Mana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 js grem za novo leto nazaj u sharm žurat ja sej, enim je tako lepo a ne hec...ti privoščim, vsakemu privoščim...sploh pa okol kruzat je res zakon Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ja sej kruzov sm zej dost od kaira,luxorja.... vse sm dau skos, tokrat bom šou pa res samo se potapljat tko in tako Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ooooo kokiiii moja draga, kje si ti??? ja hvala Malo tukaj, malo tam......skratka povsod....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 še mal fotkic, pol pa dost NAJLEPSI LEPOTEC od lepotcev!!!! A cs, d ti tuki u Italij k'ksn deu zrihtam? Sam, mors tut prpopat eno u kupalkah, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 NAJLEPSI LEPOTEC od lepotcev!!!! A cs, d ti tuki u Italij k'ksn deu zrihtam? Sam, mors tut prpopat eno u kupalkah, ne! tole se da razumet tut kot NAPELJEVANJE NA PROSTITUCIJO zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 še mal fotkic, pol pa dost kjut, sploh una z malo domačinko....se mi pa zdi, da rabiš mal dopusta po dopustu fajn, da spet lohk mau učke počivajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 tole se da razumet tut kot NAPELJEVANJE NA PROSTITUCIJO zlomkHej, a me nis dau na Ignor? Sm ze mislna! Glede tvojga stauka pa: Ce bi puslala slike na Mediaset, bi ga zihr puklical, to pa da sm napisala "u kupalkah" sm pa mislna nardit mal lubosumja med vami moskimi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 A cs, d ti tuki u Italij k'ksn deu zrihtam? Sam, mors tut prpopat eno u kupalkah, ne! nč nimam u kopalkah ammmm kjut, sploh una z malo domačinko....se mi pa zdi, da rabiš mal dopusta po dopustu fajn, da spet lohk mau učke počivajo ooo Lia hvala ja tole maš pa prou dopust po dopustu moram se še pošteno naspat, ker od kar sm pršou ga samo feštam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 mačkonkin 1. roj, dan v maminem naročju in torta, ki je pozneje vsa razmazana po obrazu in prstkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 uh, kolk maš luštno mamico a je še frei? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 neeeeee. ni pa poročena. pa jaz sem starejša kot je bila ona na tej fotki. huh, včasih so mele otroke pri 19. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Seal, dobre fotke!! Tisto s piramidami mam pa na gsm-ju na ozadju .... ooo mala Mačonka Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 uh, kolk maš luštno mamico a je še frei? he he he, cashy ti si en taprav tč mamice, a aa?! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 najstnica, mamica, ali babica, ni važn, sam, da dobr zgleda Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 moja babica ti bi dobr zgledala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 najstnica, mamica, ali babica, ni važn, sam, da dobr zgleda babica???? a si ti zih trezn? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 najstnica, mamica, ali babica, ni važn, sam, da dobr zgleda ...tut ce v usesih ma podplate, samo lepa mora bit!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 No, za use tiste, k znajo cent lepoto, evo Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 No, za use tiste, k znajo cent lepoto, evo...ta je pa k Pikica...bi ji lahko naredu kitko iz joskov, ce bi mela 3... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...ta je pa k Pikica...bi ji lahko naredu kitko iz joskov, ce bi mela 3... uprost, nism vidla citat! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Binga pa Samson.... zbrišta to sranje..... Binga, da te ni sram...tam moraliziraš....tle se pa s Pike norčujeta in to zdaj ko je ni .... Samson , pa kakšen dedc si, takole v lastno skledo pljuvat...katera pa misliš , da te bo gledala s takimi izjavami, daj se mal sestavi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 men je bil pa komentar zakon, čist prenizek udarec za Piko, ampak za nasmejat zelo dobr Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Samson , pa kakšen dedc si, takole v lastno skledo pljuvat...katera pa misliš , da te bo gledala s takimi izjavami, daj se mal sestavi ne bod no tko kratkovidna... zakaj pa mislis, da mam take izjave?... morm nekako zdrzat v celibatu!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...brezveze.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.