Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ma zdele me par dni drži tale modra... pa se spet mal znjo senčim.... fotka je seveda mal obdelana (tnx metulček x:Xx )

Še par fotk od Aiwe, pa bom lahko razstavo nardil ... he he

Drugače pa, en bolj luštn kot drug ... ko postanem lačen, grem samo na LN v fotke, pa sem sit x:Dx Sami cukrčki, čokoladce ... res pestra izbira...ni kaj :palec:

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx, haha, verjamem, nisi edini... sam dvomim da tebe na taksno za francoscino. ;) :P

aja, ce si sploh mene mislil. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in jaz pa glih na vzgojiteljico... :|||

ampak hecno, ves kolk folka spominjam na prfokso. :|||||||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no saj ne da je slabo... ampak kaze v bistvu nekaj... recimo kako me velik folka vidi.. :)

Pa nekak razumem, z ocali, ajde... sam tule pa jih nimam. :)

Picasso

ja sam res marsa.. tko kt ena vzgojiteljica v vrtcu k reče:"ti ti ti fantek, boš mogu vse pojest, da boš zrastu" x:Dx x:Dx x:Dx
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

In ki ti po moznosti, ko nisi pojedel se juhe, krompir v juho strese? :OO!:

x:Dx

al tako, ki te s 'pikasto' deko cez faco pokrije, ker je treba spat, ti pa pac ne spis v lajfu? :D :D

al tako, ki te s kakimi dolgimi gatami posiljuje! :D :D

...

al tako, ki ti nezno prigovarja in te miri, vsa umirjena in materinska? :P :P :P ;)

haha, x:Dx x:o)x

Picasso

Ja sej mi smo tudi meli dobre prfokse, no ena še je zdaj za sociologijo samo je stara 30 :xx!:

No sej na srednji pa mamo psihologinjo ko tak hudo zgleda :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

pol so pa najbrž že v penziji...

ma ja, ni lahka učiteljska... od mene sam... respect :palec: ! tko da, marsa, lahko jemlješ kot kompliment! js včasih kr mal živčna ratam, že sam če kakšnega od behemothovih postov preberem... x8Dx pa behemoth nč za slabo vzet, ti nč nočem (kot pravim, jaz sem nestrpna)

ne ne, hodila sem na šolo kjer delaš... sem vidla iz kje si bla, preden si šla na mističen otok x:Dx . tud js sm se že zdavnaj preselila, pa mal starejša sem, tko da te ne prepoznam na fotkah...

pa vsi ste ful fotogenični, vsak po svoje fajn zgleda :palec:

Thanx, Seal, saj tole ikono sem ze mela parkrat, sam je se niste videli 'ta novejsi'.

Zato tud ni priletel ves forum komentirat. x;)x x:px x:Dx

Picasso

Tole je za Aiwo. En frend, jo je zagledal (ikonco) na mojem ekranu, se je kar vsedel in gledal :2src: pol je pa še vprašal, če je taprava slika ali je kaka igralka.

Sem mu povedala, da je to naša Aiwa lastnoročno. je bil čist preč.

Tudi meni všečna na tej ikonci, taka ženska, poltena...vredna greha :vragec: x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...