Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ne bi vedu zakaj tako misliš?Si namreč edina MAČONA v vsem obstoju--al pa v vsem planetarnem svetu in NI je take kot si ti.Prav nič ti ne fali-nasprotno---si prou luštna in tisti,ki te bo dobil,bo okusil strast,ker --ok--vsaj jest tko vidim--vidim da si strastna.In pravi te bo jedu po cele dneve--sam pravega dobi pa bo---ne razmišlej v minus!!!!!!!!!! Tvoj čar je v strasti---jest vem da neb reku ;ne bi hvala-hehehehehehehe tenkju heheh, še kako okuša mojo strast - verbalno! no, da ne bom lagala, tudi drugače jo okuša. če ne, si je pa sam kriv. hahah, me prav zanima, če bi živel en čas z mano pod isto streho, ali bi še vedno trdil nein danke. k sem živ hudič!! Mačona, kaj bluziš? Itak se te sploh ne vid kle, v živo si pa itak fejst. Didl, mačona je že srečno ''oženjena'' ti si tudi v živo fejst! oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. sem mu že itak dala jasno vedeti, da jaz v življenju ne bom poročena, on če če bit, se bo moral z drugo, jaz pa z nobenim. ipak sem Strelka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. sem mu že itak dala jasno vedeti, da jaz v življenju ne bom poročena, on če če bit, se bo moral z drugo, jaz pa z nobenim. ipak sem Strelka! ...in to se taka z uranom na asc. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 (to je pa zaradi enih sličic na zadnjih straneh, ne bi vsake posebej omenjal!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...in to se taka z uranom na asc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. Kak že ono....zarečenega kruha pa to..... Sicer pa je čist vseen, če si poročen al živiš na koruzi. Če imaš "pravega" partnerja in kvalitetno vezo si svoboden točno tolk k si želiš....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 oženjena pa res ne bo nikoli..kvečjem omožena..hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Hm.....kaj pa veš......mogoč menja spolno usmerjenost, država Slovenija pa legalizira poroke med homoseksualci..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 jaz tud ne bom ..............če sta dva za skupi, sta za skupi, in prstan pri tem nima nobene zveze, ne bo ljubezen nič močnejša, kveečjemu se lahko razrahlja, a ne Mačona.....pa itak, da sem jaz strelka..........in sem šla pogledat.TUD jaz MAM ASCENDENT v URANU....kaka fora.......... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 no dejmo ponovit! a je sramežljiv, da jo je snel? nisem jih sneu, so še kr mal glej nekaj strani nazaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...matr overdose lepih fotk... evo eno da mal povprecje pokvarim......zju3 na tesce, takoj po bujenju... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 uau bejbe...same dobre fotke še celo samsonajt se je okorajžu.... imaš pa čist psihadelične učke....(beri:uranovske) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 A si ti Andrej iz Bara? ..a te mika 5MIO, a??'Ca$h picka!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...pizda, sej mam res cist "andrejevsko" frizuro na fotki... jo bom kar dol ruknu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ... ne no, lepi si... ... hecam se k sem ti fouš ..ja, ja.. kar vleci se ven... sem jo ze dol ruknu... ...dons je Pikica neki sitnarila okol tiste vecerje, ki naj bi jo ob diplomi jest vama oblubu... ne mors verjet kva vse si otroc zapomnejo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Zdej k si jo pa dol ruknu bom pa vsem povedala.... SAMSON23 JE V RESNICI ANDREJ IZ BARA. IMA 5 MIO. IN JE SAMSKI (Tokrat je zajebu Jasno)... ...jebi se valkira, tole je pa podlo... tooooooooolk dogocasen pa res nism.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ... in kdaj bo večerja??? ...glej predpredzadnji post... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...kaj je dovoljeno???... en sam saturn te je... jest sm uranck...jest sm zato na sveti, da zrusim oz. vsaj krsim te saturnovske strukture... ..evo se ena: KUREC... pa me nej bannajo, ce hocjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 HM-Jest smpa dons zapravu čas za tuje otroke--sem jih učil računalnišštva----in tok sem pršu do zaključka da............ Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 še na sliki se vidi, kako se treseš od mraza Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 mah - sej ni problemov---sam pogrešam minute!!!!!!!!!!!111 sem tip,ki isti moment,ko ni več---------------------------eh bool shit,jebe se mi---po se pa pejte tko,če hočte.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 sory BINGA,sam men vsake par dni vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dol pade,ko zgubim živce za ta narod!!!!!!!!!!!!!!!!!111pa ne da sem več,samfolk dejte no ----GET THE FUCKING LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jest bi vse Slovence--pofukane dal v Ameriko za en teden,pa da jih vidm---------------loleke--------------po moje se polulajo----hehehehehehehehehehehe----sploh če bi bli z Ljubljane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak v neko velemesto---ko NEW YORK ---bi jih poslal---hehehehehehehehehhe--v zakotne ulce---heheheheheheh Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 OBVESTILO TUKAJ JE RUBRIKA FOTKE, to se nanasa na komentarje! CE HOCE KDO FLANCAT BILOKAKVE stvari, ima RUBRIKO GREMO NABIJAT POSTE! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 DIANA TUKAJ PRAV GOTOVO NE! TUKAJ SO FOTKE! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 No pa da boste mal fous nasmu vremenu tuki u TS. Slika je ut dons! Bongica, a bi ti za spremembo dala gor kakšno slikco ki se ZARES da povečat? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 uf ja-----sry-----se vsem opravičujem,mal pšreveč sem dans .,...................................................hehehehehehe---mal mede Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.