Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Mikica res si xsrcbumx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>mikica na tej si pa res lušna. res!  :palec: pa mal bl fajn se te vidi. super!!!

tnx... sm se slikala v moji sobi pa je snežil pa sonce je sijal... x:Dx LOL ne.... sonce pa sneg x:Dx

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

O, Mikic, lustna, ja, tu si mal blizje pa bolj jasna fotka je, pismu rastete, podmladek! :palec: x:Xx x;)x

aja in kaksen podpis imas!!! :medal: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O, Mikic, lustna, ja, tu si mal blizje pa bolj jasna fotka je, pismu rastete, podmladek! :palec: x:Xx x;)x

aja in kaksen podpis imas!!!  :medal:  x;)x

jp, podpis sm naredla za lunin forum... x;)x

zej k mam program za animacije pa kr to delam x:Dx

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

kristalka tale mistična slikca je :palec: deluješ pa mi malo "sanjača" ...a se motim? No upam da ne, sanjač je tko luštn bit x:Ix

hihi, pa ja..v bistvu..hm, tolk sanjam..da morda nism niti sama pomislila na to... hihi ne vem...meni je lepo...to je glavno x;)x x:Ix x:Xx x:Xx

to jih mas itak, v lajfu nisem imela tolk dolgih, se hecas, glih da se mi tolk ukvarjat. :)

Pa vsec so mi moji dinamicni lasje, kar nekaj v tri krasne, v bistvu. :)

saj ves, briga me za lase. :)

ampak je pa cist kul, ce komu pasejo, ne da 'ne maram las' zdaj...

skratka, lepckano. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

TOLE je kriv nos (*dam kasnej dol, je ze bila gor se mi zdi [vsaj] 2x)

sam da vidis, kaj je kriv nos (tule se se kar vidi, sam mors mal postran pogledat x;)x)

;~))

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Na hitrco, k grem pol dalje delat, sem gledala vse fotke, ful ste vsi luštni, mislim, tumač :palec: x:Xx

Santos se spet mal pokazal, ful maš tak kul energy, čist na vsaki fotki... si ti TI. xsrcx

Sončna Vila, Enako ! xsrcx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Ajej!!!!  :wOOt:  :wOOt:

Aiwo pozabla komentirat, pa so njene slikce neki najbolj lepotno dovršenega tule na teh zadnjih straneh fotk, kaj je z mano....  :eek:

Torej, Aiwa - zaboga, iz slike v sliko lepša, prav ena taka boginja se zdiš :2src:

Mislim... kako sem te pa lahk pozabla komentirat, mi pa tut ni jasno...  x:px  :vio:  :vio:

x:Xx

Sončna

lubica.... x:Xx x:Xx xsrcx hvala... kok si cuker.... x:)x :vio:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...