cigancica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Je šlo http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/kamera%20005.jpg sstane ti si pa res prava risanka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 kako je luskan tvoj brat ! me spominja na eno (moško) tehtnico iz gimnazije (crush)tale je kozliček.. darker se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje v kakšni barvni stvari vidla oblečenega... Stane Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 StrelkaLimonada!!! 1. CIBI je imel 8 kg in je bil velik 107 cm (je hodil po nogah kot mi, zato ker me je gledal, ko sem na dvoriscu delala karate in se je naucil). Vsi so bili rojeni 5.11.1984, mamika pa 1983. Hec pa je, da sem spoznala enega rojenga na isti datum - sam mal starejsi letnik, ne (obojestranska ljubezen).Z vsako novo igraco se je samo Cibi igral, ko pa se je navelical, so se lahko igrale tudi muce (zlati trakci, zlati papircki od bonbonov... vse kar se je svetilo). Umrcku je zaradi nostalgije, ker smo se preselili v center in smo ziveli v 3-sobnem stanovanju, v 3-jem nadstropju, on pa je hotel ven na vrt, ki ga je prej imel. Zalost.... 2. LULIKA je bila nora na radijo Opcine "Glasba po zeljah". Ko sem ji dala pesmico Sula tu LULA, sula tu Lula - Mat Bianco, se je kar zvijala od zadovoljstva. Sploh pa je bila zaljubljena v Sabinin (Citar) glas. Ce je bila zunaj in ni hotela v hiso, sem cez okno zazjala: Luuuuulaaaaaaaa prit hitr notr, je Sabiiiinaaaaaaa!!!!! in se nism dobr izgovorila je ze skocila v sobo. Ce pa sem ji dala kaseto kitajske glasbe, oooh potem pa je bila tudi cel dan v sobi. Umrckala je zaradi trebusnega raka. 3. PIKICA je bila tako dobrosrcna, prijazna.... moja moja ... Umrckala je zaradi revme, veterinar pa jo je zdravil za cisto nekaj drugega. 4. VEJCI dama, ce je bil kaksen francoski film po televiziji se je vsedla na stol in ga do konca gledala v vzravnani drzi. Mi se zdi, da je reinkarnacija Romi Snajder. Umrckala je zato, ker se ni prilagodila v novem stanovanju... 5. METIKA moja sovraznica, ker je bila tako ljubosumna, ko sem se s Cibitoim igrala, da mi je hotela kar skociti v glavo. Ko je sla moja mami za 1 mesec v bolnico, 3 dni sploh ni mogla od strahu hoditi. Mucki so jo prepricevali, da je ne bom pozrla (enkrat sm ji oblubla, sm mela 2 cm douge zlate nohte, sm ukrivila prste, pukazala zobe in rencala da jo bom puzrla. od takrat pa se me je bala...ooooh). In zacela se je prijazno motati okoli mene, postali sva velikanski prijateljici. Takoj pa, ko je mami prisla domov, je postala spet ista .... pa nic hudega .... Umrckala, ker ji je voda zalila maternico in jajcnike.... Vsi mucki so zelo trpeli, ko so umirali, toda niti ena ni pokazala, da jo kaj boli..... ne pa kot mi, najmanjso tegobo ze povemo svojim ali pa celo na Forum..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 StrelkaLimonada!!! ..napisala BINGA BONGA Ok zdej pa razloži kaj misliš Tvoja ali moja...... Pozdravček Tisti ki ste brali tisto ...BINGA BONGA..pa tri pike...... JOJ kaj se JAZ zdele blesavo počutim.....moje rekacije. Sem pa poravila post...ker ma jaz sem čisto nekaj drugega VIDLA SE opravičujem...Tebi osebno BINGA BONGA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 sstane ti si pa res prava risanka imaš msn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Aliana...sta luštna z bratom! Sstane...šaljivec mali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 imaš msn kje?nic nimam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 kje?nic nimam Zakaj si pa ne namestiš programa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Zakaj si pa ne namestiš programa joj,sstane jst sm itak za kacami kak program,a ne vidish da sploh ne vem o cem ti to? