Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozabla na tinol! To je pa od Lejke pes, ne? Fajn tandem sta! x;)x A je blo pol vse ok zanč? :inocent:

Ja vse OK, sm baba škrpjonska mal preveč komplicirala... vse ok izpadl, še celo lepš kt sm pričakovala... xsrcx

Ja to je od Lejke mrcinca mala xDDx

Samson23, po moje Lejka nima nč proti objavi svoje lepotičke! x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

To je pa od Lejke pes, ne?

..ponavlanka, sestavlanka... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja vse OK, sm baba škrpjonska mal preveč komplicirala... vse ok izpadl, še celo lepš kt sm pričakovala... xsrcx

Kul, sm slutla, da bo tko, sej si vidla v os, ne? x;)x :palec:

..ponavlanka, sestavlanka... :o|o:

Ma dej, sploh nism vidla...sitnoba. :vragec: Mogoče bi pa Lejka šla tud s tabo na sprehod, k je že na pse navajena! :inocent: uuuuuu, ta je bla pa svinska, priznam. Se ti kr že kle opravičujm! xsrcx x:Xx x;)x x:Dx

...ta je bla pa svinska, priznam...

itak de je bla svinjska, sej tvoje so vse ... ne mores pricakovat da bodo na jablani rasle hrenovke...

:vragec: :vragec: :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

itak de je bla svinjska, sej tvoje so vse ... ne mores pricakovat da bodo na jablani rasle hrenovke... :vragec: :vragec: :vragec: x:Dx x;)x

Oh, ze kr vidm to sanjsko drevo, oh! xrolleyesx :onfire: xrolleyesx

Jz pa ena lepa kužika.... xDDx xsrcx fotka kakšn let stara....

Ja Tinal ves, gdaj sm kr lubusumna na kuske, z'to k ze t najmansga lohk vn pels, mucke pa ne mors. Mam rada tut kuske, sam jih ne mors m'ckt, (meckati) ne!!!Si pa lustkana, ves!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:o|o: ja če pa hoče!!! :vragec: x;)x

...brez vrvice bi sel se rajsi... kaj, da bi zbezal pravis??Ah, dej no... sej bi nazaj prsu... a si res tak sadist, da svojmu macku ne prvoscis orgazma?? :o|o: x:Dx x;)x

Frank Zappa

hehe, too late for that :vragec:

..packa!!!to zivali cist osebnost unicis... :C: :C: :C:

Frank Zappa

no... x:Ix jaz temu rajš rečem popraviš x:o)x

Ja, ja, sori, joke, vem.. sam okoliščine pač. Pa ni edini, pa tud njemu bo tko lažje, ker ga ne bodo hormoni mučli.. Ven ga ne spuščam zato, ker sem sred mesta, ker so avtomobili in ga ne bi rada našla enkrat povoženega tamle na cesti, pa ker folk tlele okrog mojga bloka veselo pitbule brez vrvice sprehaja :xx!:

Thanx, Mystica.. ja, ga mam rada, še preveč v bistvu... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no... x:Ix jaz temu rajš rečem popraviš x:o)x

... priredis samemu sebi... a mislis da bo macek tko izzivel samega sebe???Teb je lustna in pokorna igracka jap, to pa vsekakor...

Frank Zappa

ah dej dej ... si tak kot moj brat. :vragec: Nič slabega se mu ne godi, če se ne goni okrog. Naš bivši mačk je hodil vedno čist pohabljen domov, s takimi ranami, da smo mislili, da se ne bo zlizal, tko se je tepel. Brezveze. :xx!: Pa še pobožat se ga ne upaš, k ne veš kje se je klatil.

..kokr kdo pac gleda na to... se nima smisla kregat zato, ker drgac gledamo na kaxno stvar... :8):

Frank Zappa

se ne kregam, sam razlagam svoj pogled na stvar. x;)x x:o)x

..jaz pa ze vnaprej preprecujem morebitni spor... kokr Americani...preventivne vojne.. x:Dx x;)x

Frank Zappa

... priredis samemu sebi... a mislis da bo macek tko izzivel samega sebe???Teb je lustna in pokorna igracka jap, to pa vsekakor...

Eh, Tristan je daleč od pokorne igračke. (bi ti fotknila mojo spraskano roko, pa sem brez fotoaparata x:o)x ). Moški ste itak smešni pri tehle zadevah, tko osebno jemljete.. sem tamalmu sam omenla, da bom dala mačka kastrirat, pa si je čist podzavestno strehco z rokami čez jajčka naredu x:o)x

Ja, pa itak ne bi bla rada odgovorna oz. kriva za vse tiste male mačice, ki bodo zarad moje neodgovornosti končale v vrečah, v smeteh, v vodi.. tud tko se da na stvar gledat... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

.. sem tamalmu sam omenla, da bom dala mačka kastrirat, pa si je čist podzavestno strehco z rokami čez jajčka naredu

LOL x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

nindza

x:Dx x:Dx x:Dx hah ahah hahahha

hod mujo po cesti in vidi nuno, lepo obleceno v standardno crno uniformo.

jo napade, brca, tepe, batine, sljive, buske...

na koncu nuna lezi tam na tleh vsa krvava... mujo pa rece:

LOS TI JE DAN NINDŽO!

x:Dx

nindza

x:Dx x:Dx x:Dx hah ahah hahahha smej se, smej!!!

hod mujo po cesti in vidi nuno, lepo obleceno v standardno crno uniformo.

jo napade, brca, tepe, batine, sljive, buske...

na koncu nuna lezi tam na tleh vsa krvava... mujo pa rece:

LOS TI JE DAN NINDŽO! x:Dx

xsmx xsuperx
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...