Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

K pol bom spet izpadla, da se neki važm, pa mi to ni všeč...z Mystico sta jo vidle, dobila kul odziv in to je to. Sej maš uno joškasto še gor, pa se pas na njej! x;)x x:Dx

Aja, glede Djejejstva....po moje bi mi to tud šlo...k mi glasba res sede in velik pomen, pa mam posluh za ritem...kaj pa vem, kam me bo vse prpelal življenje .

Kul fotka Marsa. Zgledaš, k spikerca!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa je fajn, da je drugacna, 'v akciji' pa tko, zakaj, kaj te briga, itak si enim vsec, enim pa zoprn, ne glede na nic. :)

ah saj sem bla tud ze to (no pol se nisem odlocla, pravzaprav sem se skregala z Jonasom, besno odvihrala s Studenta pa me niso vec vidl. :)

sem pa mela oddaje radijske pa clo glasbenih orpem sem nekaj nardila, tko da mi je dost blizu, radio, tud men, tud mi ni problem govort na radiu , sam TV mi ne znese, VEDNO odklonim. xyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...Uno radijsko pa kenslam. Važn, da mam dokaz, a ne? x:px

..kaxn dokaz???..jaz mam tut take slusalke doma... ce si zatlacis perje v rit, se nisi piscanc... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..kaxn dokaz???..jaz mam tut take slusalke doma... ce si zatlacis perje v rit, se nisi piscanc... :vragec: x:Dx x;)x

ja, pa na steni maš tud une blazine za udušitev zvoka al whatever. Butl. Ne držiš se dogovora. Spet bo šiba pela! :vragec:

raje ne,...

pol se te ne bom rešo xDDx

Ja, se je za bat...k ful padam na lepe tipe, pa na avte in keš. Gotov si. Mam že detektive najete, da te izvohajo! x:px Pol se pa začne kluvanje! x:Dx

x:)x :palec: Tebi očalca ful pašejo. :palec:

Men pa ne sedejo več tok!

jp, jst brez špeglov. :inocent:

...ahahahaaa... a s'vidla.... ahahaaaaa..... ceu cerkus, ne... ahahaaaaa.... tuki pada ds, ves.... ahahahaaaa ....

Me prou zanima, kasna si brez ucal in brez modrca, al pa z ucali in z modrcom, ne? A bos dala eno, pliiiiis!!! ... ahahaaaa .... Zdele bom pudarila enim pesmco pri Pesmi pocutja ves, teb ne, prou, d naus spet jezna, ne, a ne?! xrolleyesx :eek: xrolleyesx x:Dx xrolleyesx :eek:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ne držiš se dogovora. Spet bo šiba pela! :vragec:

..nism azurno spremljal pogovora... :sori: :sori: x;)x ...bom pridn... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

BONGA: Jst nism nč jezna nate, sam mi gre na živce, da ti enkrat špilaš prjatlco, drugič me pa totalno spluvaš, sploh, k sm te pred drugimi zagovarjala, da si čist ok...ma, sej nima veze. Ne maram hinavščine. :vragec: Dijo. Na ignor me dej, da ti nov treba mojih ful brat, pa mojih laži. ADIJO!

Samson. xsrcx x;)x

Dej, štajerc, ti raj malo manj lapaj, pa daj kako svojo fotko gor, da sploh vidm, če se mi splača ukvarjat s tabo. x:Dx

....ja kwa pa zdej, men so pa Stajarci grozn usec!!!

Men se zdi pa use smesn, pa mi puvej, a je res use smesn al se mi sam zdi, a? Tuki se vedno pada ds, ves!

BONGA: Jst nism nč jezna nate, sam mi gre na živce, da ti enkrat špilaš prjatlco, drugič me pa totalno spluvaš, sploh, k sm te pred drugimi zagovarjala, da si čist ok...ma, sej nima veze. Ne maram hinavščine. :vragec: Dijo. Na ignor me dej, da ti nov treba mojih ful brat, pa mojih laži. ADIJO! Samson. xsrcx x;)x

Bimba, d se naus kej prevec sekerala, retkogdaj citam kej tvojga, mugoce prvo vrsto. ... ahahaaa ....To pa zato, k mas tak nik. Moja muca Pikica je bila: lepo vzgojena, nikoli ni zalila, praskala, lepo in pocasi je papala in pupala, tudi mijavkala je pravilno po macje in se ni spakovala kot se medve, ne!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Jz pa ena lepa kužika.... fotka kakšn let stara....

