Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pa res...sm falila liu! Kaka nežna deklica! Lušna si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hoj hoj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hoj hojA to ti? Tako majhna sličica... Naj bo še ena igra svetlobe na planinski turi iz včerajšnje noči. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 wow, kaj pa je pravzaprav to? Zirafcka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Piko - moj najboljši poskus bi ble kapljice vode Marsa včasih ko mi je dolgčas se igram s Paint Shop Pro-jem, tko kot zadnjič ko je nastala tista slikca - pravzaprav ena izmed stvari, ki mi je full pri srcu, zato tut rada tako in drugače ustvarjam na računalniku Liu- ne vem od kod ampak znana si mi full! Imam občutek da iz nekega športnega sveta ampak, to verjetno ne bo to ane Mačona je tam nekaj o špehu govorila zgleda bom mogla it v SSKJ pogledat kaj ŠPEH pomeni ker verjetno sem celo življenje živela v zmoti torej špeh...mačona ne ga srat! Santos v svojem stilu sva komentirala z Ninom zadnjič slikco in ugotovila, da bi ti, kar se tvoje podobe tiče, pristajal čisto na katerikoli kontinent bi te človek postavil, čist hudo NAJBOLJŠA IZJAVA PA DEFINITIVNO TALE: Ker tut sama vtaknem v usta gozdni sadež pa mi niti na pamet ne pade da bi ga umila, ker je v gozdu vse čisto in naravno ane robidofil... sedaj bom 3x premislila preden bom dala neumit gozdni sadež v usta... Zdej moram pa pogruntat kako vstavit eno slikco, ki sem jo že včeraj naložila pa se je vmes forum obesil Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 no to se pa jaz Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Zanimivo, tut shranilo je ni, ok potem pa še enkrat Včeraj sem našla tak puloverček kot sem ga iskala že neki časa Zdej pa za eno obdobje dost mojih slikc, tele grejo še skupaj z navdušenjem da sem spet svetlolaska pa sem si dala mal duška Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pa morje Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 O nea, lustna, pegice mas! (druzga pa ne vidim ) aha zdaj pa vidim, super Petrca, mega poluvercek (men je tud vsec V izrez), spica pa pase ti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ja sm jo malo preveč zmanšala, hvala za kompliment Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 sm zacev sele zadne case mal cekerat tole temo.. nism si mislu, sam ste vse ful lustne! ce bi se kdaj ksna mal crklala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Nea luškana - sem te videla že enrkat v tvojem profilu pa pegice ja, men je tut to kjut! Nols tebi pa 10 točk za besedo "crkljanje" PS: V izrez res rula, full lep dekolte pride Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja no..ce se je pa tok fajn crklat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Ja hvala no, mi bo še narodno, drugače pa vsaka rada sliši kompliment Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Liu- ne vem od kod ampak znana si mi full! Imam občutek da iz nekega športnega sveta ampak, to verjetno ne bo to ane amm mislim, da ne bo slo, da bi me poznala iz sportnega sveta. Mogoce kakih 5 let nazaj bi se slo, sedaj pa ne vec Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ...uuuu... guna je pa prou lusna!!... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ...uuuu... guna je pa prou lusna!!... guna?! ---> tista? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 guna?! ---> tista? ja, ja... vidim, da si v sole hodila, k ko lepo guvuris... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja, ja... vidim, da si v sole hodila, k ko lepo guvuris... mnja no... pa nisem bla 100% ce je to ta isti pomen....... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 mnja no... pa nisem bla 100% ce je to ta isti pomen....... sej po pa dobr dz bwa ko kurajzna ds prsawa.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Petrca in nea...fajn sta...sej, 2 blondinki, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Bobnar glede na to da sm "slišala" da ti bojda na manekenke padaš, sm čist polaskana nad tvojim komentarjem Liu čiiiist si mi podobna nekomu sej pravim, nimam nobene kolegice, ki bi ti bila podobna tako da mi ni jasno od kod sicer si pa tko kot je Pikica rekla Sej res pa še na tisti fotki si bila s tinol? En trojček je bil ane Pikica ne pozabit da sm te zadnjič poslušala po radiu da ne bova ena blondinka pa ena črnolaska v kakem blatu pristale pa pesti delile sem precej ponosna da sem spet bjonda Opp. GUNA - "TISTA" / Gorenjsko narečje ane a je to tam okolica Bleda bojda Gorenjci so zakon Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pikica ne pozabit da sm te zadnjič poslušala po radiu da ne bova ena blondinka pa ena črnolaska v kakem blatu pristale pa pesti delile To bi bli eni s foruma veseli. zanimajo me predvsem manekenski možgani, drži. tetrapak ni ovira.nategnem pa tut škilaste, ni blema.sam znebit se jih pol, huu Kera romantika. Ej, a ti si pol tko nekak, k Karitas...vse sprejmeš, ponucaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pika brez dvoma, si predstavljaš kaj bi to šele Karitasu delal čista romantika Aha, zdej je pa en folk bubosumen ratal pa ne smem več odgovarjat na lepčkane komentarje, ki so jih tipčki napisal...bom potem samo mal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 hehe, afna, zadn stavek si pa nalašč spregledala, kajti Boby je čist navadn muki Kak zadn stavk? A k si reku, da je lušna? S tem se itak strinjam...kaj ma to veze...a je kak globji pomen skrit v stavku al kaj? Al je to na tist letel ...sam znebit se jih pol...huuuuuuu - glede tega pa: konc koncev jih sam zbiraš, ne? Kdo je pol butl? Mukica. 5rca...mjčken ljubosumja ne škodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.