Lejka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hej tinal dobr zgledas s kuziko Se kako dej gor.....s kozorogom npr No ni Tinal pa kozorog, sem pa za to jest na kozorogu Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 in to na Jasni...cheprav je oblachno... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 No, pa da ne bo sam Tinal z mojo kuziko gor, je tuki se slika mene in moje lubice Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 uuuu...men je ta Lejka toooolk ...da rajsi ne povem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 mejchken nenavadna poza....ponavadi je obratno zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ej miško, nimaš pojma kok tale Lejka dobr zgleda... še jst sm čist k jo vidim... ...ce sam pou tok dobr kokr na fotkah, pol ze... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 hehetkole nekak zgleda: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...no pol je pa boljši, da je ne srečaš k bi bil revček čist moker... še kap bi te lahko... punca zgleda še 3x boljše kot na slikah... cist mogoce... eh se bom posvetoval s kardiologom... kdaj mate ze naslednje srecanje scorpij????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lejka; obe ste lepe. Sam, ko videvam pse z obrezanimi ušesi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lejka; obe ste lepe. Sam, ko videvam pse z obrezanimi ušesi... glavn, de lastnice niso obrezane... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 Binga, kok si hecna tle! Lejka, jp, ful lustna, na fotkah in v zivo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 čist res... in kardiolog vam ne gine, dečki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hej tinal dobr zgledas s kuziko Se kako dej gor.....s kozorogom npr kozorogom???? ne štekam No, pa da ne bo sam Tinal z mojo kuziko gor, je tuki se slika mene in moje lubiceoooooooooo lubice moje dve Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 No, pa da ne bo sam Tinal z mojo kuziko gor, je tuki se slika mene in moje lubiceOh kako si lustna in prijazna! Ves, tukaj v Italiji pri vseh zenskah vidim samo ogromne zobe in so mi prav zoprne, prav vse! In tista zlagana hinavska prijaznost. Ti pa si odkrita, postena, zelo pametna, prevec trmasta. Nasvet: Zbrisi slikce, da ti je ne bo kaksna hudoba dol vzela in se predstavljala v tvojem imenu in ti delala skodo!!!Pridna.... Binga, kok si hecna tle! Lejka, jp, ful lustna, na fotkah in v zivo! A s spegli? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 ja, pa tud tko, vsa si hecna, kot da si glih kaj uspicla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ja, pa tud tko, vsa si hecna, kot da si glih kaj uspicla. No pa mi povej, ja kdaj pa sem jaz bila taka, da sem bila na miru, a? Da sem ze v naprej pripravljala kaksno traparijo, ne hudobno, ampak smesnega kaj, ne! Itak sem se pa od vedno @la. Pa tut ti nis 0 bols, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hmmmm....mal farbam morm rečt Hvala za komplimente seveda.Binga res sem preveč trmasta, preveč! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hmmmm....mal farbam morm rečt Hvala za komplimente seveda.Binga res sem preveč trmasta, preveč![/quote]Brez veze, da mi razlagas! Se jasno in glasno vidi, pa ti ne povem kako! Ce ne bodo tudi drugi pametni. Vsakemu lahko povem karakter samo po sliki. Jaz sem bila vcasih tako trmasta, da sem pustila celotno druzbo in sem sla iz Kranja iz Diska ob 3-h ponoci pri - 20° v LJ, ker ni bilo po moje! Zdaj sem se malo pomirila, ampak mi se vedno kar zavre. Pa uprasi Marso, kolk je sele ta bla trmasta, pol ji jo je pa Mitja, men se zdi, pr usakmu fukcu pu mal vn iz zglave zbiu, zdej je pa sam se napou trmasta, ne, MAAAAAAAAAAAAAAAAARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Na, ti k mas rada rumen n'pisan, k mas ucala za rumen citat, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Lejka, xrosex a sm kkšn smajli pozabu po mojm čist dost pove, kolk si ti luštna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 BINGA BONGA, Citiram;Brez veze, da mi razlagas! Se jasno in glasno vidi, pa ti ne povem kako! Ce ne bodo tudi drugi pametni. Vsakemu lahko povem karakter samo po sliki. ...torej Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tak plažast raztegnjen karakter mas, tko odprt ud utcpredi sicer pa zubema nogama stojis se kar trdno na zemlji; predvsem se rad opiras na 1 nogo pa pase ti sirina obzorja in sirina nasploh... ne maras omejenosti; odprt pa si predvsem zgoraj in malo manj spodaj. delna nesproscenost pa kaze, da se vcasih vseeno .... a sm zadel? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tak plažast raztegnjen karakter mas, tko odprt ud utcpredi sicer pa zubema nogama stojis se kar trdno na zemlji; predvsem se rad opiras na 1 nogo pa pase ti sirina obzorja in sirina nasploh... ne maras omejenosti; odprt pa si predvsem zgoraj in malo manj spodaj. delna nesproscenost pa kaze, da se vcasih vseeno ....a sm zadel? Ce nis ti, bom pa jest! Use je prou, zdej pa bom se tole dudala:Vem, da se ukvarjas z borilnimi vescinami. Roke bolj uporabljas kot noge. Imas bolecine v hrbtu, to pa zaradi nepravilnega in prehitrega treninga. Ce bi bil s kremo namazan, bi te nasprotnik tezko prijel, tudi ce te fajn udari, bi udarec kar zdrsnil od tebe. Probaj. Ne bi glih rekla, da s to pozo govoris: nobenega se ne bojim. Ne, bolj izgleda, da se od vaznosti kar pretegujes pred eno punco. Pa niti ni vaznost, bolj izgledas kot en borec za pravico pa tudi zrtev. Veter je zelo pihal pa si mu hotel dokazati, da ti nic ne more, ga prav izzivas! Po obrazu pa se vidi potem bolj karakter, to je samo postavca! Zivjo Santos, vidis, tudi nick je bolj tako svetniski!...noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 tak plažast raztegnjen karakter mas, tko odprt ud utcpredi sicer pa zubema nogama stojis se kar trdno na zemlji; predvsem se rad opiras na 1 nogo pa pase ti sirina obzorja in sirina nasploh... ne maras omejenosti; odprt pa si predvsem zgoraj in malo manj spodaj. delna nesproscenost pa kaze, da se vcasih vseeno .... a sm zadel? skoraj... Ce nis ti, bom pa jest! Use je prou, zdej pa bom se tole dudala:Vem, da se ukvarjas z borilnimi vescinami. Roke bolj uporabljas kot noge. Imas bolecine v hrbtu, to pa zaradi nepravilnega in prehitrega treninga. Ce bi bil s kremo namazan, bi te nasprotnik tezko prijel, tudi ce te fajn udari, bi udarec kar zdrsnil od tebe. Probaj. Ne bi glih rekla, da s to pozo govoris: nobenega se ne bojim. Ne, bolj izgleda, da se od vaznosti kar pretegujes pred eno punco. Pa niti ni vaznost, bolj izgledas kot en borec za pravico pa tudi zrtev. Veter je zelo pihal pa si mu hotel dokazati, da ti nic ne more, ga prav izzivas! Po obrazu pa se vidi potem bolj karakter, to je samo postavca! Zivjo Santos, vidis, tudi nick je bolj tako svetniski!...noc... Nikoli imel probleme s križem. razen, ko sem rastu, v najstniških letih me je vsake toliko zagrabil krč...sam to sem rešil že dolgo od tega (10 years a go) ! Slednje; sem borec, ki uporablja bolj noge, kot roke...zato sem pa izbral oz. mi je všeč muay thai, ker se lahko uporabljajo poleg kick-ov tud kolena & komolci (roke). Tako, da tukaj si v štartu...falila (Kar se pa tiče "nepravilnega & prehitrega" treninga...lepo te prosim) Kar se pa tiče kreme jo uporabljam vazelin & tajsko olje. To olje pa je podobno, kot tigrova mast, ko si jo namažeš po celem telesu, praktično navadnega smrtnika bi celega skurlo...beri: probaj ! "Pa niti ni vaznost, bolj izgledas kot en borec za pravico pa tudi zrtev. Veter je zelo pihal pa si mu hotel dokazati, da ti nic ne more, ga prav izzivas! Po obrazu pa se vidi potem bolj karakter, to je samo postavca! Zivjo Santos, vidis, tudi nick je bolj tako svetniski!...noc..."To pa bo "skoraj" držalo...p.s.: fotko je naredil kolega...ni bilo bejb v giru... Kiss p.s.:Mene je težko opisat...praktično nemogoče ! Zakaj ? Sonce v Kozlu; Luna v Vodnarja; Asc v Sco !Kar pomeni; hladnokrven,misteriozen...samozavesten itd. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 a veste koga pa se js nism vidu.. lie zanc je ona zame navijala zdej bom pa js zanjo cakamo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Santos SantosV redu, sem te sprovocirala glede uporabe rok. Vem kaksen je tvoj sport. Ti si ali veslal ali veliko plaval, oz. si veliko delal z rokami (se vidi, da so bolj razvite). Tiste kreme pa tudi jaz uporabljam za vsako figo.Kar se tice punce sem se tudi smejala. Jasno mi je bilo, da je slikal fant, kajti ce bi bila punca, bi bilo po mivki na tisocine noznih odtisov, ker punce rade Itak pa bi bilo tako, da bi ti prvo punco slikal, ne in bi bilo potem vse potancano... .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.