..kuza in muca v sozitju... najs...BTW: a ti je Lejka pustila objavt fotko od njene psicke, da ne bo kdo s5 kaxnih negativnih energij psicki posiljal??? x;)x

Frank Zappa

Moje muce:

bratec CIBI, ko je umrcku je meu 14 let

sestrice PIKI (15 let), METI (11), VEJCI (12)....

njihova mamika LULI (lezi na mizi - 10 let)....

Potem pa si mislim: vidis, zivali so inteligentne (brez kompjuterja), citajo misli (ljudje knjige), pijejo dezevnico (ljudje kupijo vodo v flasah, ahahahaaaaa..... ne izpod pipe, ne... ahahahaaaa.....), spijo na prostem pokriti z zvezdnim nebom (ljudje pa samo sanjajo o zvezdah, kokr rumanticni, ne ... ahahaaaaa...) zmeraj so v formi, vitke, misicaste (ljudje pa hodijo na bilding in... ahahaaaaa...... si prizadevajo postati zivali, ahahaaaaaa.....), njihov komfort je zelena trava (ljudje pa ure in ure prezivijo v zelenih foteljih gledajuci (zal mi je, ampak moram po srbsko napisat, ker v slovenscini ne zveni dobro) televizijo. Zivalce se prav nic ne ukvarjajo z vedezevanjem, kako je nastal svet... ahahaaaa .... tudi meni je smesno, ko najdejo kaksno staro vazo in recejo, da ima sigurno 8.000.000 let (pred nasim stetjem... ahahahaaaa ... tut to mi je zlo smesn.. ahahaaa .... sploh arheologi, k si kr zmislujejo letnce, ne ... ahahahaaa ....).

Torej: kako je svet nastal in kako bo sel naprej, nihce ne ve in tudi ne bo zvedel za casa nasega zivljenja. SKRIVNOST JE skrivnost!!!! Radovednost pa ni skrivnost! ....aaaaaahhhh .....

xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

hu kake lepe muce in mačkon xDDx

to niso mačke...so čarovnicex:Dx ...take ta prave :palec:

Pa same črne.

sem bila enkrat pri eni..."gospe"..

xDDx , pa je imela takega malega črnega mačkona.(poleg ostalih ...mačkov)...Izbral je mene pa se crkljal pri meni do nezavesti. Sem vidla da tisti "čarovnici" ni bilo ravno prav da se muc tako po meni vala...carta. Sem "porajtala"....muc pa še bolj k meni. Se je gospa vdala in rekla, naj bo pri tebi ...ti bo dal moč ...meni jo vedno xDDx xDDx x:)x

Luštne so muce in muc na sliki :palec:

Pozdravček xsrcx x:Dx

O, Piki :) :palec: sem se že hotla pritoževat, da ni slikce, pa vidim, da si jo na drugi strani še enkrat nalepla. no, po tistem kar sem jaz zanč slišala, sem kar prepričana, da boš...

Men tud špegli :o|o: Leče pa enkrat brez problemov nosim, včas pa ful kriza.. Pa zdele brez keša za nove in sem že 2 meseca z očali.. Mam pa v planu decembra, ko frendica pride domov, jo zvlečt na shoping in si kupt nove špegle.. ene take mal boj.. mehke..

Misti pa lepa, kot vedno x:)x

Evo, tlele dva špeglarja :) kako leto nazaj, faaak sem mela dolge lase :eek:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..pizda, vidim da so spegli in... x8Dx

Frank Zappa

Guest sstane

Pazi, snemam x:Dx

Ne gre :o|o:

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova.

Guest sstane
Pazi, snemam x:Dx

Ne gre :o|o:

Skupni prostor, potreben za shranitev vseh datotek, presega tvoje omejitve. Zmanjšaj število ali velikost datotek in poskusi znova.

Je šlo x;)x

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/kamera%20005.jpg

heh a to je tvoj brat, saj ti je cist podoben! :)

men si bolj vsec s krajsimi. :palec:

Ja, tamal x:)x Sej vsi pravjo, da sva kopija.. čeprav se midva še zmer menva, da si bova dala mikice z napisom '(s)he' s just my (brother)sister' delat, kadar se skup okol sprehajava po faksu x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...