Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Ja, u redu, t pametna! Bols smesna, kt pa ti, k si se slike n upas pukazat, a si tko grda? Usec pa mi je, k si napisala, d nisi se n'kol uzela k'ksne droge, fajn.... niti ne probi!

kok si patetična. krava neumna! x:o)x :blackeye: :88:

Deli na socialnih omrežjih

A DAJ!!!Puglej sebe, kuko piš'š, pol si pa upi o drugih guvort. Matr, me pugrejejo tvoje izjave učasih. Mislim, d mi je kr vručina narasla. :xx!:

Ah, al pis use po lublansk ali pa po slovensko. Ce mesas ne razumem!

Da ti popravim po ljubljansko: je z rdecim. Zadovoljna?

kok si patetična. krava neumna! x:o)x :blackeye: :88:

Mislm, a je to zaljiuka? Dejmo dejmo fantje + punce, zbudte se! Jest se n'kol nism nubenga uzal'la! Sam uprasala sm Michelle, ce je grda, nism pa rekla, ne, d se razumemo!!!

Kaj hocs, d ti udguvurim: DOST JE ZE, d SI DROGIRANA, ne!!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Guest mačona
Ah, al pis use po lublansk ali pa po slovensko. Ce mesas ne razumem!

Da ti popravim po ljubljansko: je z rdecim. Zadovoljna?

Mislm, a je to zaljiuka? Dejmo dejmo fantje + punce, zbudte se! Jest se n'kol nism nubenga uzal'la! Sam uprasala sm Michelle, ce je grda, nism pa rekla, ne, d se razumemo!!!

Kaj hocs, d ti udguvurim: DOST JE ZE, d SI DROGIRANA, ne!!!!

1.ne popravljaj mojih ali kogaršnjihkoli izjav

2.se ne drogiram, občasno zapalim joint tako kot vsak normalen človek v moje generacije (nekateri recimo občasno spijejo kozarček, jaz pač ne). ti si očitno odvisna od pozornosti drugih ljudi, jaz od hefta nisem, to vem samo jaz in ni nikakor drugače

3. nisi vredna, da ti to pišem, pa vseeno, ker me rezkurijo taki smotkoti kot si ti.

uuuuuuu, kero kreganje! Hvala vsem za najs komentarje...vmes sm pa študirala, od kdaj je BONGA jezna name? :inocent: Zgleda, da je spet zamešala Marso s Piko. :o|o: Jah, kva čmo, ne....enim smo všeč, drugim ne, svet se pa še kr naprej vrti. x:)x

Ampak čudno, da se iz hudega veseljaka in glavnega zabavljača foruma, kar naenkrat spremeniš v zagrenjeno žaljivko. :o|o: Jah, kokr ti paše. xsrcx

xrolleyesx

nc nom brisala...

pa mejmo taksno.

se mi tud zivcna ne da ratat (bodte veseli x:px x;)x - ce ne vam ne uidejo cele strani mojih litanij).

*

krava, neumna, grda in vse tole... ja, to so vse zaljivke.

No men se zdi predvsem mal otrocje vse skup.

ce kdo zali, ga pustite pri miru - se bo ze navelical.

ali javite na urednistvo.

Cim zalite nazaj, je konc. sta ze dva vpletena.

Tolk od mene.

Ce nouste pridni, bom dala kaksno fotko, bo prec konc s komentarji pa nakladancijami tle. x:o)x :vragec: x:px

Bodte rajs prijatelji, ko se krega folk, se noben dobro ne pocuti.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, evo, da prekinem tole pričkanje....tkolele bom pa jst zgledu, če mi rata! x:px

xokx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O Mystica! Lustna! :palec: x8Dx

ja, men tud spegli vsec, sem si jih tolk zelela, tud ko sem se vidla kot sokol (zlo pozno dobila ocala, PO puberteti -no al pa med x;)x)

O, Pikica, tle s pa cist bikovsko ribja, lustna, sochna, taka joskasta pa tko, saj ti pase. xyesx x8Dx :palec:

Picasso

Ne, jošk pa ne dam. :o|o: x:Dx

mas prav, jaz sem se naprogramirala v minus joske', pa mi je postal zal, v zandjem hipu ustavila ta proces. resno govorim! x!x xyesx

tolk me motle skoz (sem bla tak fantovski tip, pol pa te joske skoz xDDx), pol sem pa postekala, da NE dam, da dbest, da kokosh ko me je motil... ;)

Picasso

Hvala, Chandra. Uno radijsko pa kenslam. Važn, da mam dokaz, a ne? x:px

zakuga pa? :eek: xrolleyesx

na se eno mojo (ni radijska, je DJska, pa je tud ze bla):

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...