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Zakaj si pa ne namestiš programa jaz ga mam večinoma ugasnjenega... uporabljam sam za tiste tri, štiri ljudi, s katerimi se da dejansko pogovarjat.. včer spet naletela na enga cepkota, ki je po tretjem vprašanju v stilu kaj delaškakosemaš hotu,da mu en kup mojih fotk pošljem... mater mi gre to na živce je blo zabavno pri 17ih, zdej mi je pa mim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Prava pojava si, slani stane. Super fotka. Ti tudi nimaš msn programa nameščenega Če si nabaviš kamero, se lahko pogovarjaš v živo z vsakim, ki jo tudi ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 sstane jst bi ,sam v sluzhbi ne smem,zhe tko sploh tle neb smela bit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 sstane jst bi ,sam v sluzhbi ne smem,zhe tko sploh tle neb smela bit Klokni in si namesti program https://accountservices.passport.net/reg.sr...30&sl=1&lc=1060 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 imam, imam ... a ga le redko uporabljam mene najdeš na biodieta@salesalute.com Imaš verzijo 7.5 za video in zvočni prenos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Je šlo http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/kamera%20005.jpg prav cartlih in nagajiv Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 StrelkaLimonada!!! ..napisala BINGA BONGA Ok zdej pa razloži kaj misliš Tvoja ali moja...... Pozdravček Tisti ki ste brali tisto ...BINGA BONGA..pa tri pike...... JOJ kaj se JAZ zdele blesavo počutim.....moje rekacije.Sem pa poravila post...ker ma jaz sem čisto nekaj drugega VIDLA SE opravičujem...Tebi osebno BINGA BONGAStrelck, kwa se sekeras? Sej ni nc, kaksn usebn opraviciu? StrelkaLimonada mi je bl usec kt Strelka02, zameni nick u Strelka007 mugoce, ta 02 mi ne gre in mi ne gre!!! Fajn bot .... Hvala ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jz pa ena lepa kužika.... fotka kakšn let stara.... luštna bejba, psička mi pa glih ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Strelck, kwa se sekeras? Sej ni nc, kaksn usebn opraviciu? StrelkaLimonada mi je bl usec kt Strelka02, zameni nick u Strelka007 mugoce, ta 02 mi ne gre in mi ne gre!!! Fajn bot .... Hvala ... Pa se tole: Veliki ljudje se nikoli ne opravicujejo, kajti preden nekaj slabega naredijo prej premislijo (pregovor kitajski pravi: stej do 10)! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 prav cartlih in nagajiv a da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 O, Piki Men tud špegli Evo, tlele dva špeglarja kako leto nazaj, faaak sem mela dolge lase joj kak sta si podobna pa tu si tak softy on pa ves zadrgnjen.....mlado pa luštno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Pa se tole: Veliki ljudje se nikoli ne opravicujejo, kajti preden nekaj slabega naredijo prej premislijo (pregovor kitajski pravi: stej do 10)! JA..tale pregovor moram dat pa v okvir in doma na steno! Bodi super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 a da ena z očali taka magična fotka.....tle si ko speči vulkan na zunaj hladna lepota, znotraj pa kr vre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 JA..tale pregovor moram dat pa v okvir in doma na steno! Bodi super. Strelcica, nauci se citati misli. Je zelo enostavno. Potem bos videla, kar naprej se bos smejala in bos dobre volje, kaj vse ljudje premisljujejo, toda vedno v zvezi s tabo. Ce imas dobro prijateljico si zacnita citati enostavne misli (jasno, da je dobro prej napisati misel na papir, ce ne se ena lahko uzali, ker si ji prevec hitro precitala in potem rece, da je mislila cisto nekaj drugega). Probaj!!! Da pa ti bo pot olajsana se vpisi v Tai chi chuan ali Karate, ce ne pa bo dobra tudi Odbojka, se bolje pa je Ping-pong (igre z zogo).... pozdrav iz toplo-dezevnega Trsta ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 mystica...lepa....kot vednoaliana...taka nežna bejba...sam z bratom se vaju pa res ne da falitpika pikica....yessssssstane....neuničljivmačke----kul no, pa je spet nekaj super fotk gor.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Joj, kok si luštkana, ko mali cukrček. Pa simpatična. Verjetno to vem, ker sem te videla v živo. hvala Tle si mi pa res všeč, tko nežno deluješ ...Thanks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.