pamet ne pade da bi ga umila, ker je v gozdu vse čisto in naravno ane x:px

robidofil... sedaj bom 3x premislila preden bom dala neumit gozdni sadež v usta... x:Dx x;)x

Zdej moram pa pogruntat kako vstavit eno slikco, ki sem jo že včeraj naložila pa se je vmes forum obesil :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo, tut shranilo je ni, ok potem pa še enkrat :D

Včeraj sem našla tak puloverček kot sem ga iskala že neki časa :palec:

Zdej pa za eno obdobje dost mojih slikc, tele grejo še skupaj z navdušenjem da sem spet svetlolaska pa sem si dala mal duška x:Ix x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O nea, lustna, pegice mas! :2src:

(druzga pa ne vidim :8):)

aha zdaj pa vidim, super Petrca, mega poluvercek (men je tud vsec V izrez), spica pa pase ti! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nea :palec: luškana - sem te videla že enrkat v tvojem profilu x:)x pa pegice ja, men je tut to kjut!

Nols x:px tebi pa 10 točk za besedo "crkljanje" x:)x

PS: V izrez res rula, full lep dekolte pride x:Ix

Ja hvala no, mi bo še narodno, drugače pa vsaka rada sliši kompliment xDDx :8):
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Liu- ne vem od kod ampak znana si mi full! Imam občutek da iz nekega športnega sveta ampak, to verjetno ne bo to ane x:Ix x:)x

amm mislim, da ne bo slo, da bi me poznala iz sportnega sveta. Mogoce kakih 5 let nazaj bi se slo, sedaj pa ne vec xDDx

Uspeh je drznim zagotovljen!

:2src: ...uuuu... guna je pa prou lusna!!...

x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

guna?! ---> tista? xrolleyesx

ja, ja... vidim, da si v sole hodila, k ko lepo guvuris... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

mnja no... pa nisem bla 100% ce je to ta isti pomen....... x:Ix

sej po pa dobr dz bwa ko kurajzna ds prsawa.... :palec:

Frank Zappa

Bobnar x:Ix glede na to da sm "slišala" da ti bojda na manekenke padaš, sm čist polaskana nad tvojim komentarjem x:px

Liu čiiiist si mi podobna nekomu sej pravim, nimam nobene kolegice, ki bi ti bila podobna tako da mi ni jasno od kod x:)x sicer si pa tko kot je Pikica rekla :palec:

Sej res pa še na tisti fotki si bila s tinol? En trojček je bil ane :inocent: x:)x

Pikica ne pozabit da sm te zadnjič poslušala po radiu :vragec: da ne bova ena blondinka pa ena črnolaska v kakem blatu pristale pa pesti delile x:px sem precej ponosna da sem spet bjonda x;)x

Opp. GUNA - "TISTA" / Gorenjsko narečje ane x:Dx a je to tam okolica Bleda bojda x;)x

Gorenjci so zakon xsrcx

Pikica ne pozabit da sm te zadnjič poslušala po radiu :vragec: da ne bova ena blondinka pa ena črnolaska v kakem blatu pristale pa pesti delile x:px

:o|o: To bi bli eni s foruma veseli. x;)x

zanimajo me predvsem manekenski možgani, drži.

:vio:

tetrapak ni ovira.

nategnem pa tut škilaste, ni blema.

sam znebit se jih pol, huu xcivx

Kera romantika.

:2src:

Ej, a ti si pol tko nekak, k Karitas...vse sprejmeš, ponucaš? x:px x:Dx

Pika x:Dx brez dvoma, si predstavljaš kaj bi to šele Karitasu delal :vragec: čista romantika x;)x

Aha, zdej je pa en folk bubosumen ratal pa ne smem več odgovarjat na lepčkane komentarje, ki so jih tipčki napisal...bom potem samo mal x:Ix

hehe, afna, zadn stavek si pa nalašč spregledala, kajti Boby je čist navadn muki x:Dx

Kak zadn stavk? A k si reku, da je lušna? S tem se itak strinjam...kaj ma to veze...a je kak globji pomen skrit v stavku al kaj? Al je to na tist letel ...sam znebit se jih pol...huuuuuuu - glede tega pa: konc koncev jih sam zbiraš, ne? Kdo je pol butl? :vragec: x:Dx

Mukica. x:px

5rca...mjčken ljubosumja ne škodi. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...