Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ce kliknem na link v objavi 9406, se prikaze moja osebna stran in kje sem nazadnje bla :inocent:

Zato sem pa takoj pobrisala vse moje OS zdaj x^x

Fajn, hvala MANTISKA, mi je STROKOVNJAK BUCKO tudi ze isto povedal! HVALA OBEMA!

če že kopirate linke jih vsaj prav kopirajte :vragec:

sebica

x:Dx

ja kwa pa ti guvuris! TO JE SVIZEC, NE!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx V obraz me spomneš na njega! :inocent:

xsrcx xDDx

Obraz pa ja... x:Ix

x:Dx Sem štekal napačno...tipo fris..."frizura"... x:Dx x:Dx x:Dx

Tukaj pa ene par mojih tanovih...! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne razumem, kaj delate z mojo ubogo slikco? Saj sem lepo napisal, da je v moji vizitki! Drugač ste pa vsi lepi, da ne bom pozabu povedat. x;)x x:Dx

x;)x :palec:

xsuperx SANTOS xsuperx SARMANTEN pretepac in zascitnik babnc xsuperx

x:Ix Kako si to lepo povedala oz. napisala ! Lepo se bere...ja ja zelo lepo ! Thanks pa še teb enega :kiss: x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne razumem, kaj delate z mojo ubogo slikco? Saj sem lepo napisal, da je v moji vizitki! Drugač ste pa vsi lepi, da ne bom pozabu povedat. x;)x x:Dx

Ja, a si ti na tisti slikci, ne Svizec? Si pa res fajn lustkan! Pameten izgledas, zelo! xsuperx

x:Ix Kako si to lepo povedala oz. napisala ! Lepo se bere...ja ja zelo lepo ! Thanks pa še teb enega :kiss: x:Dx x;)x

Pa dej tega vijolcastga crnca dol z ikonce,pa dej sebe! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Binga bonga! Zdaj bom pa jaz tebe malo kregal! Si torej mislila, da sem svizec? A on pa ni bil vreden pohvale? Ko bom še on nalimal slikco, glej da se ga spomniš! x:o)x x:Dx x;)x

Sicer hvala za kompliment ampak kako lahko oceniš, kako je nekdo pameten po videzu? x?x x:Dx

Sebastjan, ojooooj, to se pa itak prec vidi! Poglej se v spegu, ce mi ne verjames!

Kar se pa mojega Buckota tice, ga imam pa skoraj najraje na tem forumu, ker je en tako zlat, pameten, dohovit fantek, da je kar veselje pogledati njegova pisanja in pa lahko je vzor marsikateremu mladoletniku! Pohval pa je od mene ze itak dosti dobil in se jih bo! xcheersx

Ko bom razpoložen...ga bom zamenjal ! x;)x :palec:

Dej mi password pa ti jo bom jest zamenala, k mam vec casa, ne! xrolleyesx

Dej mi password pa ti jo bom jest zamenala, k mam vec casa, ne! xrolleyesx

x:Dx

Jo je že.........hitro poglej in komentiraj.........

:palec: :2src:

xsrcx

Ja pa je.......Ne ti naju takole, nama boš mogla šlogat še v naslednjem življenju............... x^x x:Dx :palec:

x:Dx x:Dx :palec:

Binga prid mi na LNF vedež....rabim te !! :V:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...