Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja sem bila taksne volje x:Dx ,sem nekaj fotk naredla,samo tale se edina spodobna za tule gor x;)x .

free: asc v raku x8Dx

:flower: LEINA :flower: Lepa pupka! A pol je tista leianiA ena druga? kwa pa tvoj nick pumen?

x^x

Ce s'to ti, si res fajn, ampak mal vrjam'm, ne! Si cist pudobn enmu!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

LeINA... ljubko!! :2src: :8):

untitled... a si ti v prostem casu Matjaz Kek??? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:flower: LEINA :flower: Lepa pupka! A pol je tista leianiA ena druga? kwa pa tvoj nick pumen?

Tista je druga ja.Jaz sem samo LeINA x;)x .Z nickom je pa takole Le sta crki mojega uradnega imena,INA pa pride od mojega vsakdanjega vzdevka,pol je pa to to x:Dx

sstane :palec: za fotko...res fajn

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

before:

now:

Tanja :O: pa ja se nisi odrekla tvojim naravnim kodrom :eek:

Sicer je pa vsaka sprememba dobrodošla, čerav jst bi ubijala za kodrčke, mi vsakič frizerka reče da to ne gre na trajno take velike kodre imet x:Dx

Fru fru pa mi je všeč, zdej se full nosi xsrcx jst bi tut spet ampak mi menda ne paše, si pa privoščim pol-fru kadar mi zapaše x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ne, ne, nisem se odrekla kodrom x:Dx trenutno ravni lasje bodo v trenutku izginili s prvim pranjem x:Dx x:o)x frizerka mi jih je samo malo polikala in to je to ... vsake toliko časa sede bit ravnolaska x:)x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

ne, ne, nisem se odrekla kodrom trenutno ravni lasje bodo v trenutku izginili s prvim pranjem x:Dx x:o)x frizerka mi jih je samo malo polikala in to je to ... vsake toliko časa sede bit ravnolaska x:)x

:flower: TANCI :flower: res lepa, bols before, jest sm proti kratkim lasem!

:flower: sSTANE :flower: ja, a pol si pa ti tist, k je knigo o Soli npisu, ne! Evo, pa te mam, pa tut pusvetilo u knigi, ne! xsmx No, kle se pa zatakne: Mi jo je sestra dala in je rekla, da je njeno delo, pa ni rekla, da jo je napisala, jo je samo oblikovala. Jaz pa sem vse preslisala in sem si kar vtepla v butico, da je njeno delo, kajti vem, da je vrsto let izdajala zanimive Lunine koledarje, ki jih je sama pisala in oblikovala. Evo in na mojo prosnjo se mi je v tvojo knjigo tudi podpisala! xsmx

Potem pa sem doma pogledala in videla, da sploh to ona ni napisala, mi je tooooolok xsmx, ker ti ne morem povedati vsega xsmx je predolgo.... xsmx Zdej pa oblubm, d jo bom precitala, pa cetut punoc ob ugasneni luci!!! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Guest sstane
a to ti po videzu? x?x

Ne, pač pa iz enega drugega forume.

Ga poznam po slengu x;)x

Stane,

na tejle fotki si videti starejši kot v resnici.Dol z njo! :o|o: x:Dx

LP :palec:

Jasno, saj je stara tri leta x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...