Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: ha in kak bi tole lahko koga zmešalo... itak da je ko glumac... xsrcx :palec:

sam na ekranu...bože ne daj...da ti tak lepčkan tip zasede kavč x:o)x pa kravžlja živčke,,,

Za učke spočit ...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

ena moja fotka današnjega razpoloženja.. xrolleyesgx js tud pogrešam poletje x:o)x

:palec: :palec:

Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... :devil: :vtz:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

to pa nisi ti ;) ampak sandi borojevic ;) aja, a bi se rad tepu? :P al pa mogoče kupiš vrečo za boks? ti jo prodam k men je že v napoto ;)

:inocent: Ne rad se tepem...borim pa ja x:Dx :palec:

Kar se pa tiče vreče...žal, jo ne nucam ! Saj jih imam tud jaz za prodat... x:Dx x;)x

Zakaj v napoto...obesi jo raje na kak drog...pa vsake tolk jo mal zbiksaj, če ne drugo boš vsaj mal praha skinu dol x:Dx x:Dx ...pa včasih mal paše jo nabunkat...se boš boljše počutil !! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:inocent: Ne rad se tepem...borim pa ja x:Dx :palec:

Kar se pa tiče vreče...žal, jo ne nucam ! Saj jih imam tud jaz za prodat... x:Dx x;)x

Zakaj v napoto...obesi jo raje na kak drog...pa vsake tolk jo mal zbiksaj, če ne drugo boš vsaj mal praha skinu dol x:Dx x:Dx ...pa včasih mal paše jo nabunkat...se boš boljše počutil !! x;)x :palec:

sej lepo visi iz stropa na verigah, pa tut ni preveč prašna, se vsaka tok cajta mal zamaja, sej res te to pomiri, vsaj mene ;)

sej lepo visi iz stropa na verigah, pa tut ni preveč prašna, se vsaka tok cajta mal zamaja, sej res te to pomiri, vsaj mene ;)

:palec: :palec: x;)x

aja, pa jst se tut ne red pretepam ;) razn kolk sm se ko sm trenirau, ampak tekmi nemorš lih tko rečt da se hočeš pretepat... ;)

Absolutno, to drži ! Saj zato pravim...borit, a ne. x^x x;)x :palec:

Kaj pa si treniral in zakaj ne treniraš več ? x:)x

:palec: :palec: Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... :devil: :vtz:

Ce s'to ti, ALA TI VERA! Fajn, sam: rukavice zameni, barva ne pase, al pa gate! xsmx

to pa nisi ti ;) ampak sandi borojevic ;) aja, a bi se rad tepu? :P al pa mogoče kupiš vrečo za boks? ti jo prodam k men je že v napoto ;) (STROKOVNJAK ODGOVARJA)
xsmx
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ce s'to ti, ALA TI VERA! Fajn, sam: rukavice zameni, barva ne pase, al pa gate! xsmx

Itak, da ne paše... x:o)x Saj ponavadi oz, ko se borim imam rdeče ali pa celo tigraste hlačke ! x:Ix x:Dx

V glavnem moja barva je Red ! x;)x

xrolleyesx p.s.pa pozdravi sosedo ! xcivx xcivx xcivx x:Dx x:Dx x:Dx

am karate sem trenirau... zdej pa več ne, kr nevem, sej tekmovanja pa to je blo super, sam treningi so mi bli bedni. sploh kadar smo mogl kate delat, k tisto mi je krneki! ;)

Aja, pa si ti mugoce izrises tiste moje japonske vzorcke, a? Pejt trenirat nazaj, ti bo samo koristilo, KATE PA SPLOH!!! No, sam tolk, kate niso za butle! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

lej jst v samih katah ne uživam, morm se bl gibat pa neki nabijat... nevem no, tut k sm pase polagau sm zmer v vsem meu ok, razn kate komi da sm skos pršu... pa tisto ko morš res se čist zategvat pa to... bolš meditacija pa borba... ;)

xsmx ZA V OKVIR xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...