Amis 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 mana.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 čaki čaki, kerga si vrgla na oko bajdvej tamle? ha? Kam, da sem koga vrgla? Ja hvala no, to je to, da ob dragemu velik bolš zgledam Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 direkt takle sm dones, čist podrt od vseh omam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ker desc pa ne bi bil omamljen ob taki ženščini Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ker desc pa ne bi bil omamljen ob taki ženščini a dej nehi, to je prjatlca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 direkt takle sm dones, čist podrt od vseh omam Nezdravo življenje......omamno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a dej nehi...podrt...pol si neobrit pa v trenerki, ne pa v takle poštirkani beli srajci čedn as always Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 hvala Lia dones pa sm neobrit pa v trenerki se doma crkljam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ja sej si kjut Sam ob tem dimu...ze k sam sliko gledam, mi gre na kašljanje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 direkt takle sm dones, čist podrt od vseh omam kako lepo rožco imaš ob khm khm na sebi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 eno dašino ... (z njenim dovoljenjem, ofkors)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 magične učke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Seal, nič več športno ne izgledaš. Mateja - lepe oči, od tvoje hčerke? To je moj stil ličenja oči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Mamo tooooooolk snega Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Mamo tooooooolk snega..to bo snezakov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Mamo tooooooolk snega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 tko nekak pa js jem pa zej sm lačn full od učeri nism nč jedu še Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Luštn ješ....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Luštn ješ....... ooo koki, da te nam pojedu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ooo koki, da te nam pojedu Ne vem, če bi me spravu na un krožnik .......Sicer pa, sem neužitna .....imam gripo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ja, Seal tko luštno je, da še prostor obeh stolov zraven zasede s komolci Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a ti tud, pa kwa je z vami folk, kr vsi ene gripe pa ...... cjooooo, dobr da se mene nč ne prime ja hitr okrevi, da boš užitna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 seal, kok si fajn rjav. mam skomine na poletje in morje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 mam skomine na poletje in morje. jaaa, dej nehi ga že pogrešam poletje in morje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a ni posrečena tamala prou boščki so eni otroci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.