BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 spominska slika: Binga in ....? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 kwa se zdej neki zguvarjas.. ks full falila!! -----Santos SantosV redu, sem te sprovocirala glede uporabe rok. Vem kaksen je tvoj sport. Ti si ali veslal ali veliko plaval, oz. si veliko delal z rokami (se vidi, da so bolj razvite). Tiste kreme pa tudi jaz uporabljam za vsako figo.Kar se tice punce sem se tudi smejala. Jasno mi je bilo, da je slikal fant, kajti ce bi bila punca, bi bilo po mivki na tisocine noznih odtisov, ker punce rade Itak pa bi bilo tako, da bi ti prvo punco slikal, ne in bi bilo potem vse potancano... .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 spominska slika: Binga in ....? Kdor ugane, kdo je zraven, mu dam za nagrado eno pesmico, ne!!! DIANA + FREE (pucak na zadno besedo od Santosa, ne, pol se bos pa smeju,ne!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 xrosex kaj si nor, kaki cukrček tudi kuža ni slab Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 a veš da je prišlo men tud prvo to na pamet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 lejčiiiii binga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Tale je pa fejst Titu podoben No, in, torej, gdo je Mantis, Selen, Aiwa, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je fotomontaža Shment .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je fotomontaža Shment .... Binga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je fotomontaža Shment ....Ja, FOTOMONTAZA, ne! Tut ti Selen, dobr puglej, kuko bi blo mozn, ne, pa trava, pa tla, pa rosce, pa k se drzima, ne?Sploh pa je slika pusneta v Titovi vila na Brdu! No, gdo je pol, no gdo? (Jest sm u drap ublecna, ne) Se tole: NAJBL SE JE PRBLIZALA DIANCA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 binga, a vidiš da ti tud ne štekaš vseh postov... jst sem se nasmejala izjavi Matjaža, teb pa palec dala... mater si imela čast!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 binga, a vidiš da ti tud ne štekaš vseh postov... jst sem se nasmejala izjavi Matjaža, teb pa palec dala... mater si imela čast!!!!![/quote] Ah, skor bi rekla, da je! Sploh pa smo precastljiva familija, MAAAAAAAAAARSAAAAAAAAAAA, dej pukas, k mas tut ti k'ksno sliko s tem "kokr bi rekla Dianca" BONGOTOM, no dej!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Če sliko shrante na računalik. Odprete v fotoshopu. Povečate za 25%. Daste v reverse view: In potem vklopte funkcijo shaddownig illuminator: tam nastavte vrednost green na 18,5 in potem res opazte vse znake fotomontaže. Pa še prej morte vklopit funkcijo reverse coloring in true image. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Če sliko shrante na računalik. Odprete v fotoshopu. Povečate za 25%. Daste v reverse view: In potem vklopte funkcijo shaddownig illuminator: tam nastavte vrednost green na 18,5 in potem res opazte vse znakexsmx fotomontaže. Pa še prej morte vklopit funkcijo reverse coloring in true image. Ja uprost zakwa pa bi to delala? Kwa bos pa pol reku za IKONCO ut SANTOSA, a????? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Santos je fighter - you know who is the boss in the house. To v fotoshopu pa lahko drugi preverijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Santos je fighter - you know who is the boss in the house. To v fotoshopu pa lahko drugi preverijo. Cakam in cakam pa se cakam ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je pa iz škorpijonskega mitinga...aiwa je bla d fotografr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je pa iz škorpijonskega mitinga...aiwa je bla d fotografr. Prov luštna slikca A boste ostale meetingarce tut kako slikco obesile? A je kaka gasilska Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 E, dbest, to je una B/W, k mi je bla ful vsec Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 To je pa iz škorpijonskega mitinga...aiwa je bla d fotografr. Ooo, lej jo bejbo, ful vreji si Sn glih neki dan razmišlal, da si faca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ja, men je tud ta fotka najs...k ponavad mi niso moje fotke glih všeč. Mick, a faca sm...s pa dolg rabu, da s to pogruntu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 bravo za fotke...lejka, santos, binga-bonga in pika pikica.... pika pikica....fotka je super...ne vem, če ni aiwa falila poklica....sam, da ne bo pomote pr tem....pp je tud v 3d tko fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 bravo za fotke...lejka, santos, binga-bonga in pika pikica.... pika pikica....fotka je super...ne vem, če ni aiwa falila poklica....sam, da ne bo pomote pr tem....pp je tud v 3d tko fajn! ja, ko ma dneve, je tak fajn, drgač pa včas tud :xx!: jah, tko je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 to itak...taki smo kdaj vsi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.