svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 joj a ti mene zajebavaš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... Santos, pravi borec...... Kaj imaš mogoče v bližnji prihodnosti kakšno tekmo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 am karate sem trenirau... zdej pa več ne, kr nevem, sej tekmovanja pa to je blo super, sam treningi so mi bli bedni. sploh kadar smo mogl kate delat, k tisto mi je krneki! Saj te poplnoma razumem...karate pa kate vse skupaj čist bedno :xx!: Zakaj ne greš trenirat kak kickbox ali pa taekwondo !!?? Santos, pravi borec...... Kaj imaš mogoče v bližnji prihodnosti kakšno tekmo? Aha,23.Decembra v Trbovljah...saj še javim v kratkem...točen place pa s kom...itn. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Oj, SANTOS, pa ne ces KARATE, ce ne nauva vec prjatla! joj a ti mene zajebavaš? Ne, sam tolk s'mi lustn, k si tolk nabrit! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 -------- Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ne, sam tolk s'mi lustn, k si tolk nabrit! sej karate je ql šport, sam kickbox ali pa taekwondo je pa tut bolš pomojem, kr je bol direkt, sej pr karateju si ga tut lahko v teli vžgau... (razn v italiji kjer so sodniki šist v kurcu, ga mal v trebuh ko ga lahko po pravilih kolk češ pa ti nabija kazni ker si ga preveč... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Oj, SANTOS, pa ne ces KARATE, ce ne nauva vec prjatla! Naum več, oblubim !! sej karate je ql šport, sam kickbox ali pa taekwondo je pa tut bolš pomojem, kr je bol direkt, sej pr karateju si ga tut lahko v teli vžgau... (razn v italiji kjer so sodniki šist v kurcu, ga mal v trebuh ko ga lahko po pravilih kolk češ pa ti nabija kazni ker si ga preveč... To pa je odvisno od pravil...saj karate ima podobno sceno, kot kickbox...semi-light-full kontakt !Obstaja pa različica v karateju tipo, kiokušinkai..., kjer lahko tud s kolenom pa low kicke podajaš ! Pozdravljen Free Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja no, sam pr nas tega nismo smel... sam v telo bi ga pa lahko kolk hočeš, a v italiji so moril če si se ga že mal bol dotaknu... na tem področju se mi je italija zamerla in nikol nism maru it na tekme tja... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja no, sam pr nas tega nismo smel... sam v telo bi ga pa lahko kolk hočeš, a v italiji so moril če si se ga že mal bol dotaknu... na tem področju se mi je italija zamerla in nikol nism maru it na tekme tja... Komu praviš !! Kljub temu, sem imel kr nekaj podobnih primerov...pač sem bil prikrajšan po enih pravilih...sam škoda besed !Italijani pač, sama šminka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja no, sam pr nas tega nismo smel... sam v telo bi ga pa lahko kolk hočeš, a v italiji so moril če si se ga že mal bol dotaknu... na tem področju se mi je italija zamerla in nikol nism maru it na tekme tja... Ja dej no dej, ja vsaj jedu si pa fajn, ne? Al tut to ne? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Evo fanta, hvala! Ker sem se malo opogumil še sam za limat fotke, le da nisem v kopalkah.ena moja fotka današnjega razpoloženja..Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja...Tukaj pa TRI mojega včerajšnjega razpoloženja...Tistega z desne rame večkrat začutim, z leve se pa rad skriva... a v mraku se pokaže vsaj ta.V samotni noči se skrije še ta, nima kaj početi. Mrkne.Ko zažvižga trda zimska sapa, se skrijem še sam. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kar se pa tiče vreče...žal, jo ne nucam ! Saj jih imam tud jaz za prodat... ..kaxne vrece mas za prodat??Kolk kg?Kaxna cena??Razmisljam, da bi si v klet eno namestil... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Evo fanta, hvala! Ker sem se malo opogumil še sam za limat fotke, le da nisem v kopalkah.Tukaj pa TRI mojega včerajšnjega razpoloženja...Tistega z desne rame večkrat začutim, z leve se pa rad skriva... a v mraku se pokaže vsaj ta.V samotni noči se skrije še ta, nima kaj početi. Mrkne.Ko zažvižga trda zimska sapa, se skrijem še sam.Piko ..kaxne vrece mas za prodat??Kolk kg?Kaxna cena??Razmisljam, da bi si v klet eno namestil...Samson23,kolk veliko vrečo bi ti ?Ker, če greš v šport2000 tam dobiš za 15.000 še kr dobro vrečo !!Tiste, ki imamo mi na zalogi so kr drage, pač firma in jih uvažamo iz Nizozemske. Tako, da ti kr povej kaj hočeš...pa ti javim. zdaj pa šibam na en jutranji tek ob obali ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ---------Ja dej no dej, ja vsaj jedu si pa fajn, ne? Al tut to ne? xswmx Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kljub temu, sem imel kr nekaj podobnih primerov...pač sem bil prikrajšan po enih pravilih...sam škoda besed !Italijani pač, sama šminka ! hjaa, res ... aja BB, jedu sm še kr ja, čeprau si tega nism najbol zapomnu pa sory, sa kar se na tem področju tiče so italijanski sodniki čist na tleh... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hvala za komplimente folk........Seal..na tebe se pa oči kar nalimajo.........ne moram nehat gledat....... ...........jaz sem tud pond do kwan trenirala..dobila celo bronasto medaljo ..he he.......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 lepo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 hvala za komplimente folk........Seal..na tebe se pa oči kar nalimajo.........ne moram nehat gledat....... ...........jaz sem tud pond do kwan trenirala..dobila celo bronasto medaljo ..he he.......... ja lepo to........ piko.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Mislim da je že čas da se neham skrivati in se pokažem. Ena uboga slikca se zaenkrat nahaja pod osebnim profilom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 wtf ???? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 napačn link tam mu na vizitko kliknteal pa http://www.lunin.net/forum/index.php?act=P...'1' Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hvala svizec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Mislim da je že čas da se neham skrivati in se pokažem. Ena uboga slikca se zaenkrat nahaja pod osebnim profilom. http://www.lunin.net/forum/index.php?act=UserCP&CODE=photo takole mlad...ne vem zakaj sem si predstavljala starejšega človeka....lušten sam mal resnoben... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a bi jst tut svojo dau? hm... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Tukaj pa ena moja današnjega razpoloženja... K Nicolas Cage!!!!! isti v fris!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.