Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tinal je tako ali tako vedno krasna x;)x xsrcx

Binga pa spogledljiva....stavim, da se nastaviš vsem fotoaparatom, ki jih vidiš , pa če tudi nimajo nobene veze s tabo :P:

in kokica je prav srčkana x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Slikce!

Luštne!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

sprechen zie italianish? xDDx ...podrobnosti? ena ima večje joške, se mi zdi....PA K JE BLA MLAJSA JE MELA CIST MEJHNE, zdej ma napumpane, ne! :inocent: :vragec:

HVALA!xsmx

:flower: EL NINO :flower: jest se sama slikam, d ves! N rabm nubenga futugrafa, d ves! Ce pa me ze kdo slika z mojm aparatom, ga pa pustavm tm k more stat in prtisnt, k jest recm, ne!:frog:

KRATKO + JEDRNATO!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pa ena se rada s prstki igra, ena pa z medeki....... x:px x:o)x x:Dx

xsmx men pa medeki niso bli n'kol usec! K sm bla mal manjsa sm puncke mela! Mucka ziuga pa vedno!

carina la ...ragazza?? x:Xx ... un piccolo sole :flower: x:o)x

cicciolina e fatta dalla plastica, non si puo' paragonare? con te.... notte x:o)x

Grazie! E' vero! Ma tu dovresti vederla con quell'orribile rossetto! ...aaaah....

kaj to? čičolina? :eek:

Ni nubene vec, ce si upazu! Una je sla delat, jest grem pa spat! .... noc.... xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Guest ODRI

Moj ANGELČEK v roza jopici x;)x URŠA, ŠPELA in ŠPELA URŠKA - tri najboljše prijateljice

..slika objavljena včeraj v dnevniku

x;)x

Guest ODRI
..tole je bil prvi šolski dan..slikane so bile v telovadnici šole in poslušale so g. ravnatelja x;)x . Urša si z roko zakriva usta, ker ji miška pridno "odnaša" in seveda "prinaša" nove zobke.

..tole je bil prvi šolski dan..slikane so bile v telovadnici šole in poslušale so g. ravnatelja x;)x . Urša si z roko zakriva usta, ker ji miška pridno "odnaša" in seveda "prinaša" nove zobke.

joj kok je luškana...

res izgleda pravi angelček...prav nekaj posebnega

xrosex

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ful so kjut :palec:

tista blondna na levi bo nova Claudia Shiffer x:px xsrcx

in Lejka, oreng mačota si dobila...kaj drugega pa paše zraven krasne punce? x:Ix xsrcx x;)x

In preden se je Seal skril, je rekel, da bo kupil nov pack kondomov, tko, da utegne imet Binga celo prav x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...