Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

js grem za novo leto nazaj u sharm žurat x:Dx x:o)x

ja sej, enim je tako lepo a ne xrolleyesx

hec...ti privoščim, vsakemu privoščim...sploh pa okol kruzat je res zakon :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: NAJLEPSI LEPOTEC od lepotcev!!!! :flower: A cs, d ti tuki u Italij k'ksn deu zrihtam? Sam, mors tut prpopat eno u kupalkah, ne!

:vragec:

tole se da razumet tut kot NAPELJEVANJE NA PROSTITUCIJO

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

še mal fotkic, pol pa dost x:o)x

x:)x xsrcx :palec: kjut, sploh una z malo domačinko....se mi pa zdi, da rabiš mal dopusta po dopustu :palec:

fajn, da spet lohk mau učke počivajo :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

tole se da razumet tut kot NAPELJEVANJE NA PROSTITUCIJO zlomk

Hej, a me nis dau na Ignor? Sm ze mislna! Glede tvojga stauka pa: Ce bi puslala slike na Mediaset, bi ga zihr puklical, to pa da sm napisala "u kupalkah" sm pa mislna nardit mal lubosumja med vami moskimi! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: :flower: A cs, d ti tuki u Italij k'ksn deu zrihtam? Sam, mors tut prpopat eno u kupalkah, ne!

nč nimam u kopalkah xnckrivx ammmm x:Ix x:Ix x:Ix

x:)x xsrcx :palec: kjut, sploh una z malo domačinko....se mi pa zdi, da rabiš mal dopusta po dopustu :palec:

fajn, da spet lohk mau učke počivajo :palec:

ooo Lia hvala x:Ix ja tole maš pa prou dopust po dopustu x:Ix x:o)x moram se še pošteno naspat, ker od kar sm pršou ga samo feštam x:Dx x:o)x

honor and respect

:palec:

najstnica, mamica, ali babica, ni važn, sam, da dobr zgleda x:Dx x:px

...tut ce v usesih ma podplate, samo lepa mora bit!!!! x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No, za use tiste, k znajo cent lepoto, evoxsmx

...ta je pa k Pikica...bi ji lahko naredu kitko iz joskov, ce bi mela 3... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:8): Binga pa Samson....

zbrišta to sranje..... xrolleyesx

Binga, da te ni sram...tam moraliziraš....tle se pa s Pike norčujeta in to zdaj ko je ni .... :vragec:

Samson , pa kakšen dedc si, takole v lastno skledo pljuvat...katera pa misliš , da te bo gledala s takimi izjavami, daj se mal sestavi x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Samson , pa kakšen dedc si, takole v lastno skledo pljuvat...katera pa misliš , da te bo gledala s takimi izjavami, daj se mal sestavi x^x

ne bod no tko kratkovidna... zakaj pa mislis, da mam take izjave?... morm nekako zdrzat v celibatu!!!!! x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...