untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 to še ne pomeni da ga bo drugim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ce kliknem na link v objavi 9406, se prikaze moja osebna stran in kje sem nazadnje bla Zato sem pa takoj pobrisala vse moje OS zdaj Fajn, hvala MANTISKA, mi je STROKOVNJAK BUCKO tudi ze isto povedal! HVALA OBEMA! če že kopirate linke jih vsaj prav kopirajte sebica ja kwa pa ti guvuris! TO JE SVIZEC, NE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 UNTITLED Je ze u redu! SAMO ZMESNJAVO SI DELAM, pa tut MISKOTU + MANTISKI! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 K Nicolas Cage!!!!! isti v fris!! Fris ? This is me... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 V obraz me spomneš na njega! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 V obraz me spomneš na njega! Obraz pa ja... Sem štekal napačno...tipo fris..."frizura"... Tukaj pa ene par mojih tanovih...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 a ti si že plešast? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Santos, ti si vedno........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 a ti si že plešast? Že od 14. leta, od kar sem se začel brit na 0,01 ! Santos, ti si vedno........ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 santos!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 santos!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 SANTOS SARMANTEN pretepac in zascitnik babnc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ne razumem, kaj delate z mojo ubogo slikco? Saj sem lepo napisal, da je v moji vizitki! Drugač ste pa vsi lepi, da ne bom pozabu povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ne razumem, kaj delate z mojo ubogo slikco? Saj sem lepo napisal, da je v moji vizitki! Drugač ste pa vsi lepi, da ne bom pozabu povedat. SANTOS SARMANTEN pretepac in zascitnik babnc Kako si to lepo povedala oz. napisala ! Lepo se bere...ja ja zelo lepo ! Thanks pa še teb enega Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ne razumem, kaj delate z mojo ubogo slikco? Saj sem lepo napisal, da je v moji vizitki! Drugač ste pa vsi lepi, da ne bom pozabu povedat. Ja, a si ti na tisti slikci, ne Svizec? Si pa res fajn lustkan! Pameten izgledas, zelo! Kako si to lepo povedala oz. napisala ! Lepo se bere...ja ja zelo lepo ! Thanks pa še teb enega Pa dej tega vijolcastga crnca dol z ikonce,pa dej sebe! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pa dej tega vijolcastga crnca dol z ikonce,pa dej sebe! Ko bom razpoložen...ga bom zamenjal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Binga bonga! Zdaj bom pa jaz tebe malo kregal! Si torej mislila, da sem svizec? A on pa ni bil vreden pohvale? Ko bom še on nalimal slikco, glej da se ga spomniš! Sicer hvala za kompliment ampak kako lahko oceniš, kako je nekdo pameten po videzu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Sebastjan, ojooooj, to se pa itak prec vidi! Poglej se v spegu, ce mi ne verjames! Kar se pa mojega Buckota tice, ga imam pa skoraj najraje na tem forumu, ker je en tako zlat, pameten, dohovit fantek, da je kar veselje pogledati njegova pisanja in pa lahko je vzor marsikateremu mladoletniku! Pohval pa je od mene ze itak dosti dobil in se jih bo! Ko bom razpoložen...ga bom zamenjal ! Dej mi password pa ti jo bom jest zamenala, k mam vec casa, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Dej mi password pa ti jo bom jest zamenala, k mam vec casa, ne! Jo je že.........hitro poglej in komentiraj......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jo je že.........hitro poglej in komentiraj......... Nagajas, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Dej mi password pa ti jo bom jest zamenala, k mam vec casa, ne! Jo je že.........hitro poglej in komentiraj......... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Nagajas, a? Jaz? No, pa reci, da ni Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Koki + Santos = zajebavata Bingo - slike ni! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Koki + Santos = zajebavata Bingo - slike ni! AMENJa pa je.......Ne ti naju takole, nama boš mogla šlogat še v naslednjem življenju............... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ja pa je.......Ne ti naju takole, nama boš mogla šlogat še v naslednjem življenju............... Binga prid mi na LNF vedež....rabim te !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.