mišika 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 No ja. Saj pravim samo da bi imela oba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 TIPEK, a si vidu, kuko napredujes, a? Prvo si biu Misko, potem Bucko, zdej pa ze kr TIPEK! Ti je usec Tipek? hehe, zgleda da sem trojček in ne dvojček ja kaj pa vem, sej čez čas se bo pa spet spremenil Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 (popravljeno) ja ok---sam a poj lah vsi vi , k mate na forumu objavlen url pa kodo-pogledate sliko?a tko to gre? ok--poj je pa to toloooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaa-štekam-hehehe hehehehehehe-ma da umreš od smehato pa je najbol fora na netu neeeeeeeeeeeeeeee se jebat--kok je to velko-----PA KAJ SI TI NOR!!!!!!!!!!!!1 Popravljeno 19. december 2005 -> didl Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 AHA ŠTEKAM JAEVO VAM MOJI DVE FOTKI ---HEHEHEHEHHEENA DELAVNA PA DRUGA UŽIVATORSKA http://www.shrani.si/pics/s183250.jpg NO - KAJ BO KAJ AL NE?????? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ti si pa faca tkole mlad pa že vse znaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hehehe-a ni to dobr Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 lol, tista druga zgleda ko da bi biu na nudle plaži, sam si vrjetn meu kej spodi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 nenič ni spodaj.!!!to je fotka na kamenjaku-med samimi skalami,samo glavo sem zaščitu pred hudim soncem,ker je tko žgal,da bi lah sončarco dobu.Skoz sem nag letou,ker ni blo druzga folka--par turistov---mam pa to navado,da vse vržem dol---zakaj pa ne---kt da me tam kdo pozna--un k je krofe nosu,je pa tko sam dnar vidu-hehehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sej si se mi nekam znan zdel sam mi je una slama za šankom mal megle nardila pa nisem bla čist ziher Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heheheh--dol reeeeeeees ni nobene sence.---ti si mi priča---a je tko? sam un kafič je biu pa tabol---enkat sm šou gor---pa še takrat sem čaku ful dolg--sm nazadne sam obrnu--SAFARI je bil ime kafiča ne? domou sm pršou pa zažgan ko čevap---heheheheheh Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sam da nisi kahga lačnga pesa sreču pa je dobr hehe, poli ni dol nižje slike tut nč,... sem mislu pa nism upu direkt prašat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hehehehe---jah ne vem---zaenkat še ni opazit,ker na vodo normalno hodim,pritožb pa tud ni--hehehehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ne tri....eno zimsko, eno poletno in eno s kavča....e, pa da mi je videt samo eno tvojo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 verjetn si želiš eno prešvicano s fitnesa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 verjetn si želiš eno prešvicano s fitnesa Ne, sploh ne, lahko tud ono s kavča, s pirom v roki....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 didl, lepo telo ... kamenjak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hvala za kompliment mačona,čeprou je vsem jasno,da to ni najvažnejš na človeku!!!itak sm se hotu malpozabavat,zato sm tako gor vrgu,s kavča pa res nimam nobene slike---kontra zidarska---pa da nau kdo mislu da sm zidar---hehehehehesam doma sm delustanvane---drugač sem pa štromar! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 priden, priden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hmmmmmmmmm---a seo ble na forumu kake spremembe? moj forum je kr naenkrat v drevesni strukturi?a mate vsi tko*?---se mi je zdel , da je una moja fotka preveč pikantna za tle gor--srver je počepnu -zih zato--hehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 a špilaš cool poll..................loooooooooooooool......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hmmmmmmmmm---a seo ble na forumu kake spremembe? moj forum je kr naenkrat v drevesni strukturi?a mate vsi tko*?---se mi je zdel , da je una moja fotka preveč pikantna za tle gor--srver je počepnu -zih zato--hehehehe sej maš opcijo: oblika oz. prikaz teme - pa si naštimaš tako kot je blo (standart) ali kako drugače Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 MALENKOSTI Sam pucak, k un pride! Bos ti vidla MALENKOSTI! Bols d jo stisnema! Ampak, kwa bi sele kon reku, za tko imenovano MALENKOST! SEAL Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 sej res, da sem mogoce laik... sam mislm... big diference ------...pa da nau kdo mislu da sm zidar---hehehehehe ---drugač sem pa štromar! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hmmmmmmmmm---a seo ble na forumu kake spremembe? moj forum je kr naenkrat v drevesni strukturi?a mate vsi tko*?---se mi je zdel , da je una moja fotka preveč pikantna za tle gor--srver je počepnu -zih zato--hehehehepojdi na možnosti desno zgoraj, prikaz teme, standardno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 al pa spodi kliknes na HITRI ODGOVOR, pa ti bo povedal zakaj je tko.. mislim, vse pove kar vprasas zlo hitr; sej je lunin.net, ki vam pove vse kar ste vedno zeleli vprasati!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.