seal 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 slikca iz privat zabave prejšnega vikenda... to še bolj na začetku, kar se vidi, ne? druge ne pridejo v poštev Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ka pa je to zaena flaška Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kva maš to v roki, pa zravn rok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kva maš to v roki, pa zravn rok? ammm pivo 0'33 xxx pa ammm cigareti, pa lonček 40% + Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 stol je še tam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ammm pivo 0'33 xxx pa ammm cigareti, pa lonček 40% + tccccccccc Zakva ni nbenga samjlija, k odkimava z glavo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 tccccccccc Zakva ni nbenga samjlija, k odkimava z glavo? http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a024.gif ali takole http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a084.gif al pa takle http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d015.gif pa še tkole http://www.cheesebuerger.de/images/midi/traurig/d030.gif pa tko dalje,... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Un ta moder bi pasu k mojmu komentarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c086.gif tale http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/e015.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 hej, ful dober pulover, iščem to barvo A ti ga posodm? Sej, moje ta osvežene barve las nisi pa nč komentiru, a? Glumiš gljivu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ne vidi se njaboljše manjkajo pramena... no sej, na prvi pogled ne zgleda slabo, sploh zarad pegic Bobnarju sm všeč.... juhuuuuuuuuuuuuuu! In, kaka pramena bi ti na to dal, pametnajkovič? Sam reč blond, pa te bom res 2x okol kepe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...Pikica, na tej fotki si pa res ful lusna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 blonddd!!! zaj me pa daj po kepi če me lahko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...Pikica, na tej fotki si pa res ful lusna... To si zdej tko npisu, k da sm drgač pa prava grdavša, kle se mi je pa lih posrečl vse bradavice, podbradke in dva uča, različnih barv skrit. blonddd!!! zaj me pa daj po kepi če me lahko Eh, to pr teb ne vela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 am zakaj pa ne? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 am zakaj pa ne? Ker očitno nisi dobr prebral, za kaj se je šlo, poba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 To si zdej tko npisu, k da sm drgač pa prava grdavša, kle se mi je pa lih posrečl vse bradavice, podbradke in dva uča, različnih barv skrit. ..ne, pa ne... razlika je v niansah... ce bi hotu povedat, tist kar si ti razumela, bi napisal :...Pikica, na tej fotki si pa res prov lusna...(ker kao drgac nisi)... jaz sem pa napisu:... Pikica, na tej fotki, si pa ful lusna...(kar pomeni, da si tut drgac, ampak na tej fotki pa se posebi...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ..ne, pa ne... razlika je v niansah... ce bi hotu povedat, tist kar si ti razumela, bi napisal :...Pikica, na tej fotki si pa res prov lusna...(ker kao drgac nisi)... jaz sem pa napisu:... Pikica, na tej fotki, si pa ful lusna...(kar pomeni, da si tut drgac, ampak na tej fotki pa se posebi...) Nč se ne vn vadit! Zmotu me je un RES ful lušna, jebemo. No, sej tud to je neki, no. Pejt u uno temo 4. 8. in 12. hiša, k me neki zanima...alo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 lepotička moja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 lej lej, zadnje cajte modrno pstalo Bobyju ugajat al kaj... mh, staram se očitno eh, kaka blond pramena. nisn ti jaz seljak jebo te morda temno rdeča, al temno rjava, zaj maš te super duper variante ton v tonu, pa podtoni... saj te bom zrihtau, brez skrbi Jah itak, da je moderno...da te taki popln ded mal porajta, ko si ti...veš, da mam filing, da sm ta glavnega zgoraj za jajčka prjela! Aja, pol me boš v roke vzel? Bodi nežen, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Evo, moja osvežena farba...v dokaz vsem prestrašenim, da nism blond. Pika-Pikica.........lepa barva in luštna punca....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hvala, kokica...jst bi tud tkole izležavala na kavču...pa sej maš dost placa, bom kr pršla in uživala s tabo. Pa pomfri mi prosim speč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Hvala, kokica...jst bi tud tkole izležavala na kavču...pa sej maš dost placa, bom kr pršla in uživala s tabo. Pa pomfri mi prosim speč. A tiste 5 tonske knjige, ki jo študiram pa ne vidiš, ne? Saj je ne moreš, ker sem jo skrila pod sedežno....... Izležavanje, ja.... Ti kar prid, ti skuham kaj bolj konkretnega, pa kozarček refoška-domačega, pa bo....Pomfri........ :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 A tiste 5 tonske knjige, ki jo študiram pa ne vidiš, ne? Saj je ne moreš, ker sem jo skrila pod sedežno....... Izležavanje, ja.... Ti kar prid, ti skuham kaj bolj konkretnega, pa kozarček refoška-domačega, pa bo....Pomfri........ :xx!: Jah, sm hotla bit prjazna in te ne obremenjevat s kakšno hudo specialiteteo. Če se ti pa da, bom pa zelo vesela. S knjigo bova pa zakurle, da naju ne bo zeblo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.