svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 dej sej prek ekrana te še nemore ubit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 me and my friend Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hehe, hitr svojo sliko prpopa ko začnemo drugo fvalt ja luštno nooo ti si zgorna an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 tvoje pa še nismo vidl! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 o, pa smo... kul dečko, tale svizec Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 o, pa smo... kul dečko, tale svizec no dejmo ponovit! a je sramežljiv, da jo je snel? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 maaaaaaaaaaaaaadonca--ma kaj s ti nor----same lepotice--sej še spal namo dons Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Zdej se moram pa še jest pofočkat. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 eh---to pa ne vela---roko čez obraz---zdej pa nič nismo vidl-sploh ne vemo čigava si--hehehehe Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mishel 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 upam, da mi bo ratal slikco pripopat to sem pa jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Lusna. Ah ker nick... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 (popravljeno) opajade--pa ja nis to ti??????????????????????????????????? eh sej ste čist potrapal---jest ne vem ka nej nardim---srce mi tko zbijada miu vn padu---sej še pisat nam več upu---take bejbe gor na netu,majo zih dobre tipe---meu še keri razbu--- če bom preeeeeeeeeeveč pisou Popravljeno 20. december 2005 -> didl Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mishel 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ja didl pazi na srčka pa na kaj drugega tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 brez besed, Lejka, Tina, Mishel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 UUUUU, kaki lušni podmladek... Lušne, punce, lušne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 onidve pa zgledata kot sestri.sta si čist podobni.......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...te fotke... certainly not for the faint of heart!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 onidve pa zgledata kot sestri.sta si čist podobni.......... Ah kje nisva sestri! Sam očitno če se dolg časa družiš si rataš podoben Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 evo mene, prav grozna sem, ko da bi bla objokana. pa fotka je poškodovana in so kar ene črte na nosu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 @ALL: Lepotičke!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ne bi vedu zakaj tako misliš?Si namreč edina MAČONA v vsem obstoju--al pa v vsem planetarnem svetu in NI je take kot si ti.Prav nič ti ne fali-nasprotno---si prou luštna in tisti,ki te bo dobil,bo okusil strast,ker --ok--vsaj jest tko vidim--vidim da si strastna.In pravi te bo jedu po cele dneve--sam pravega dobi pa bo---ne razmišlej v minus!!!!!!!!!! Tvoj čar je v strasti---jest vem da neb reku ;ne bi hvala-hehehehehehehe Lejka---a si ti spodnja al gornja?Sam za domišlijo--hehehehehe-mi dela k nora,k vidim take bejbe!!!!!!!!!!!!!!!1 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Mačona, kaj bluziš? Itak se te sploh ne vid kle, v živo si pa itak fejst. Didl, mačona je že srečno ''oženjena'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Lejka---a si ti spodnja al gornja?Sam za domišlijo--hehehehehe-mi dela k nora,k vidim take bejbe!!!!!!!!!!!!!!!1 Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.