Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
Ne bi vedu zakaj tako misliš?

Si namreč edina MAČONA v vsem obstoju--al pa v vsem planetarnem svetu in NI je take kot si ti.Prav nič ti ne fali-nasprotno---si prou luštna in tisti,ki te bo dobil,bo okusil strast,ker --ok--vsaj jest tko vidim--vidim da si strastna.In pravi te bo jedu po cele dneve--sam pravega dobi pa bo---ne razmišlej v minus!!!!!!!!!!

Tvoj čar je v strasti---jest vem da neb reku ;ne bi hvala-hehehehehehehe :vragec:

xzobkox tenkju x:Xx x:Dx

heheh, še kako okuša mojo strast - verbalno! x:Dx :vragec: no, da ne bom lagala, tudi drugače jo okuša. x:Dx če ne, si je pa sam kriv. xcivx :vio:

hahah, me prav zanima, če bi živel en čas z mano pod isto streho, ali bi še vedno trdil nein danke. k sem živ hudič!! x:Dx x:Dx :vragec: x;)x

Mačona, kaj bluziš? Itak se te sploh ne vid kle, v živo si pa itak fejst. :palec:

Didl, mačona je že srečno ''oženjena'' x;)x x:px

ti si tudi v živo fejst! x:)x xDDx

oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. sem mu že itak dala jasno vedeti, da jaz v življenju ne bom poročena, on če če bit, se bo moral z drugo, jaz pa z nobenim. ipak sem Strelka! x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. sem mu že itak dala jasno vedeti, da jaz v življenju ne bom poročena, on če če bit, se bo moral z drugo, jaz pa z nobenim. ipak sem Strelka! x^x

...in to se taka z uranom na asc. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

oženjena pa ne bom nikoli! raje svoboda kot rinka na prstu in neka pričakovanja in zahteve in razočaranja. x^x

Kak že ono....zarečenega kruha pa to.....x;)x :vragec: Sicer pa je čist vseen, če si poročen al živiš na koruzi. Če imaš "pravega" partnerja in kvalitetno vezo si svoboden točno tolk k si želiš....... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jaz tud ne bom ..............če sta dva za skupi, sta za skupi, in prstan pri tem nima nobene zveze, ne bo ljubezen nič močnejša, kveečjemu se lahko razrahlja, a ne Mačona.....pa itak, da sem jaz strelka..........in sem šla pogledat.TUD jaz MAM ASCENDENT v URANU....kaka fora.......... :eek:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

...matr overdose lepih fotk... evo eno da mal povprecje pokvarim...

...zju3 na tesce, takoj po bujenju... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

uau bejbe...same dobre fotke xcivx

še celo samsonajt se je okorajžu.... :palec: imaš pa čist psihadelične učke....(beri:uranovske)

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A si ti Andrej iz Bara? :vragec: x;)x x:Dx

..a te mika 5MIO, a??'Ca$h picka!!! x:Dx x;)x

Frank Zappa

...pizda, sej mam res cist "andrejevsko" frizuro na fotki... jo bom kar dol ruknu...

Frank Zappa

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

... ne no, lepi si... :2src: ... hecam se k sem ti fouš x:px

..ja, ja.. kar vleci se ven... sem jo ze dol ruknu...

...dons je Pikica neki sitnarila okol tiste vecerje, ki naj bi jo ob diplomi jest vama oblubu... ne mors verjet kva vse si otroc zapomnejo... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Zdej k si jo pa dol ruknu bom pa vsem povedala....

:att: SAMSON23 JE V RESNICI ANDREJ IZ BARA. IMA 5 MIO. IN JE SAMSKI (Tokrat je zajebu Jasno)... :vragec: x;)x

...jebi se valkira, tole je pa podlo... tooooooooolk dogocasen pa res nism.... :C: :C: :C: :C: :C:

Frank Zappa

... in kdaj bo večerja??? :inocent:

...glej predpredzadnji post... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

...kaj je dovoljeno???... en sam saturn te je... jest sm uranck...jest sm zato na sveti, da zrusim oz. vsaj krsim te saturnovske strukture... x:Dx x:Dx

..evo se ena: KUREC... pa me nej bannajo, ce hocjo... x8Dx

Frank Zappa

mah - sej ni problemov---sam pogrešam minute!!!!!!!!!!!111

sem tip,ki isti moment,ko ni več---------------------------eh bool shit,jebe se mi---po se pa pejte tko,če hočte.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIDL-DADL-DOO

sory BINGA,sam men vsake par dni vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dol pade,ko zgubim živce za ta narod!!!!!!!!!!!!!!!!!111

pa ne da sem več,samfolk dejte no ----GET THE FUCKING LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest bi vse Slovence--pofukane dal v Ameriko za en teden,pa da jih vidm---------------loleke--------------po moje se polulajo----hehehehehehehehehehehe----sploh če bi bli z Ljubljane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak v neko velemesto---ko NEW YORK ---bi jih poslal---hehehehehehehehehhe--v zakotne ulce---heheheheheheh

DIDL-DADL-DOO

No pa da boste mal fous nasmu vremenu tuki u TS. Slika je ut dons! x:Dx xrolleyesx x:Dx

Bongica, a bi ti za spremembo dala gor kakšno slikco ki se ZARES da povečat?x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...