Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 drgac je po mailu krozla ta zadeva, pa zravn je bil se en tip, k je mel dolzga 1,5 cm v stojecem stanju, ce najdem prlimam da boste vrjel Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 No ja, ni blo lepo, ampak je, kar je. Pa vseeno : kje ste dobli babo s takimi joški? Ena mi je poslala mail, ki ga moras odpreti, potem pa so slikice. Ampak tistega tipa, ki ga LIU opisuje, pa ni v mojem. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 no na zalost v svojem inboxu nimam vec tega maila, samo bom pa probala dobiten fwd. Pa bos vidla binga-bonga, da ne nakladam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 no na zalost v svojem inboxu nimam vec tega maila, samo bom pa probala dobiten fwd. Pa bos vidla binga-bonga, da ne nakladamNe, jest ti cist vrjam'm! Men so to puslal, n znam tehnicnih izrazov, a ves, tist k mors udprt, pol se ti pa cez ceu monitor pukazejo slike in pa tut neke vrste pregovori. Tipa pa ni blo! Pa nc hudga. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz tud pravim, da so ji špegle narisali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz tud pravim, da so ji špegle narisali... Ja, za modrc so mel pa premal barve, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 čakte, čakte, ko Pikica pride nazaj, vam ni milosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 čakte, čakte, ko Pikica pride nazaj, vam ni milosti! Jest kt punavat nism zacela! Smejem se pa menda lohk, ne!? Binga pa Samson....zbrišta to sranje..... Binga, da te ni sram...tam moraliziraš....tle se pa s Pike norčujeta in to zdaj ko je ni .... Samson , pa kakšen dedc si, takole v lastno skledo pljuvat...katera pa misliš , da te bo gledala s takimi izjavami, daj se mal sestavi Lia, ti pa tuki moralizeras, pr Orgazmu pa nc bolse kumentarje n dajes kt jest! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ...ta je pa k Pikica...bi ji lahko naredu kitko iz joskov, ce bi mela 3... Kak lažnivc si Samson!!! Jst mam daljše!!!! Jah, lia in mačona, tud butlom se j etreba smejat, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Jest kt punavat nism zacela! Smejem se pa menda lohk, ne!? Lia, ti pa tuki moralizeras, pr Orgazmu pa nc bolse kumentarje n dajes kt jest! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Kak lažnivc si Samson!!! Jst mam daljše!!!! ... aja sej res, ja mal daljse mas... sm cist pozabu da si jih najprej 2X zavozlas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 kok ste otročji Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 kok ste otročji Dobro jutro Mr. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ma zame je dobr večer anyway, hello fighter Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 kok ste otročji Sej sm lohk, ce sm pa u Forumskem VRTCU! Lia nisem vedla, da z Bingo drgač tko podobno mislita... A o tep? Ne, jest o tep nism nc ne guvurila ne mislna! (Prevod: A o tebi? Jaz o tebi nisem nic ne govorila ne mislila!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 [/b]Sej sm lohk, ce sm pa u Forumskem VRTCU! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Lia nisem vedla, da z Bingo drgač tko podobno mislita... odkar sem nehala mislit, imam ogromno somišljenikov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 odkar sem nehala mislit, imam ogromno somišljenikov Hvala, bolsga advokata, k bi me tko dobr zaguvarju, pa neb najdla! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 No...še moja sobotna slikica (tista še bl trezna ) kot sem obljubila...mi2 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 No...še moja sobotna slikica (tista še bl trezna ) kot sem obljubila...mi2 luškana slika....... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 hvala, meni je bila takoj všeč, ker je bila taka pristna...moj-moj Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 No...še moja sobotna slikica (tista še bl trezna ) kot sem obljubila...mi2 Lepa si Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Mana......luštkana sta....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Mana full luskana bejba si!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Mana full luskana bejba si!!! ma se strinjam, res zelo luštna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.