Samson23 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja, najbrz bo prou niska! A si sploh ze prsou do tretje trofeje? ...jaz govorim o tetoviranju goveda... ...kar se sodomije tice sem pa nedolzen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Koki, k grem u napat se tko nastimam! [/b]Ma, dej no....ti si tak ne pa en.... ...nea se delaj zdaj tu nekaj...... Kakšen napad neki...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ...jaz govorim o tetoviranju goveda... ...kar se sodomije tice sem pa nedolzen...Ja, no, tut jest nc n vem o SODIH, ne pijm sploh! govedo, ja pa si preprican, d nisi moje slike za uno utspot zamenu? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja, no, tut jest nc n vem o SODIH, ne pijm sploh! ...ah dej, no... zakaj pa ne... sej si ze zadost stara... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja no, tist k pije, pol ceu ziulene mejhn ustane, so mi pravl in me cist preplasl! Niti probam ne! Pol pa en pride pa te potepta, pa se na misu mu ne pride, d bi te tut pukausu! Mogoce Kokici gre to pu glau, tko kt usem koklam! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 lpse vam pridružujem v pogovoru,al pa-bi se,pa za hudirja ne najdem nobene fotke,da bi komentirou Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja no Didl, tut mi se puguvarjamo o strani 18! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 dobrodošu didl Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Kar malo pogrešam vaše slikce.Bom pa jaz poskusla prpopat eno svojo iz rok otočca, ko sem s sebe spravila ves blat, kar sploh ni bilo tako lahko, kot sem mislila. hahah, ej tanaja prou carica si na k pogrešaš fotke, js bom dal eno starejšo od sebe na konju sm se spomnu, da jih obožujem, dobro da živim tud v takem kraju, kjer jih mam možnost videt vsak dan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 a to pomen da more vsak eno fotko objavit? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ne tri....eno zimsko, eno poletno in eno s kavča.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hmm--na kauču nobene nimam---mam pa fuuuuuuuuuul fotk Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ma samo se hecamo...ti kr daj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 eh--pa smo tam--koko hudiča pa fotko gor pripnem hmm--na kauču nobene nimam---mam pa fuuuuuuuuuul fotk,bi blo pa suer,če bi vedu kak jo gor dobim?????????????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 pojma niam...upajva da se bo keri našu, da ti bo pomagal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 po moje bom prej kaj skrekou,predn mi bo ratal fotko gor naslint looooool res sma huda-hehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 o lejga kis biv tuk cajta pa kako fotko rajš prpopi, da nau sam čvekaje kle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 no zdej mi pa lah en pove kako? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 komentiraj +browse+shrani priponko simpl k pasul Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 eh--pa smo tam--koko hudiča pa fotko gor pripnem greš na http://www.shrani.si pa tam lepo klikneš prebrskaj pa jo iz diska daš in pošli datoteko, pol pa tad dobiš kodo za forum ni težko, boš vidu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 DIDL!Poglej tukaj v Lunine cvekarije je rubrika KOMPJUTER! Obrni se na stokovnjake, torej, mogoce ti bom tudi jaz odgovorila! Prvo pa bom nasega TIPCKA (Svizca) vprasala, ne! TIPEK, a si vidu, kuko napredujes, a? Prvo si biu Misko, potem Bucko, zdej pa ze kr TIPEK! Ti je usec Tipek? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hahah, ej tanaja prou carica si na k pogrešaš fotke, js bom dal eno starejšo od sebe na konju sm se spomnu, da jih obožujem, dobro da živim tud v takem kraju, kjer jih mam možnost videt vsak dan huda fotka, jaz tudi obožujem konje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 huda fotka, jaz tudi obožujem konje Ja zdej pa n vem, kerga misls? A tistga gor al unga uspot? No, kr se mene tice, mar raj unga gor! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja zdej pa n vem, kerga misls? A tistga gor al una uspot? No, kr se mene tice, mar raj una gor! lahko tudi oba prideta. se ne bomo kregal za malenkosti - kaj ti misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 MALENKOSTI Sam pucak, k un pride! Bos ti vidla MALENKOSTI! Bols d jo stisnema! Ampak, kwa bi sele kon reku, za tko imenovano MALENKOST! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.