BINGA-BONGA 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ena z dopusta, ta je še najbol normalna, ker drugač sm bil pa NONstop pod gasom,adijo... x:o) SEAL Kaksen lep fantè si! KOMPLIMENTI!!! (Kaj pomeni Seal?) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Seal; Vidim, da si se imel fajn ! Kaj to si bil v Egiptu ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ja hvala hvala, ja v egiptu sm biu, sej mam piramide tud pa te zadeve, da naute mislni da sm ga sam seku skos, neki sm tud vidu BINGABINGA, seal pomen tjuln Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ja hvala hvala, ja v egiptu sm biu, sej mam piramide tud pa te zadeve, da naute mislni da sm ga sam seku skos, neki sm tud vidu ... itak, da si videl...faraonke ? joke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 A TOLE si? Al pa ce cs, sm ti ze ikonco prpraula! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 aaaa deej nehiiiii Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 aaaa deej nehiiiii Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 No prou, bom pa zbrisala! Zakwa pa mas pol tigra, ce si tjuln? Jest mam sliko od Binge-Bonge pa tut sm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 zato, da me ti lahko to vprašaš muchos simpaticus. a ni magnum sladoled? južna varijanta- mangup... MAGNUN = norec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 he he, ja nevem no vem pa da sm se vsakmu arabcvu tm predstavil kot magnun in je blo prou fajn, ker so me mel za magnuna(norca) sm fajn shajal jebiga, talent da se znajdem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 oo fotke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 še mal fotkic, pol pa dost Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Seal... super slikce...sem ti kr fouš...jaz bi šlaaaaa tud kam Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 js grem za novo leto nazaj u sharm žurat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 seal taprav dec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 seal bi kr biv za ponucat..........za noge zmasirat al pa okne pomit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 še mal fotkic, pol pa dost u jebooote seal sploh nimam besed,dobr zgledash ej ,pa una crno bela zgleda kot s cajtov jamesa deana druge so pa grde zezam vse so kul res svaka cast za izgled.a ti res nis kaksn maneken al kej tazga?ce se nisi ,te jst ,ko bom velika in bom filme delala ,pa te jst pol za igralca vzamem...kaj pravish?pismu tak izgled je treba ponucat za kej ,ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 še mal fotkic, pol pa dost heheh, kakšen fris na fotki v beli majci. pa s čikom. na teh fotkah nisi tako nabildan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 seal..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ja hvala, hvala, sm taki ko sm.. se ne obremnjujem, sm norec, to je to ammmmm Mačona, js niikol nism biu nabildan, sm pač atletsko suh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 hej seal dobre fotke jest bi tud sla tauhat dej me sabo vzam, sploh naus vedu da sem zravn bom bla cist tih, pa pridna ko miska Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 a dej nehi nemaram pridnih mišk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 a dej nehi nemaram pridnih mišk aja pol pa se dobr, se mi nau treba nc delat bom lah cvekala tok kot bom hotla Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Seal........... (Za očke spočit) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ooooo kokiiii moja draga, kje si ti??? ja hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.