Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 konc debato, no, jaz se moram ob šestih vstat, pa it na faks! x!x lahko pa še vedno rečem kaj takega: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 atija pa nikoli ni pred objektiv Takoj, ko vidim tisto tvojo s kavča..... Bingica.... Diana.....hvala! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 staro mamo na kavču s flaško laškega v roki...heh ...malo pa mormo skrbet za estetiko teh strani Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 staro mamo na kavču s flaško laškega v roki...heh ...malo pa mormo skrbet za estetiko teh strani Ma, dej no.....saj ne more bit tako hudo, da bi ne moglo biti še huje......Zdej ga pa že sračkaš malo.... Ka te čem jaz rečt....v povprečju spadam med starejšo populacijo........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 No, pa da vas bo malo zavist malo grizla, zaradi lepega vremena tukaj v Trstu. Slika je od vceraj! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 saj vem, mick, da me ne jemlješ resno in drugi tudi ne, ampak jaz vem od otroštva, da bom "sama svoja" do smrti. Ne to, da te ne jemljem resno, sam jaz pač ne vidim bistvene razlike med koruzništvom in zakonom. In tudi ne razloga, da bi v eni ali drugi varianti ne mogel ostat "sam svoj". No, je pa tud res, da sem med redkejšimi (vsaj v moji širši družbi), ki pr mojih letih ni poročen.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 No, je pa tud res, da sem med redkejšimi (vsaj v moji širši družbi), ki pr mojih letih ni poročen.... ..sej ti si pa res ze kar v letih... ja, dej se no mal v roke vzet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Sicer se mi zdi, da imamo nekje temo "poroka", pa vseen.... Po moje obveza v zakonu ni nič večja kot na koruzništvu. Mogoč s koruzništvom samo gojiš nek filing kao večje "svobode", določenih odgovornosti in obveznosti pa se tako v nobenem partnerstvu ne moreš izogniti, tko da.... Mnenje župnikov in sorodnikov pa mi dol visi...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Lejka---a si ti spodnja al gornja?Sam za domišlijo--hehehehehe-mi dela k nora,k vidim take bejbe!!!!!!!!!!!!!!!1 spodnja Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 hehehehehehe---------OOOOOOOOOOOOOOOOOO moj god---od zdej naprej bom zmeri,k bom mal čudn dam uletu---bom internet kable ven potegnu,da nam bedarije pisou---jao-jao!!!!tko me nikol ne prpravjo do tega,da bi se ga,sam včer jim je pa ratal--poj je blo pa hudoooooooooooo,k jest nehat ne- :xx!: Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Postavco pa imaš, priznam Mystica hvala Glavco pa tudi, ves, zato sem pa kar sama, ker ne najdem enega bolj pametnega. No, bos videla, ko bos v mojih letih! Poezija zate: Mystica je pridna punca,toda vcasih tut mal afne gunca!Hitro razjezi jo kaj,potem obnasa se kot pravi Zmaj! Kar naprej se nekaj na Bingo jajca,zato v lase si skaceta kot dva zajca!Kmalu pa se njuni spori uredijoin v meru vsi spet zazivijo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 če je to poetično. prej patetično. (tako sem povedala jedrnato, zdaj bom pa potegnila ta kratko ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Oprosti Macona, mislim, da je jasno napisano MYSTICA, ne! Torej, zakaj citas, ce ni zate? Pateticna - ne vem, kaj to pomeni, tukaj je Slovenija in se govori slovensko!Pateticna, mogoce kaksna zobna pasta? Ce bi pa napisala poezijo s takimi kremastimi besedami, potem pa bi jo razumela, ne!Dej no dej, a te spet daje? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 pa sem te!beng beng beng Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 uaaaaaaaa kaka vreji pesmica!! bravo! --------...Mystica je pridna punca,toda vcasih tut mal afne gunca!Hitro razjezi jo kaj,potem se obnasa kot pravi Zmaj! Kar naprej se nekaj na Bingo jajca,zato si skaceta v lase kot dva zajca!Kmalu pa se njuni spori uredijoin v meru spet vsi zazivijo![/b] Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 No Freejcek, sam d ti je usec! A cs tut ti k'ksno? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mal je ritem neroden v 1. in 2. kitici drugega verza. sorry, poklicna deformacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sorry, poklicna deformacija. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ena mal čudna fotka z žura (prejšnja sobota )a to je blo preden ste začeli uživati omamne substance? pa vsi roke v žepih neky, ti si še najbolj sproščena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...zgledat k bi sli k masi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sam res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...zgledat k bi sli k masi... Ja, in to k crni! Glene na pritozbe, sem poezijo popravila! Mystica je pridna punca,toda vcasih tut mal afne gunca!Hitro razjezi jo kaj,potem obnasa se kot pravi Zmaj! Kar naprej se nekaj na Bingo jajca,zato v lase si skaceta kot dva zajca!Kmalu pa se njuni spori uredijoin v meru vsi spet zazivijo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 joj, boga Mystica, kok smo nesramni danes. bo treba popravit vtis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jap, to je blo prej. pol ni blo za slikat. a orgije ste meli, praviš? noro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 packa pa nisem! bitch sem lahko, packa pa ne! pa to dvoje zame ni isto, da se razumemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.