surya 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 kul Kul po italjansko-dialekt je RIT, torej glede, da si dala zraven se palec, bi se reklo: Prst u rt! (Ce bi cital Italijan, bi mu bilo to tako jasno!!!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Binga bonga---va fankulo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Binga bonga---va fankulo na je pa zate! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 binga bonga..frendici? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kakšne imate nekateri........... ******************************************************************************** Stane, Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 binga bonga..frendici?Frendici jest + ti ?Aja, k sm ti puslala 6 ikonc teh istih, ampak razlicnih barv (pa si dala spet glih tisto k mi je najmanj usec, ker je spet zalostna, ampak vseeno boljska kot tista crna), k se mi niti zahval'la nisi, aja, pol pa prjatljujma, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 :o|o:Kakšne imate nekateri.......... pod: NEKATERI, je jasn, d se gre zame, ne, pa sploh nism niti u karte pugledala, ne! pa ni treba tko bult! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 pod: NEKATERI, je jasn, d se gre zame, ne, pa sploh nism niti u karte pugledala, ne! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 hvala hvala hvala.... ves, jaz takoj dobim asocijacijo na neko stvar in zato mi je kar naprej svet smesen! Se takoj postavim v kozo enega Italijana, Japonca, Angleza in najdem besede, ki so mi smesne, potem pa si mislim, na vidis, tudi oni bi tako reagirali, ne!Smesno mi je, ce se ena Sara predstavi Japoncu. Ta jasno, da se zacne smejat, ker sara pomeni kroznik. Ce pa tebi predstavijo enega z imenom Jama, pa tudi ne mores ostati mirna, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ti si prava BINGA-BONGA ****************************************************************** Še jaz z novo barvo las: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ti si prava BINGA-BONGA ******************************************************************Še jaz z novo barvo las:Lepa, fajn! Tole ti povem: Ko se zenska kar naenkrat odloci, da se bo pobarvala v rdece, to je znak varanja in vsakovrstnih prevar, tudi pri prijateljevanju! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Lepa, fajn! Tole ti povem: Ko se zenska kar naenkrat odloci, da se bo pobarvala v rdece, to je znak varanja in vsakovrstnih prevar, tudi pri prijateljevanju! Ma daj no, jaz sem bila rdeče pobarvana že pred dvema, petimi in desetimi leti, vmes je še kakšna rjava padla in to je to.....Pa ne barvam se s takšnimi nameni, ne,ne.....Pač rdeča je moja barva........ tako ali drugače....ljubim jo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ti si prava BINGA-BONGA ****************************************************************** Še jaz z novo barvo las: Opaaaa Ti ful paše. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 dobra barva Sem si pred izbiro dobro ogledala eno luštno lunatko, z dobro barvo Mick Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 da ne bom slucajno koga pozabu.. cist vsi ste super prov cudno se mi zdi sm si vse cist drugac predstavlov.. pa kok sm se motu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 prov cudno se mi zdi sm si vse cist drugac predstavlov.. pa kok sm se motu.. Zdaj, ko si priznal svojo zmoto ti je pol oproščenega.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 jaz si pa nobenega nisem predstavljala pa je tako najbolje... Nols dej še kako slikico Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 no sej js si tud nism sov nobenga zamislat.. res nimam slikc.. sam tiste pri sedemnajstih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bingl-Bongl................ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 opa binga! se greva bonga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja boby ti morš tut še sliko dat...mislim lepo bi bilo, ne...ne da lih morš, ampak samo predlagam Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 A mene pc žeža, al mam že privide, al sm mal prej Liu vidu, zdej pa je več ne..........pa glih sn mislu komentirat, sam rajš nem, mogoč bla fata........morgana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 čawwwwwwwww Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.