Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tccccccccc Zakva ni nbenga samjlija, k odkimava z glavo? :o|o: x:Dx

http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a024.gif ali takole http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a084.gif al pa takle

http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d015.gif pa še tkole http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d030.gif pa tko dalje,... ;)

Deli na socialnih omrežjih

ne vidi se njaboljše xDDx

manjkajo pramena... no sej, na prvi pogled ne zgleda slabo, sploh zarad pegic x:px

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Bobnarju sm všeč.... juhuuuuuuuuuuuuuu! x:px

In, kaka pramena bi ti na to dal, pametnajkovič? :o|o: Sam reč blond, pa te bom res 2x okol kepe! :vragec: x:Dx

...Pikica, na tej fotki si pa res ful lusna... :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...Pikica, na tej fotki si pa res ful lusna... :palec: :palec:

To si zdej tko npisu, k da sm drgač pa prava grdavša, kle se mi je pa lih posrečl vse bradavice, podbradke in dva uča, različnih barv skrit. :o|o:

blonddd!!! :D zaj me pa daj po kepi če me lahko :P

Eh, to pr teb ne vela. x;)x

To si zdej tko npisu, k da sm drgač pa prava grdavša, kle se mi je pa lih posrečl vse bradavice, podbradke in dva uča, različnih barv skrit. :o|o:

..ne, pa ne... razlika je v niansah... ce bi hotu povedat, tist kar si ti razumela, bi napisal :...Pikica, na tej fotki si pa res prov lusna...(ker kao drgac nisi)... jaz sem pa napisu:... Pikica, na tej fotki, si pa ful lusna...(kar pomeni, da si tut drgac, ampak na tej fotki pa se posebi...) x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..ne, pa ne... razlika je v niansah... ce bi hotu povedat, tist kar si ti razumela, bi napisal :...Pikica, na tej fotki si pa res prov lusna...(ker kao drgac nisi)... jaz sem pa napisu:... Pikica, na tej fotki, si pa ful lusna...(kar pomeni, da si tut drgac, ampak na tej fotki pa se posebi...) x^x x^x

Nč se ne vn vadit! Zmotu me je un RES ful lušna, jebemo. :vragec: x:Dx x;)x No, sej tud to je neki, no. :o|o: x:Dx

Pejt u uno temo 4. 8. in 12. hiša, k me neki zanima...alo! :inocent:

lej lej, zadnje cajte modrno pstalo Bobyju ugajat al kaj... :o|o: mh, staram se očitno x:Dx

eh, kaka blond pramena. nisn ti jaz seljak jebo te xcivx

morda temno rdeča, al temno rjava, zaj maš te super duper variante ton v tonu, pa podtoni... saj te bom zrihtau, brez skrbi x;)x x:px

Jah itak, da je moderno...da te taki popln ded mal porajta, ko si ti...veš, da mam filing, da sm ta glavnega zgoraj za jajčka prjela! x;)x x:px

Aja, pol me boš v roke vzel? Bodi nežen, prosim. x:Dx

Hvala, kokica...jst bi tud tkole izležavala na kavču...pa sej maš dost placa, bom kr pršla in uživala s tabo. Pa pomfri mi prosim speč. :inocent: x:Dx x;)x

:inocent: A tiste 5 tonske knjige, ki jo študiram pa ne vidiš, ne? Saj je ne moreš, ker sem jo skrila pod sedežno....... x:Dx Izležavanje, ja.... x^x Ti kar prid, ti skuham kaj bolj konkretnega, pa kozarček refoška-domačega, pa bo....Pomfri........ :xx!:

Smisel življenja je največja sreča

:inocent: A tiste 5 tonske knjige, ki jo študiram pa ne vidiš, ne? Saj je ne moreš, ker sem jo skrila pod sedežno....... x:Dx Izležavanje, ja.... x^x Ti kar prid, ti skuham kaj bolj konkretnega, pa kozarček refoška-domačega, pa bo....Pomfri........ :xx!:

Jah, sm hotla bit prjazna in te ne obremenjevat s kakšno hudo specialiteteo. Če se ti pa da, bom pa zelo vesela. x;)x S knjigo bova pa zakurle, da naju ne bo zeblo! :inocent: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...