Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kris, x8Dx dbest ko si spet (in se vedno) okol, pa super si, kot vedno, tale ki se sicer nic ne vidi, je pa zelo posrecena... si vedno boljsa bejba, madonca, wow.

Ko se naslednjic vidimo, bos pa taka macka ko shus! x:Xx :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

kriss mhm kjuti si do konca!!!

selene tvoja tamala... :palec: taka kot se je spomnim...luštna!

tinči... hi hi hi.... sta si res podoboni, kot da bi bili najboljši frendici.... hi hihi :fiju: x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>

selene tvoja tamala...  :palec: taka kot se je spomnim...luštna!

Pa res, se ne vidi tam, je nekaj narobe...

Lustna! x:Xx (cist ti je podobna, selene) - sem jo pa mensezdi ze videla, tole fotko. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, sem ze jaz hotla rect tud, da sta si prav podobni (pa ne sam zarad blond in dolgih).

Picasso

Selene full cotkano dete xDDx :flower: drugače pa....kaj je že narobe s tisto sedežno, a je kaj narobe z vašimi sosedi prej :vragec:

kristalka tale mistična slikca je :palec: deluješ pa mi malo "sanjača" ...a se motim? No upam da ne, sanjač je tko luštn bit x:Ix

tinal se strinjam, na tisti slikci ko sta obe blond sta res kot sestrici, no na tejle temni malo manj (mogoče ker je temno okoli) ampak vseeno...kolk je zanimiv to kako se lahko tolk podobni ljudje najdejo, a se že dolgo poznata? Čisto iz firbca x:)x

Tale tema mi je tok všeč, vsi ste tolk nesramežljivi :palec: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aja selene to je tvoj otrok x:Dx jaz pa sem mislil da si to ti, zato pa si mi neko mlado delovala :D

Reč ji da je luštna :wub: Pa btw, na balkonu mate zelo fajn razgled xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Thanx, Behy, xDDx, sam svaka ti cast, da si to postekal iz 1 x 0.5 mm mojih oci tule (na obdelani in nejasni fotki). xDDx x;)x

Picasso

ena od danes.... sej sm naredla animacijo k je več slik not sam k se ne da objavit :sori:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...