Kristalka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 hvala hvala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 O Kristalchi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Marsaaa xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Kristalka ti sonček ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 kristalka..lusna ful ti pase tale cupca Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Kris, dbest ko si spet (in se vedno) okol, pa super si, kot vedno, tale ki se sicer nic ne vidi, je pa zelo posrecena... si vedno boljsa bejba, madonca, wow.Ko se naslednjic vidimo, bos pa taka macka ko shus! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 kriss mhm kjuti si do konca!!! selene tvoja tamala... taka kot se je spomnim...luštna! tinči... hi hi hi.... sta si res podoboni, kot da bi bili najboljši frendici.... hi hihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>selene tvoja tamala... taka kot se je spomnim...luštna!Pa res, se ne vidi tam, je nekaj narobe...Lustna! (cist ti je podobna, selene) - sem jo pa mensezdi ze videla, tole fotko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Selene, jaz vidim na fotki samo tebe Aja, kristlka, kot sem že povedal , tinal, res sta kot sestri, obe luštni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ja, hvala people, za komplimente... Kristalka cutie , Selene... luštno dete imaš ....... Ja, z mojo Lejči sva pa res naj prijateljici.... je ziher moja sorodna dušica!!! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Ja, sem ze jaz hotla rect tud, da sta si prav podobni (pa ne sam zarad blond in dolgih). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Eh.. zdej pa morm najdt še kako slikco iz časov, ko nisva bili obe svetli... .. grem poiskat..... L. / T. žurerke......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 lustni, ona je cist drugacna, ti pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Selene full cotkano dete drugače pa....kaj je že narobe s tisto sedežno, a je kaj narobe z vašimi sosedi prej kristalka tale mistična slikca je deluješ pa mi malo "sanjača" ...a se motim? No upam da ne, sanjač je tko luštn bit tinal se strinjam, na tisti slikci ko sta obe blond sta res kot sestrici, no na tejle temni malo manj (mogoče ker je temno okoli) ampak vseeno...kolk je zanimiv to kako se lahko tolk podobni ljudje najdejo, a se že dolgo poznata? Čisto iz firbca Tale tema mi je tok všeč, vsi ste tolk nesramežljivi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Poznava se iz 2. letnika gimnazije... to se pravi cca. 8 let! Ja, sej je moja sestrica- po dušici!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Aja selene to je tvoj otrok jaz pa sem mislil da si to ti, zato pa si mi neko mlado delovala Reč ji da je luštna Pa btw, na balkonu mate zelo fajn razgled Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 To spodaj pa sem jaz Malo sem čudn, ker mam slab dan. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hih selene, samo lepšega razgleda kot ga imamo mi pa nimate Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Lepo (razgled), pa mas lepe uchke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 tnx, marsa, sje ti ma tdi lepe oči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Kristalka, Selene, Tinal, Behemoth666...nice picture ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Thanx, Behy, , sam svaka ti cast, da si to postekal iz 1 x 0.5 mm mojih oci tule (na obdelani in nejasni fotki). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ena od danes.... sej sm naredla animacijo k je več slik not sam k se ne da objavit Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ma ste same luškane in luškani... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ful si srček! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.