5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Mikica res si Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 mikica na tej si pa res lušna. res! pa mal bl fajn se te vidi. super!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mikica na tej si pa res lušna. res! pa mal bl fajn se te vidi. super!!! tnx... sm se slikala v moji sobi pa je snežil pa sonce je sijal... LOL ne.... sonce pa sneg Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 O, Mikic, lustna, ja, tu si mal blizje pa bolj jasna fotka je, pismu rastete, podmladek! aja in kaksen podpis imas!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Diana, ja, kriv nos... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Mikic, lustna, ja, tu si mal blizje pa bolj jasna fotka je, pismu rastete, podmladek! aja in kaksen podpis imas!!! jp, podpis sm naredla za lunin forum... zej k mam program za animacije pa kr to delam Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hvala za komplimente, vsi ste taki... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 kristalka tale mistična slikca je deluješ pa mi malo "sanjača" ...a se motim? No upam da ne, sanjač je tko luštn bit hihi, pa ja..v bistvu..hm, tolk sanjam..da morda nism niti sama pomislila na to... hihi ne vem...meni je lepo...to je glavno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 hehehe dianca je huuuuuddddaaa prov taka special... bejbika... men ful Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 čakamo... komi čakamo... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 to te jaz zezam, ker ti ne privoscim, da bi dala fotko gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 da ovekovečimo moje najdalše lase v moji zgodovini uh če tko pogledam so res dolgi bili Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 a zdej jo boš pa kar popihala k mam dalše kt ti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 to jih mas itak, v lajfu nisem imela tolk dolgih, se hecas, glih da se mi tolk ukvarjat. Pa vsec so mi moji dinamicni lasje, kar nekaj v tri krasne, v bistvu. saj ves, briga me za lase. ampak je pa cist kul, ce komu pasejo, ne da 'ne maram las' zdaj...skratka, lepckano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kriv nos TOLE je kriv nos (*dam kasnej dol, je ze bila gor se mi zdi [vsaj] 2x) sam da vidis, kaj je kriv nos (tule se se kar vidi, sam mors mal postran pogledat ) ;~)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diana!!! Dej že enkrat tisto fotko zalimaj gor saj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 grozno... dam prec dol... (*ze dala..) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 chakavi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 ne vem, probaj pri Mitji, administratorju, kajti sem samo se jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na hitrco, k grem pol dalje delat, sem gledala vse fotke, ful ste vsi luštni, mislim, tumač Santos se spet mal pokazal, ful maš tak kul energy, čist na vsaki fotki... si ti TI. Sončna Vila, Enako ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajej!!!! Aiwo pozabla komentirat, pa so njene slikce neki najbolj lepotno dovršenega tule na teh zadnjih straneh fotk, kaj je z mano.... Torej, Aiwa - zaboga, iz slike v sliko lepša, prav ena taka boginja se zdiš Mislim... kako sem te pa lahk pozabla komentirat, mi pa tut ni jasno... Sončna lubica.... hvala... kok si cuker.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>lubica.... hvala... kok si cuker.... isto mnenje- o tem da si kao boginja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 hm.... koga ti zdej hočeš komu spelat? al hočeš met kr oba? hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ma, aiwa..a sm jst tebe sploh ze kdaj pokomentirala.. ..simpaticna..zelooo Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.