Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Ja, najbrz bo prou niska! xrolleyesx A si sploh ze prsou do tretje trofeje? xrolleyesx x:Dx xrolleyesx

...jaz govorim o tetoviranju goveda... x:Dx x:Dx x:Dx ...kar se sodomije tice sem pa nedolzen...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, no, tut jest nc n vem o SODIH, ne pijm sploh! xrolleyesx

...ah dej, no... zakaj pa ne... sej si ze zadost stara... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja no, tist k pije, pol ceu ziulene mejhn ustane, so mi pravl in me cist preplasl! Niti probam ne! Pol pa en pride pa te potepta, pa se na misu mu ne pride, d bi te tut pukausu! Mogoce Kokici gre to pu glau, tko kt usem koklam! xrolleyesx
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Kar malo pogrešam vaše slikce.

Bom pa jaz poskusla prpopat eno svojo iz rok otočca, ko sem s sebe spravila ves blat, kar sploh ni bilo tako lahko, kot sem mislila.

hahah, ej tanaja prou carica si :palec: x:Dx x:o)x na k pogrešaš fotke, js bom dal eno starejšo od sebe na konju x:Dx x:o)x sm se spomnu, da jih obožujem, dobro da živim tud v takem kraju, kjer jih mam možnost videt vsak dan x:o)x

honor and respect

DIDL!

Poglej tukaj v Lunine cvekarije je rubrika KOMPJUTER! Obrni se na stokovnjake, torej, mogoce ti bom tudi jaz odgovorila! Prvo pa bom nasega TIPCKA (Svizca) vprasala, ne!

TIPEK, a si vidu, kuko napredujes, a? Prvo si biu Misko, potem Bucko, zdej pa ze kr TIPEK! Ti je usec Tipek?

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

hahah, ej tanaja prou carica si :palec: x:Dx x:o)x na k pogrešaš fotke, js bom dal eno starejšo od sebe na konju x:Dx x:o)x sm se spomnu, da jih obožujem, dobro da živim tud v takem kraju, kjer jih mam možnost videt vsak dan x:o)x

:palec: :palec: huda fotka, jaz tudi obožujem konje x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...