BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ena moja fotka današnjega razpoloženja.. js tud pogrešam poletje SEALcek tak LEPOTEC, da ni res! Bos USE BABE NA FORUMU ZMESU!!!! Pohvale starsem! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 lol BINGABINGA kake maš ti no hvala, hehe hmmmm tastari se za glavo držijo kaj so naredl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 KRI NI VODA jim rec! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 KRI NI VODA jim rec! a tko, to sm že slišu... hmmm bom vzel na znanje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ha in kak bi tole lahko koga zmešalo... itak da je ko glumac... sam na ekranu...bože ne daj...da ti tak lepčkan tip zasede kavč pa kravžlja živčke,,, Za učke spočit ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ...bože ne daj... tip zasede kavč pa kravžlja živčke,,, ... a dej nehi, a js da kravžljam živčke??? js jih samo rahljam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja ko motokultivator polje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Seal, daj nehi no....... Zunaj sneži....meni je pa tako vroče...... Ni kaj, simpatično. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 : Zunaj sneži....meni je pa tako vroče...... uff pol sva že dva k taliva sneg in led Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ena moja fotka današnjega razpoloženja.. js tud pogrešam poletje ma ti si za pohrustat mimogrede, kako pa kej ljubezen? Nea, full ti paše oblekca lušna si Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ena moja fotka današnjega razpoloženja.. js tud pogrešam poletje Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 to pa nisi ti ampak sandi borojevic aja, a bi se rad tepu? al pa mogoče kupiš vrečo za boks? ti jo prodam k men je že v napoto Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 to pa nisi ti ampak sandi borojevic aja, a bi se rad tepu? al pa mogoče kupiš vrečo za boks? ti jo prodam k men je že v napoto Ne rad se tepem...borim pa ja Kar se pa tiče vreče...žal, jo ne nucam ! Saj jih imam tud jaz za prodat... Zakaj v napoto...obesi jo raje na kak drog...pa vsake tolk jo mal zbiksaj, če ne drugo boš vsaj mal praha skinu dol ...pa včasih mal paše jo nabunkat...se boš boljše počutil !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja ko motokultivator polje seal, fotka ok....režim se liinim komentarjem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ne rad se tepem...borim pa ja Kar se pa tiče vreče...žal, jo ne nucam ! Saj jih imam tud jaz za prodat... Zakaj v napoto...obesi jo raje na kak drog...pa vsake tolk jo mal zbiksaj, če ne drugo boš vsaj mal praha skinu dol ...pa včasih mal paše jo nabunkat...se boš boljše počutil !! sej lepo visi iz stropa na verigah, pa tut ni preveč prašna, se vsaka tok cajta mal zamaja, sej res te to pomiri, vsaj mene Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sej lepo visi iz stropa na verigah, pa tut ni preveč prašna, se vsaka tok cajta mal zamaja, sej res te to pomiri, vsaj mene Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 aja, pa jst se tut ne red pretepam razn kolk sm se ko sm trenirau, ampak tekmi nemorš lih tko rečt da se hočeš pretepat... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 aja, pa jst se tut ne red pretepam razn kolk sm se ko sm trenirau, ampak tekmi nemorš lih tko rečt da se hočeš pretepat... Absolutno, to drži ! Saj zato pravim...borit, a ne. Kaj pa si treniral in zakaj ne treniraš več ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... Ce s'to ti, ALA TI VERA! Fajn, sam: rukavice zameni, barva ne pase, al pa gate! to pa nisi ti ampak sandi borojevic aja, a bi se rad tepu? al pa mogoče kupiš vrečo za boks? ti jo prodam k men je že v napoto (STROKOVNJAK ODGOVARJA) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ce s'to ti, ALA TI VERA! Fajn, sam: rukavice zameni, barva ne pase, al pa gate! Itak, da ne paše... Saj ponavadi oz, ko se borim imam rdeče ali pa celo tigraste hlačke ! V glavnem moja barva je Red ! p.s.pa pozdravi sosedo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Naus verjeu: ud uceri se k kaca plaz, cist mer!!!! Ja, sm vidla tebe tigrastga, fajn! PAZI NASE! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Absolutno, to drži ! Saj zato pravim...borit, a ne. Kaj pa si treniral in zakaj ne treniraš več ? am karate sem trenirau... zdej pa več ne, kr nevem, sej tekmovanja pa to je blo super, sam treningi so mi bli bedni. sploh kadar smo mogl kate delat, k tisto mi je krneki! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 am karate sem trenirau... zdej pa več ne, kr nevem, sej tekmovanja pa to je blo super, sam treningi so mi bli bedni. sploh kadar smo mogl kate delat, k tisto mi je krneki! Aja, pa si ti mugoce izrises tiste moje japonske vzorcke, a? Pejt trenirat nazaj, ti bo samo koristilo, KATE PA SPLOH!!! No, sam tolk, kate niso za butle! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 lej jst v samih katah ne uživam, morm se bl gibat pa neki nabijat... nevem no, tut k sm pase polagau sm zmer v vsem meu ok, razn kate komi da sm skos pršu... pa tisto ko morš res se čist zategvat pa to... bolš meditacija pa borba... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 lej jst v samih katah ne uživam, morm se bl gibat pa neki nabijat... nevem no, tut k sm pase polagau sm zmer v vsem meu ok, razn kate komi da sm skos pršu... pa tisto ko morš res se čist zategvat pa to... bolš meditacija pa borba... ZA V OKVIR Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.