nols 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nols... sej veš... ah dej nehi no a to cist resno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Fajna Pa všeč mi je kak si oblečena. No, saj ne dvomim, da bi mi tud slečena bla...... kaj da? ne vem.. a te?rabim en tak fajn okvir za eno lusno slikco, k sm jo lih dons dobu.. iz mejhne dezelice slovenije, 20 km iz lj. kje pol delas pravis? dalch od tebe,ne povem primorska..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 no pa so me le ujel.. tko, da mam tud eno novo slikco. sm pa bolan-se zato bl kisl drzim. sam na prjatlov rojstn dan je pa ja treba vseen pridit o, kakšnega čednega sošolca imam, pa še zmeraj ne vem, kdo je! nikoli te nisem videla na predavanjih ali pa se te ne spomnim! očitno sem piflarka, da nič ne gledam naokoli, koga imam kaj za sošolca. cigančica, bejbe, lepa si, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 cigančica, bejbe, lepa si, ... a na taprvi fotki al drugi?a se vidi sploh,mislim se opazi ,da je cist drugo razpolozenja med tema fotkama? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ja no, če sem iskrena, mi je druga bolj všeč (tudi zato, ker maš vijola štumfe in šizim na vijola barvo!) zaradi barv, ki jih imaš na sebi. ja, razpoloženje je tudi na drugi najbrž boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nols...fajn poba! Cigička, lušna ful...na obeh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nols, spomijas me na enga kolega... ziggycka...fletna!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ziggycka mi pa she noben ni reku Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Nols Cigancica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 evo, en moj tečen ksiht iz Turčije...tako je bilo tudi moje počutje...fant, ki stoji poleg mene je terpel peklenske muke...verjemte Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 mana ....lepa punca.... ...peklenske muke so pa itak že mimo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 evo, en moj tečen ksiht iz Turčije...tako je bilo tudi moje počutje...fant, ki stoji poleg mene je terpel peklenske muke...verjemte Ja tukaj si pa res tečka in to oreng. Pa je bil vsaj kaj kriv?? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 evo, en moj tečen ksiht iz Turčije...tako je bilo tudi moje počutje...fant, ki stoji poleg mene je terpel peklenske muke...verjemte a ne vem, ne vem.. se mi zdi kr nasmejan vsaj zase vem, da znam kr uzivat, ce se ksna punca pretiran kremz zraven mene. zna bit zabavn. ce si smotana pomen, da si pol verjetn se bl sladka js bi si na njegovem mestu obliznu vseh 6 prstov bi mi pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 evo, en moj tečen ksiht iz Turčije...tako je bilo tudi moje počutje...fant, ki stoji poleg mene je terpel peklenske muke...verjemte Zakaj ga pa tako zabodeno ogleduješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 no pa so me le ujel.. tko, da mam tud eno novo slikco. sm pa bolan-se zato bl kisl drzim. sam na prjatlov rojstn dan je pa ja treba vseen pridit Ulala..... Cigančica............... Mana........... tečka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 http://www.controlarms.org/million_faces/i...hoto/id/1101174 (hja.. malo se bom izdala.. pa kaj pol.. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 kris..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 untitled.... lepo, da se tud še kakšen dečko ojunači.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ne vem če je to untitled... skratka komentiram sliko ki jo je untitled objavil, skrivnosten, magičen, privlačen , tip s karakterjem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ne vem če je to untitled... skratka komentiram sliko ki jo je untitled objavil, skrivnosten, magičen, privlačen , tip s karakterjem Je Untiteled, je... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Evo ene frisne spet ...Tu na svojga soncka mislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ne vem če je to untitled... skratka komentiram sliko ki jo je untitled objavil, skrivnosten, magičen, privlačen , tip s karakterjem Je ta prav, ja. Sej sm rekla, da je fejst, pa mi niste verjel! Zdej ga pa mate. Če hoče kera cifro, nej mi pošle os...sm njegov match maker! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Evo ene frisne spet ...Tu na svojga soncka mislila tle s pa mal nagajiva meni... super po moje se zdej marsikomu sline cedijo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.