Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kdo si ti, da boš določala kaj ja in kaj ne.

tukaj je marsa šefica.

nehaj s tem, da ne pupuizdim(o) xsrcx

Diana

Jaz pri MESARJU MESO KUPUJEM, TI PA NAJBRZ CEVLJE, ki TE ZULIJO in ZATO NE MORES LOGICNO RAZMILJATI, kje je kaj, kam se kaj da, kam se kaj napise..... Oprosceno!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

JA SEJ PURKAMUDONA ------BOŠ AFNE GUNCALA---------HEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

SEJ DOBRO----če ne moreš pač ne morš-ne?jest pravim---ko bom enkrat 50,bom nalaš po netu curaka kazu,da bo mladina vidla kak to dol visi---------ehehehehehehehehehe

DIDL-DADL-DOO

Koki, a ne mors odgovorit na privat, tist k sm ti dons puslala!

Ja, ves, obleko sem prenaredila, bila je dolga. 3 so bile predlanskimj v Giovaniju 10.000 lir, torej 5 €, torej 1.000 tolarjev! Res divjaske barve. Slika pa je iz Ostie - Rim - 4 leta od tega.

xrolleyesx Joj, kako si pa ti neučakana....človk sam pride mal gor,se razgleda in evo PUF-jih že dobi po buči..... x:Dx x:Dx x:Dx

Lepa fotka in oblekca (ko pridem k vam v nakupovanje, te pokličem za vodičko)......in seveda TI. x^x xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Guest mačona
jaz tud ne bom ..............če sta dva za skupi, sta za skupi, in prstan pri tem nima nobene zveze, ne bo ljubezen nič močnejša, kveečjemu se lahko razrahlja, a ne Mačona.....pa itak, da sem jaz strelka..........in sem šla pogledat.TUD jaz MAM ASCENDENT v URANU....kaka fora.......... :eek:

a ne? kaj se češ žent? :P romantika :xx!: rip off :xx!: ceremonija :xx!: rajši si dam tetovirati njegovo ime na rit, da mu tako dokažem, da sem za večno njegova (čeprav bom vedno samo svoja! - tole sem rekla že pri 16. enenmu tipu v diskaču, ki se je slinil po meni, pa mi ni bilo in sem ga odj..ala s to izjavo x^x ), kot pa da mu to dokažem uradno. bljač, izogibam se birokracije, kolikor se da. bi se ženla, če bi kaj dala na tradicijo, pa ne! ma brcnem ga v rit, čim neha kuhat in pospravljat in se mi umikati s poti, ko hočem biti sama! enakopravnost in sodelovanje ali pa sem raje sama in imam prijatelje in ljubimce. :vragec: ne da se me ujeti 100%, mislim, da se nobene Strelke ne da, sploh pa z Uranom ne. x:Dx če se kdaj poročim, naj me nekdo z macolo po glavi. ženijo se Raki in Tehtnice, Biki, Ribe, jaz se pa ne bom. ne, ker je moj lajfstajl tak - partnerja morata imeta vsak svoj lajf, svoje frende, lohk sta drug drugemu frenda, zaupnika, ljubimca, moralna in finančna podpora, ampak nekje so meje in tudi svoboda mora biti. vem, da me bo en dan zaprosil, mogoče čez eno leto, mogoče čez deset, mogoče me celo nebo, ker sem mu že zbila moralo (in tašči tud, sem ji dala vedet, da mi zakon smrdi) in ker sem tupa glupa in če me človek ujame v momentu, ko se mi bo zasmilil, bom mogoče celo privolila, a brez prstanov (če že morajo biti, pol itak ne bi nosila več), brez ceremonije, čimbolj nekonvencionalno in skrivaj vse skupaj in seveda nič sorodnikom povedat, ker bi to naredila, da bi njemu dokazala, da sem njegova, javnosti ni treba dokazovati, kogar ljubiš.

joj, to ni tema za take izpade. saj vem, mick, da me ne jemlješ resno in drugi tudi ne, ampak jaz vem od otroštva, da bom "sama svoja" do smrti.

Ja kolkrat si pa ze bla?

No, nekajkrat že...ampak ni omembe vredno....Bolj malo zahajam v vaše konce po nakupih....Zavijemo raje v Avstrijo, čeprav vem, da se da pri vas ful dobro oblečt in obut (pa še ugodno).

Nazadje sem si v IT ogledala Boromejske otoke.....mi je bilo všeč.... :palec: xsrcx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

drugač se hecam---sam dons ga mal mam,pa mi grejo sam bedarije po glav!

ja no--itak če je pravi---da ni primitiven---je itak rešitev---EN NOR SEX,DA SE NE USTAVMO,AMPAK SE PORIVAMO,DOKLER GRE A NE????MA DA SCENA POKAž

????????????????????

DIDL-DADL-DOO

Guest mačona
MAČONA-----------SRY-----------Sam ti si sam ful dobrga sexa potrebna!!!!!!!!!!!

eden te more sam dobr naslont pa se boš omehčala!!!!!!!!

heheh, kaj pa ti veš, kaj mene omehča. x:Dx :vragec: :inocent: kaj te pa briga, kok seksam. :frog: heheh, kaj pa če se jaz prva naslonim in potem pustim, da se on nasloni name? x:Dx :vragec: x:px

fak :eek: torej se moram enkrat. x:Dx da bo skladno s horoskopom. :inocent: če me bo sploh kateri zasnubil ...hmm x;)x x:Dx

fak, zadnje dni noben ne prenaša, da splo omenim astrologijo. bejžte vsi! :o|o:

Guest mačona
sploh ni nič narobe. samo ugotavljam kako sem se spremenila, pred prbl enim letom sem bila totalno proti poroko in pripadanju, vsemu kar je družbeno sprejemljivo, zdaj pa več nimam takega odpora. :palec:

Jaz pa prav iz upora in kljubovanja ne! x:Dx

OK----Mačona---mal heca ---sam vseen---a ne bi pasl da se dobr naslonva????????

hm, ne bo šlo. x:Dx x;)x

Guest mačona
ma, kul x:Dx :palec: predlagam da se obe nasloniva na didla x:Dx

:vio: x:px :vragec:

Sej v tem je fora,sam jest bi se pa ravn zarad filinga,ki ga ti gojiš,k teb stisnu,te fajn objeu,stisnu tvoj e telo ob mojga pa se dobr dol dau--- :palec:

xscratchx :farb:

:vragec: :vragec: xppx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...