Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

5rca...mjčken ljubosumja ne škodi. x;)x

Ja sej vem sej kr paše na čase x:Ix da mal "začini" ozračje :2src: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se sama ne ve.[

Radio pa se imenuje "Lazniucek" xrolleyesx xrolleyesx

..ne, ne... je res na radiju...sm jo zadnc poslus... je pa dost zanic spikerca!!

x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Si moj klinac poslušu, lažnivc! :vragec:

...sm, sm... lahko tut povem kdaj in na keri postaji, ce hoces.... :vragec: :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..puzabu sm.. :C: x;)x

Frank Zappa

x:Dx jst pa vem pa ne povem :vragec:

sej jest tut vem, sam ne maram rajcat folka s tem...

Frank Zappa

;) sem na lastna ušesa slišal da ima pikica čudovit glas... ;) kako zveni pa na radiju, pa mi je še skrivnost čeprav moja ljubica pravi da je izvrstna spikerca ;) tk da ... vse dobro o pikici res ne vidim od kje vam take ideje nekaj o zanič, pa radio lažnjivček.... ;) očitno je še niste poslušali...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

;) sem na lastna ušesa slišal da ima pikica čudovit glas... ;) kako zveni pa na radiju, pa mi je še skrivnost čeprav moja ljubica pravi da je izvrstna spikerca ;) tk da ... vse dobro o pikici res ne vidim od kje vam take ideje nekaj o zanič, pa radio lažnjivček.... ;) očitno je še niste poslušali...

Tukaj je RUBRIKA FOTKE, ne, KRAMLJANJA SO DRUGJE, ne!!!

Ce govori kot pise, ajajajaaj.... ce bi dala iz svojega repertoarja ven: full... in vse tiste nemogoce angleske besede in bi se izrazala SAMO PO LJUBLJANSKO (ljubljanski dialekt nima tujk), bi blo use ok. Sposobna jasno da je, konkurenca pa je velika.

Sploh pa, kaj me zanima ena sema?

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ne boš verjela, ampak nekateri smo sposobni pri delu, javnih nastopih in podobnih situacijah "premagati" ljubljanski dialekt in zanemariti tujke.

Ne vem, zakaj moraš biti tako žaljiva, ker ti v bistvu nihče nič noče.

O šemah pa sploh ne govori, ker se smešiš dalje.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne boš verjela, ampak nekateri smo sposobni pri delu, javnih nastopih in podobnih situacijah "premagati" ljubljanski dialekt in zanemariti tujke.

Ne vem, zakaj moraš biti tako žaljiva, ker ti v bistvu nihče nič noče.

O šemah pa sploh ne govori, ker se smešiš dalje.

Ja, u redu, t pametna! Bols smesna, kt pa ti, k si se slike n upas pukazat, a si tko grda? Usec pa mi je, k si napisala, d nisi se n'kol uzela k'ksne droge, fajn.... niti ne probi!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Binga, mal obrzdaj svoj temperament, no...je pa res nemarno sodit, kako nekdo dela, ne da bi ga kdaj videl ali slišal pri delu in le na podlagi drugih njegovih dejavnosti...pismo, sm to zakomplicirou... :vragec:

michelle je pa po slikah, ki sem jih uspel videt, zelo luštna punca x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...