Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a ni posrečena tamala xsrcx x:o)x prou boščki so eni otroci xrolleyesx
MorskiLev, tole slikco sem že videl enkrat, pa nič zato. Lepe slikce rad večkrat vidim.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Evo spomin na poletne dni.... x:Ix

...ta stric je pa se velik bl suhcen kokr jest... x^x x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hvala za poklone.............ljubim poletje....kr je topl, ..ker smo lahko malo oblečeni.........tud ti si fejst x8Dx x:px
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

no serj je to tu itak...najbolj mi je, ker je vroče....mam rada vročino,...se je pozimi tud lepo, ko je sneg, samo kr naprej me zebe, sem bolj pr ta zmrznenih.......... včasih ko se tuširam, sm čist rdeča...........pa polet sm ponavad čist drug človek,res je tko lahkotno,.zvečer paše kak sprehod, in ko ti toplo piha........ .......da ne govorim o morju , morski zrak......... je zakon, vseeno, kako je, kam greš, samo da je morje lepo, turkizno plavo,......bi lahko cel dan skupi gledal....sej turkizna je itak moja najljubša barva............pa v vodi čofotal, se potapljal..................kumi čakam spet poletje,,,

Tole ljubčki zlati je pa Grčija, Kartpathos..........med Rodosom in Kreto.............sam naj še kdo reče, da je na Hrvaškem boljš........to govorijo samo tisti, ki drugje še niso bili................ xsrcx grčija je zakon, lepa...........krasna kuhinja...... :2src:

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

:eek: .................. :8): .. x:)x x;)x .................. x:)x .............. x8Dx ..............

nimajo ne.....teško je n aotokih sred morja dobit pitno vodo..................samo to sploh ni bitno, važn de je lepo, sej v trgovinah majo pa itak več stvari kot pr ns..................pa še ceneje........pa še nikol se ne moreš zasrat, ker vedno sije sonce in je vroče, ne pa kot na Hrvaškeh, letos polet bi mogl it skor z bundo dol.............pa moti me njihov odnos, ........nacionalističen..što čete vi slovenci....pa ni dobr, če rečeš kava, al kafa..............če ne bi blo ns Slovencev, bi njihov turizem že propadu........tko.......zdej grem pa spat...........nočko........... x;)x

Evo spomin na poletne dni.... x:Ix

Huda slikca :palec:

xsuperx NEA xsuperx lustkana xsuperx Aja, pa se to, jaz pa ne maram nizke vode, meni je vsec Jadran! Rekli pa so mi, da je taka svinjarija, da v Grciji nimajo niti pitne vode!

Ja, Nea, res lušna

Na Rodosu pa je pitna voda, vsaj nam so rekl da jo lahko iz pipe brez problema pijemo :eek:

Jst pa poletje pogrešam

It's a dog eat dog world

Ne! AAAAAAh!

Videl prvo fotko, ko nekdo miži v sonce, potem drugo sproščeno na kavču, tako sproščeno in fletno, da je MorskiLev takoj vrgel trnek s svojo fotko, no in sem pogledal v deklaracijo (profil) tistega dokaj novega kavča.

Japajade, čez 6dni bo 6dnidvajset! Vsenajboljše! xsrcx xsrcx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...